Pauluś89
Grudzień 2009
Mój zjadł 90ml i po pół godzinki dojadł 60 a no właśnie jakich butelek używacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesz sie kochanaaz czasami zazdroszczefakt ze moj nie jest az taki zly ale moglaby byc lepiej;-)corcia przy nim to byl anioł:-)
Mój młody śpi jak Twój Fifi Asia:-)
staram się go karmić o północy bo wtedy śpi do 6 rano, a jakoś łatwiej mi wstać o 6 niż o 4 (kiedy zasnie o 22 to wstaje o 4)
szczerze mowiac najwieksze zatwardzene to tu miala tesciowa !!! juz mnie tak wqrwiala ze szok ... lazila za mna i co 10 min pytala czy mala zrobila kupe ...
hej dziewczyny ja mam male zamieszanie z moim mezem i poprostu musze radzic sobie sama z mala przez cale DNIE BO ON KAZDA WOLNA CHWILE POSWIECA NA JAKIES WYCHODNE!!!!!!
przyznaje sie bez bicia ze dzis dopiero nadrobilam to co pisa,lyscie gdy bylam w szpitalu mojego uparciuszka urodzic. jak czytalam tyle wiadomosci przez co przechodzilam i jak mi wspolczulyscie czulam jakby to bylo teraz i jakby wszystkie bole we wspomnieniach nagle poerocily! brr.. to chyba dlugo bedzie za mna chodzic. wybaczcie ze tak pozno ale chcialam wam wszystkim bardzo podziekowac za wszystkie cieple slowa!!! to naprawde bardzo mile i wzruszajace ze jest ktos a tu zwlaszcza na forum jest tyle osob ktoresie o nas troszczyly i martwily!!! naprawde dziekuje wam dziewczyny!!!!!!
A ja w piatek sobie "COŚ" na głowie zrobiłam chciałam iśc do fryzjera ale dopiero pod koniec lutego miała wolny termin więc pomyślałam, ze sama sobie odrost zrobię kupiłam farbę z rozjaśniaczem i troszkę sobie posmarowałam na odrosty, trzymałam dłużej niż trzeba ale i tak z mojego farbowania nici wyszły bo przeraziłam sie jak umyłam włosy pośrodku głowy mam żółtego irokeza wyglądam tak źle, że lepiej nie mówić, żółty irokez a niżej jasne blond włosy
Pojechałam rano w sobotę do fryzjerki, uśmiała sie dziewczyna zapisała mnie na początku przyszłego tyg, zlitowała sie, bo za niecałe 2 tyg chrzciny Piotrusia i muszę jako tako jak człowiek wyglądać;-)
Hej laseczki wróciłam wreszcie do was z moim bąbelkiem
Jeju jak ja za tym forum tęskniłam, No ale JESTEŚMY
na mojego te czopki nie dzzialaja..
dalam raz i nie widzialam roznicy...
dlatego nie daje mu ich...
a teraz karmimy od godz..co go zaboli brzuch to wypluwa i placze od 10 zjadl 60ml...;/
jesli nie na boczku to jak ?? przeciez na pleckach mi sie moze zachlysnac !!!!
Witam sie i ja!!
nie bylo nas bo w weekend mamusia wykorzystwala tatusia i odpoczywala...
tyle ze teraz tatus zachorowa; i mam dyzur 24h/dobe!!
noc byla straszna..wstak o 12 i usnal po jedzeniu potem o 3 i nie chcial spac...wzielam o na rece a ten fontanne puscil na mnie na iebie i na lozeczko...
i potem juz do rana nie chcial spac..lezal gaworzyl a mamusia grala w kuki na kompie...
zjadla o 6 i pospal do 8 a ja nawet nie pospalam bo pranie, sprzatanie i obad nastawic..
i od 8 znow nas mecza kolki...;/
ehhh byle do wiosny!!kolki mina, beda spacery....
A słyszałyście o butelkach dr brown?? Podobno całkiem zapobiegają kolkom. U mnie mieście większa kosztuje bodajże 30 zeta
A słyszałyście o butelkach dr brown?? Podobno całkiem zapobiegają kolkom. U mnie mieście większa kosztuje bodajże 30 zeta
podobno sa dobre... natalka ja stosuje. ja tez ide dzis jedna zakupic i zobacze jak sie sprawuje choc dzieki bogu problemu z kolkami nie mamy...