reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ciesz sie kochana:tak:az czasami zazdroszcze:tak:fakt ze moj nie jest az taki zly ale moglaby byc lepiej;-)corcia przy nim to byl anioł:tak::-)

A u nas na odwrot !!!! Patryk to byl istny diabel !!!!!!:baffled::baffled: Wlosy z glowy chcialam rwac bo nie dawalam rady !Wył na okraglo!
Za to teraz Bog mi wynagrodzil chyba grzecznym dzieckiem !

Mój młody śpi jak Twój Fifi Asia:-)
staram się go karmić o północy bo wtedy śpi do 6 rano, a jakoś łatwiej mi wstać o 6 niż o 4 (kiedy zasnie o 22 to wstaje o 4)

NO moje dziecko od 22 spi do 4 a czasmi do 5 :szok: Pociagnie mleka i dalej w kime !:tak: Dzieki ci Boze za grzeczne dziecko !:tak:Wogole on to chyba by caly czas spal - maly niedziwedz ktory zapada w sen zimowy normlanie ahahahahha w dzien buszuje do kupy razem moze z 3 godziny !

szczerze mowiac najwieksze zatwardzene to tu miala tesciowa !!! juz mnie tak wqrwiala ze szok ... lazila za mna i co 10 min pytala czy mala zrobila kupe ...

Popłakłąm sie hahahahah Tak sie przejela kupa ze moze u niej tez sie zablokowalo hahahah ! Trzeba bylo dac jej cos na przeczyszczenie !A tak na powaznie ciesze sie ze Agatka poradzila sobie z kupalem !MOj nie robi naprzyklad 3 dni ! ale pozniej jak sie zerznie to niewiem gdzie rece wkladac ahhah !Albo robi codzinnie albo zaiwesi sie na kilka dni ,ale wiem ze nic go nie meczy !

hej dziewczyny ja mam male zamieszanie z moim mezem i poprostu musze radzic sobie sama z mala przez cale DNIE BO ON KAZDA WOLNA CHWILE POSWIECA NA JAKIES WYCHODNE!!!!!!
przyznaje sie bez bicia ze dzis dopiero nadrobilam to co pisa,lyscie gdy bylam w szpitalu mojego uparciuszka urodzic. jak czytalam tyle wiadomosci przez co przechodzilam i jak mi wspolczulyscie czulam jakby to bylo teraz i jakby wszystkie bole we wspomnieniach nagle poerocily! brr.. to chyba dlugo bedzie za mna chodzic. wybaczcie ze tak pozno ale chcialam wam wszystkim bardzo podziekowac za wszystkie cieple slowa!!! to naprawde bardzo mile i wzruszajace ze jest ktos a tu zwlaszcza na forum jest tyle osob ktoresie o nas troszczyly i martwily!!! naprawde dziekuje wam dziewczyny!!!!!!

Taz my ciebie "aj low ju " Nie ma za co dziekowac !!!!

A ja w piatek sobie "COŚ" na głowie zrobiłam:-D chciałam iśc do fryzjera ale dopiero pod koniec lutego miała wolny termin więc pomyślałam, ze sama sobie odrost zrobię kupiłam farbę z rozjaśniaczem i troszkę sobie posmarowałam na odrosty, trzymałam dłużej niż trzeba ale i tak z mojego farbowania nici wyszły bo przeraziłam sie jak umyłam włosy:szok: pośrodku głowy mam żółtego irokeza :szok:wyglądam tak źle, że lepiej nie mówić, żółty irokez a niżej jasne blond włosy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pojechałam rano w sobotę do fryzjerki, uśmiała sie dziewczyna zapisała mnie na początku przyszłego tyg, zlitowała sie, bo za niecałe 2 tyg chrzciny Piotrusia i muszę jako tako jak człowiek wyglądać;-)

Marta ja tez mialam takie oto efekty nie raz na glowie ahahahahah !Kilka razy wyszeld mi wprost bombowy kolor sraczki na glowce i stwierdzilam ze szkoda moich nerwow ahhahah i wole z odrostem na dyni biegac niz farbowac sama !!!

Hej laseczki wróciłam wreszcie do was z moim bąbelkiem:tak:
Jeju jak ja za tym forum tęskniłam, No ale JESTEŚMY:-D:-D:-D:-D:-D

NO wkoncu :) Dobrze ze juz laptop na chodzie !!!!

na mojego te czopki nie dzzialaja..
dalam raz i nie widzialam roznicy...
dlatego nie daje mu ich...

a teraz karmimy od godz..co go zaboli brzuch to wypluwa i placze od 10 zjadl 60ml...;/

ja zaczelam podawac infacol zapobiegawczo.. mam nadzieje ze swoje dzialanie ma i ze cos tam malej pomaga... przeszlam mala kolke a nie chcialabym poznac co to jest mocna kolka w jej wykonaniu! zobacze te czopki a jakie mialas??? ja mam Viburcol N

jesli nie na boczku to jak ?? przeciez na pleckach mi sie moze zachlysnac !!!!

na plecach w nocy i główka na bok. w dzień na brzuszku.

Witam sie i ja!!
nie bylo nas bo w weekend mamusia wykorzystwala tatusia i odpoczywala...

tyle ze teraz tatus zachorowa; i mam dyzur 24h/dobe!!
noc byla straszna..wstak o 12 i usnal po jedzeniu potem o 3 i nie chcial spac...wzielam o na rece a ten fontanne puscil na mnie na iebie i na lozeczko...
i potem juz do rana nie chcial spac..lezal gaworzyl a mamusia grala w kuki na kompie...
zjadla o 6 i pospal do 8 a ja nawet nie pospalam bo pranie, sprzatanie i obad nastawic..
i od 8 znow nas mecza kolki...;/

ehhh byle do wiosny!!kolki mina, beda spacery....

u mnie znowu nawrót kolek, już nie wiem jak pomóc swojemu dziecku :no:

reklama
Do góry