luuuzna
Mama Alanka
hola - pisze ze nie mozna podgrzewac w mikrofalowce z uwagi na zagrozenie poparzeniem !! ale nie pisze ze nie mozna podgrzewac wogole !!
U mnie jest napisane, że w ogóle...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hola - pisze ze nie mozna podgrzewac w mikrofalowce z uwagi na zagrozenie poparzeniem !! ale nie pisze ze nie mozna podgrzewac wogole !!
U mnie też się zaczęło od brunatnej krwi, ale jakoś póki co stoi to w miejscu. Czytałam w necie, że właśnie nawet 5 tyg po porodzie można mieć @ jak się cycem nie karmi to się tym sugerowałam. Zobaczymy;-)Ja mialam 5 dni przerwy w pologu i tez sie cieszylam ze juz koniec ,ale poznije zas zaczelam sie czyscic delikatnie! wydaje mi sie ze byc moze u ciebie to jeszcze polog prawda jest taka ze polog trwa 6 tyg !zobaczysz jak sie rozwinie u ciebie ja wiedzialam ze to to !
A w szpitalach w lodówce trzymają i jakoś może byćlaski a gdzie pisze ze nie mozna mleka przygotowac wczesniej ?? ja na noc mam przygotowane i sie w podgrzewaczu grzeje ... a malej odpukac narazie nic nie dolega ...
hmm a czemu po posiłku a nie przed?
Mea nie mozna przygotowywac mleczka wczesniej !laski a gdzie pisze ze nie mozna mleka przygotowac wczesniej ?? ja na noc mam przygotowane i sie w podgrzewaczu grzeje ... a malej odpukac narazie nic nie dolega ...
W szpitalach maja gotowe mleczka kupywane z apteki i te podaja dziecia nikt sie nie bawi w przygotowanie i wsypywanie proszku itp ! Bynajmnije u nas !A w szpitalach w lodówce trzymają i jakoś może byćJa robię na świeżo.
U nas w szpitalu było kilka butelek gotowych z apteki, ale reszta na pewno nie z apteki - butelka zwykła i nakładane żółte smoki do tego. Br.W szpitalach maja gotowe mleczka kupywane z apteki i te podaja dziecia nikt sie nie bawi w przygotowanie i wsypywanie proszku itp ! Bynajmnije u nas !
ALLITKA ja też mam problem z hemoroidami (jeśli to jest to - boli strasznie przy wypróznianiu i żywa krew leci) nie wiem co na to stosować ... a tą korę dębu gdzie dostałaś ?Witam sie!!!! ja juz po babyblusie dochodze do siebie!!!- to psychicznie, a fizycznie boli mnie kosc lonowa no i walcze z hemoroidami ale polozna polecila mi fajna rzecz na nie: kostke lodu pakuje do woreczka i owijam ten worek gazikiem nasaczonym wywarem z kory debu-cóż za ulga!!!!!!!;-);-);-)
u nas nie przygotowywali na bank.w pierwsza dobe po cc malym opiekowaly sie polozne i kazaly jarkowi kupic gotowe mleczka w buteleczkach i to co maly nie zjadal szlo w kubel.pozniej maly juz byl ze mna !U nas w szpitalu było kilka butelek gotowych z apteki, ale reszta na pewno nie z apteki - butelka zwykła i nakładane żółte smoki do tego. Br.