reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Daffi-moja wesz też nie śie w dzień za to o 20:00 kąpiel, butla i spać:-D
ja chyba okresu nie mam się co spodziewać bo biorę tabletki:tak:
Wika to się ciesz bo mój to największa maruda na świecie ale i tak Go kocham:-D
Aśka-masz rację-szkoda patelni:tak:

Natalka a jakie bierzesz tabletki?

czesc laseczki......... powoli wracam do swiata zywych:) choc dzis mialam paskudna noc..... mala jak obudzila sie o 1 tak do 5 a w zasadzie prawie do 6 nici ze spania... nie plakala tylko strasznie marudzila i na rekach tylko bylo ok....oczywiscie nie na jarka tylko na moich i zarzygala mi sie ze 2 razy?!!!!! za lapczywie ciagnie cycka......:-) a ja bylam tak padnieta ze juz nawet sie poplakalam z tego wszystkiego......... ukrywajac te moje glupie lzy przed jarkiem:wściekła/y::baffled: no ale teraz juz jest troszke lepiej......spi cholera mala............ musze ja dzis chyba przetrzymac troszke zeby mi znow nie szalala z nocy....

swoja droga.. wczoraj wrocilam od mamy ze wsi i tam mala w nocy tylko na jedzenie sie budzila i szla spac dalej a jak wroci;ismy tu to od razu jakies cyrki,,,,,,,,,,, masakra.czasami sobie mysle ze chyba nie jestem dobra matka........:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Amoże mała czuła się znów jak na nowym miejscu i dlatego marudziła?
A zmęczenie nam kiedyś minie:-) I już będziemy dobrymi matkami;-)

Z Hamią mi to minęło koło roczku;-) jak już tylko sporadycznie budziła się w nocy na cycorka:-)

Natalka a jakie bierzesz tabletki?

Amoże mała czuła się znów jak na nowym miejscu i dlatego marudziła?
A zmęczenie nam kiedyś minie:-) I już będziemy dobrymi matkami;-)

Z Hamią mi to minęło koło roczku;-) jak już tylko sporadycznie budziła się w nocy na cycorka:-)

microgynon 21-wszystko byłoby ok gdyby nie to,że zrobiłam się strasznie sucha i moje libido osłabło:-(
moja mała ostatnio jak załatwialiśmy sprawy z księdzem była kilka godzin u rodziców a później nie chciała nam w nocy spać:-)

Czołem dziewczynki :)

My dzis pożegnaliśmy .....kikuta! :) jaka ulga, pikny ma pępuszek :)

kurcze a nasz nie chce odpasc ... juz mnie mierzi !! myslalam ze dzis polozna go toroche rozrusza ale lipa ... mala dopiero zasnela od rana i nie bede chciala zeby ja budzila !!

Cześć wszystkim!
widzę,że temat chrzcin aktualny:-D
my ustaliliśmy termin na 13.02 a jakby tego było mało ja tego dnia wychodzę za mąż kolejny raz:-):-)
obie z Lenką sukienki już mamy
ksiądz bardzo poszedł nam na rękę i jestem bardzo zadowolona
jeszcze poradnia przedmałżeńska przed nami:-D

niele dziewczyny !! fajnie tak zalatwic dwie imprezy za jednym zamachem !!

laski a gdzie pisze ze nie mozna mleka przygotowac wczesniej ?? ja na noc mam przygotowane i sie w podgrzewaczu grzeje ... a malej odpukac narazie nic nie dolega ...

laski a gdzie pisze ze nie mozna mleka przygotowac wczesniej ?? ja na noc mam przygotowane i sie w podgrzewaczu grzeje ... a malej odpukac narazie nic nie dolega ...

modyfikowanego nie można - napisane na puszce
mamine jak najbardziej można (na cycku nie jest napisane:-D ale można)

reklama
Do góry