reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ja nie doswiadczona ale jak pszeszlam na modefikowane to mniej sie dziecko meczy i ja .... a i tak z piersi jesc nie chcial ... szkoda tylko przeciwcial ale nie pierwsze dzicko nie ostatnie na butli...

moja mala chce z piersi ale jest strasznie rozzalona po tym karmieniu :-(
kurcze tyle pisza zeby karmic cycem mam wyrzuty,
czy jak sie przestawi na modyfi to podaje sie tezwitaminy K i D? czy one sa juz w pokarmie?

reklama
czesc laseczki......... powoli wracam do swiata zywych:) choc dzis mialam paskudna noc..... mala jak obudzila sie o 1 tak do 5 a w zasadzie prawie do 6 nici ze spania... nie plakala tylko strasznie marudzila i na rekach tylko bylo ok....oczywiscie nie na jarka tylko na moich i zarzygala mi sie ze 2 razy?!!!!! za lapczywie ciagnie cycka......:-) a ja bylam tak padnieta ze juz nawet sie poplakalam z tego wszystkiego......... ukrywajac te moje glupie lzy przed jarkiem:wściekła/y::baffled: no ale teraz juz jest troszke lepiej......spi cholera mala............ musze ja dzis chyba przetrzymac troszke zeby mi znow nie szalala z nocy....

swoja droga.. wczoraj wrocilam od mamy ze wsi i tam mala w nocy tylko na jedzenie sie budzila i szla spac dalej a jak wroci;ismy tu to od razu jakies cyrki,,,,,,,,,,, masakra.czasami sobie mysle ze chyba nie jestem dobra matka........:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czesc laseczki......... powoli wracam do swiata zywych:) choc dzis mialam paskudna noc..... mala jak obudzila sie o 1 tak do 5 a w zasadzie prawie do 6 nici ze spania... nie plakala tylko strasznie marudzila i na rekach tylko bylo ok....oczywiscie nie na jarka tylko na moich i zarzygala mi sie ze 2 razy?!!!!! za lapczywie ciagnie cycka......:-) a ja bylam tak padnieta ze juz nawet sie poplakalam z tego wszystkiego......... ukrywajac te moje glupie lzy przed jarkiem:wściekła/y::baffled: no ale teraz juz jest troszke lepiej......spi cholera mala............ musze ja dzis chyba przetrzymac troszke zeby mi znow nie szalala z nocy....

swoja droga.. wczoraj wrocilam od mamy ze wsi i tam mala w nocy tylko na jedzenie sie budzila i szla spac dalej a jak wroci;ismy tu to od razu jakies cyrki,,,,,,,,,,, masakra.czasami sobie mysle ze chyba nie jestem dobra matka........:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja też tak czasami mam-jak dla mnie to ze zmęczenia:tak:
przy sztucznym karmieniu d się podaje ale k nie:no:
ja też czasami ryczę, bo już nie mam siły
ile można nie spać???
madziara je ściągałam 20 ml z dwóch piersi przez pierwszy tydzień kiedy powinnam mieć "nawał" pokarmu

Daffi-moja wesz też nie śie w dzień za to o 20:00 kąpiel, butla i spać:-D
ja chyba okresu nie mam się co spodziewać bo biorę tabletki:tak:
Wika to się ciesz bo mój to największa maruda na świecie ale i tak Go kocham:-D
Aśka-masz rację-szkoda patelni:tak:
Natalka....
Lenka ma juz prawie 2 miesiace wow, kiedy to minelo...
powiedz jak sie dogadujecie? :)

ja też tak czasami mam-jak dla mnie to ze zmęczenia:tak:
przy sztucznym karmieniu d się podaje ale k nie:no:
ja też czasami ryczę, bo już nie mam siły
ile można nie spać???
madziara je ściągałam 20 ml z dwóch piersi przez pierwszy tydzień kiedy powinnam mieć "nawał" pokarmu

to tez zmienilas na modyfikowane?
a ma Mala kolki czy nie?
moja po tym modyfikwoanym nawet kolek nie ma ....
musze sie zdecydowac... troche mi zal
tyle sie czyta ze nie ma jak cycek ...

moja mala chce z piersi ale jest strasznie rozzalona po tym karmieniu :-(
kurcze tyle pisza zeby karmic cycem mam wyrzuty,
czy jak sie przestawi na modyfi to podaje sie tezwitaminy K i D? czy one sa juz w pokarmie?

mi kazala podawac ale ponoc tylko k sie podaje bo te witaminy sa w pokarmie

i ile dajesz? tyle co w opisie? 7x90 na dobe w 1wszym miesiacu?

moj je 100 ml a czsami 120ml !!! wiec robie 120 ml zawsze juz ma miesiac prawie skonczony... i je około 8 razy na dobe ...

reklama
Do góry