reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

kasiek a jakie leki młody dostał
bo moja po tym enterolu nie robiła dwa dni kupy a jak zrobiła to po pachy i cztery pod rzad :-D
ja akurat wyjechałam i tatus biedny nie wiedział w co rece wlozyc bo sie cała zababrała:blink:
dostal debridat na motoryke jelit, i dicoflor - kultury bakterii...
i w razie czego czopek glicerynowy polowka...

i znow sie zaczyna budzic i prezyc...:-(

reklama
Kuźwa!
Muszę dziś z Małym do szpitala jechać na USG.
Jestem sama, a za oknem zaspy po pachy
Muszę taxi zamówić, ale naprawdę nie wiem jak dam sobie radę sama. muszę dźwigać nosidełko z małym, torby...nikt mi nie pomoże...jejku nooo

dostal debridat na motoryke jelit, i dicoflor - kultury bakterii...
i w razie czego czopek glicerynowy polowka...

i znow sie zaczyna budzic i prezyc...:-(

moze zamow przez neta ten sab simlex jezeli chcesz małemu to padac
ja mam od siostry mojego meza dziadek rok temu dla wnuczka przywiozl z czech
jej młody tydzien po urdzeniu juz kolki mial
tez uzywała tych z netu
a ja ma te co dzadek przywozł

taka znajoma siostry meza nie dawała młodemu nic na kolki bo ona w jakies firmie farmaceutycznej pracowała i widziala co jak sie robi..
i młody był taki nerwowy ze do osmego miesiaca na rekach go musiała nosic wiec nie wiem co lepsze:confused::baffled:

i ona zreszta bidulka teraz przed swietami urodzila coreczke w 23 tyg ciazy
kruszynka lezy w szpitalu ale sama oddycha tylko masy nie moze zabardzo nabrac

Kuźwa!
Muszę taxi zamówić, ale naprawdę nie wiem jak dam sobie radę sama. muszę dźwigać nosidełko z małym, torby...nikt mi nie pomoże...jejku nooo

Dasz radę:tak: tak samo miałam jak z Piotrusiem do szpitala się kładłam, akurat mąz na wyjezdzie był a ja sama z Małym z torbą, nosidełkiem i przez zaspy jechałam, no ale jakoś dotarłam.:-)

Co do pampków to tez uwielbiam te pieluszki, Antosiowi tez tylko pampersów uzywałam i teraz też:tak:

Dasz radę:tak: tak samo miałam jak z Piotrusiem do szpitala się kładłam, akurat mąz na wyjezdzie był a ja sama z Małym z torbą, nosidełkiem i przez zaspy jechałam, no ale jakoś dotarłam.:-)

Co do pampków to tez uwielbiam te pieluszki, Antosiowi tez tylko pampersów uzywałam i teraz też:tak:

martus a jak ty przy dwoch bajtlach dajesz rade tu zagldac
z tego co widze to jestes codziennie
ja zdaze poczytac ale napisac...
szacun:-)

jeszcze?? nam po ok 6 dniach odpadl...

a usg mam dopiero 25 stycznia...

u nas odpadł chyba po 11 czy 12 dniach, już nie wiem... w każdym razie długo odpadał.

Kuźwa!

Łooo współczuję... nas to czeka w lutym dopiero... ech te terminy....

reklama
martus a jak ty przy dwoch bajtlach dajesz rade tu zagldac
z tego co widze to jestes codziennie
ja zdaze poczytac ale napisac...
szacun:-)

No jestem ale zazwyczaj rano, tak do południa bo pozniej obiadek gotuje i sprzatam.
Antos chodzi do przedszkola wiec wolny czas wykorzystuję no a Piotrus dużo śpi;-) a jak nie śpi to też grzecznie siedzi:-) więc nie moge narzekac;-)

Do góry