reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Mój syn oszalał!
Zjadł 110 ml i nie chciał spać...przebrałam mu pampersa a on dalej płakał...no to dorobiłam mu mlczka i wypił 90 ml znowu:szok::szok: jaki głodomor!

reklama
Dzis zauwazyłam u mojej Hani kupke koloru zolto-zielonego i miala konsystencje taka jakby gesta. czy to jest powod do niepokoju? Aha karmie piersia.

sorki ze taki temat kupkowy nagle poruszam, ale wiem, ze ktos juz cos pisal o tych kolorach kupek i ni pamietam jak to bylo.
po ilu dniach objawia sie alergia u dzieci?

Narazie nic sie nie martw;-)zobaczysz co sie bedzie dzialo dalej,jesli kupka bedzie nadal zielonkawa to skontaktuj sie z pediatra;-)

ale to nie chodzi o oczyszczanie tylko o to ,ze jak dziecko jest na samym cycu to takie luzne kupki robi:tak: Gabi jak jadla butle w szpitalu to tez miala takie twarozkowe kupki a teraz luzne w zołto pomaranczowych barwach i lekarz powiedzial ,ze tak ma byc :tak:

No wlasnie:tak:tez sie wystraszylam ze moj maly robi takie rzadkie kupki ale jak byla polozna to powiedziala ze takie moga byc:tak:to zalezy od dziecka.

Mój syn oszalał!
Zjadł 110 ml i nie chciał spać...przebrałam mu pampersa a on dalej płakał...no to dorobiłam mu mlczka i wypił 90 ml znowu:szok::szok: jaki głodomor!

Jak on bedzie tak jadl to szybko go utuczysz:-D

A ja dzis stanelam na wadze z Patrykiem i sie zdziwilam:tak::szok:moj synus wedlug mojej wagi ma juz 4300:tak:czyli od wyjscia ze szpitala przybral prawie 800 g:tak:to chyba niezle co?

Jak on bedzie tak jadl to szybko go utuczysz:-D

A ja dzis stanelam na wadze z Patrykiem i sie zdziwilam:tak::szok:moj synus wedlug mojej wagi ma juz 4300:tak:czyli od wyjscia ze szpitala przybral prawie 800 g:tak:to chyba niezle co?

Mój w pierwszych 2 tyg przybrał 700 g, a po 2 następnych tylko 200g, ale tylko dlatego, że pokarmu nie miałam...

Jejku jak on będzie tak jadł, to ja dziękuję:-D:-D
A jak łapczywie wypił 2 butlę:szok: jeszcze sie nie otrząsnęłam:-D

My bioderka mamy 13 stycznia a pierwzse szczepienie 19. Co do ortopedy to mam szczęscie bo znajoma pracuje na recepcji i wpycha mnie w wolne terminy;-) Antosia też zarejestrowałam bo nie podobaja mi sie jego nózki, chcę żeby lekarz je obejrzał.
My za tydzień we wtorek mamy usg bioderek:-)

kurcze a moze ona za lapczywie je i pozniej sporo ulewa jak wychodzi z niej powietrze???
Czy to napewno bylo pod cisnieniem? wymioty ida prawei jak fontanna.
Mleczka raczej samemu nie zmieniaj mozna jeszcze bardziej zaszkodzic.
No np przed pół godziną Mała odbija jak fontanna, obryzgała podczas pionizowania podłogę i cała pieluszka była z mleczka.. Wygląda mi to na wymiociny:baffled: Rzadko tak robi, ale się zdarza. Mała nie zna granic w piciu. Tata poradził by ją oszukiwać herbatką:confused: Jakby po sporej porcji mleka dalej chciała pić. Po niej nigdy nie ulewa.

reklama
Do góry