reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Mea tworze album na aguagu :) ODGAPIŁAM OD CIEBIE ! haaaaaaaaa:zawstydzona/y:

Ja tez:tak:

ja nie listopadowka !! mozesz zgapiac ile chcesz :D

dobilo 38 !! polozna mi jeszcze dzwonila 3 razy !! zebym mala normalnie karmila bo przy temperaturze mozna!! i zebym sie uzbroila w cierpliwosc bo w nocy moze byc ciezko !!

Czyli nie za ciekawie sie noc zapowiada:-(bierz ten paracetamol zeby cie bardziej nie zlapalo.

reklama
ale twoj na cycu jest !a na cycu to tak moze byc !
moj cyca dostaje raz moze 2 dziennie ....po tej przerwie na antybiotyk nie ma prawei pokarmu ! i w sumie maly chyba dostaje tylko aby oproznic mi cyca i sie napic albo poprzytulac! tak to nan 1 i to dlatego mam jedna kupe !

Kochana, ale mój cyca dostaje też niedużo bo pokarmu tak bardzo mało... je Nan H.A.

No już przywykłam. Od miesiąca Mała się budzi średnio co 2h;-)

mój też, cieszę się, że nie jestem sama :-D a jak dajesz radę w nocy? też się tak budzi?

Mea tworze album na aguagu :) ODGAPIŁAM OD CIEBIE ! haaaaaaaaa:zawstydzona/y:

adresy dawać... może i ja utworzę :-D

Ja tez:tak:

Czyli nie za ciekawie sie noc zapowiada:-(bierz ten paracetamol zeby cie bardziej nie zlapalo.

daj adres jak masz album!!!

zaraz lykam bo juz mnie oczy bola a to objaw goraczki ... jak wykapie mala to sie z nia do lozka laduje - moze wezme lapka bo spac pewnie nie bede tak zaraz ... oczywiscie pod warunkiem ze mala zasnie po kapieli bo maly gzdyl przespal dzis caly dzien !!! pewnie czeka nas nocne buszowanie !!!

czesc dziewczynki.
Chcialam sie tylko zameldowac i powiedziec ,ze mysle o Was .
Maialam gosci przez cale swieta. Teraz zostala juz tylko mamuska ale tez nie moge siediec na kopie jak do mnie tyle kilometrow leciala.
W sobote juz wrca do domku wiec postaram sie troszke ponadrabiac przez weekend a od poniedizalku wlaczyc do glebszych dyskusji.
Mam nadzieje ,ze u Was wszytsko w porzadku i Wy wraz z dzieciaczkami macie sie dobrze.
Caluje Was mocn i ie mge sie doczekac aby byc w temacie :-)

to ja sie stad na dzisiaj zmywam.. :-D
trzymajta kciuki za mnie .. co bym jak najszybciej mogla tulić swą kruszynkę :) !!
bedziem w kontakcie :)

ja nie listopadowka !! mozesz zgapiac ile chcesz :D

dobilo 38 !! polozna mi jeszcze dzwonila 3 razy !! zebym mala normalnie karmila bo przy temperaturze mozna!! i zebym sie uzbroila w cierpliwosc bo w nocy moze byc ciezko !!

a no nie listopadówka:-D:-D Ale uważaj na mnie :evil: został mi listopadowy jad:-D

Ja karmilam małego przy 39 - męka i tylko płakałam...bądź dzielna!

Asia ..bo nie mam czasu wracać do poprzednich postów:-) to ile Fifol wypija mleczka z butli na jedno posiedzenie?

przez ostatnie tygodnie 130-140 ml za posiedzeniem bylo ! no ale poznije te gorsze dni mial i wypijal jakies 60-70 ml max do 90 dochodzilo!

ale od wczoraj znowu sie rozkreca i od wczoraj co posiedzenie wypija 100-110 ml - bedzie dobrze !:tak::tak:

w 6 tyg przytulil 1800 gram pozniej w te gorsze dni zlecial mi z wagi o 200 gram!

no twoj synek super zjada ! :tak::tak::tak:

reklama
Do góry