reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Mój rano robił mi psikusa - dałam mu cyca trochę, żeby się przytulił i zrobił kupę - to do przewijaka i bach kolejna i bach kolejna i następna:-D:-D normalnie oszalał...potem 2 razy zsikal się i pierdział:-D
A popołudniu 5 razy do jednej pieluchy( taka seria mu wyszła):-D
Ja tak mam cały czas, już mówiłam do męża ,że na pampy nie wyrobi :-D

reklama
jak mala nakarmilam to piers mi ulzyla wiec wiem ze to nie od piersi stan zapalny aleraczej od macicy ... ;-/

Niestety nie wiem jak mi piersi reagowały bo nie odczuwałam ogolnie przepełnienia i strasznej boleści i na początku nie widziałam z tym związku. Wydawało mi się, że tak własnie wygląda okres połogu ;-) Ale jeśli faktycznie masz jeszcze jakieś dziwne upławy to nie wygląda to zbyt dobrze... Trzymam jednak kciuki, aby to nie było nic poważnego bo i tak masz dużo stresów :-(

Asia ..bo nie mam czasu wracać do poprzednich postów:-) to ile Fifol wypija mleczka z butli na jedno posiedzenie?

Bo ja tak myślę i myślę;-) że mój to straszny głodomor jest skoro po kąpaniu wypija z jednego cyca ( góra 10-15 min ciągnie) a potem 130 ml z butelki! Acha a godzinę przed kąpaniem też pije z cyca!

I dochodzę do wniosku że on w dzień co chwilę robi sobie pobudki z głodu chyba:no: Bo jak zaśnie przy cycu to nie idzie go za chiny dobudzić...za godzinę budzi się znów i zjada piąstki...jak nie dostanie to ryk...znów zasypia i tak w kółko do 16-17 kiedy daję mu trochę poryczeć żeby mi już nie zasnął przed kąpaniem!
Po prostu ma mało mleka żeby za jednym razem się napić?:baffled:

Kochane ile śpia Wasze maluchy ? mój 4 nieraz 5 godzin ale się dowiedziałam, że mam go ocucać na karmienie co 3 godz. bo inaczej nie będzie na wadze przybierał jak bedzie przysypiał pory karmienia :baffled:a ja se dzisiaj tak fajnie pospałam ...........
No ja mojej nie muszę dobudzać bo się budzi najczęściej co 2h;-)

oj biedactwo mam nadzieje ze szybko sie to u was zmieni!!!
moja ksiezniczka wczoraj o dziwo zasnela o 21:30:-) spała do 24 zjadla i zasnela podczas jedzenia kamiennym snem ze nie czula jak ją klade i tak spała do 6 rano:-) kocham tą moją małą myszkę bo aje mi pospac ile wlezie:-)
No już przywykłam. Od miesiąca Mała się budzi średnio co 2h;-)

Ja Wam powiem, że jak mój śpi długo to potem tak łapczywie wcina, że nie dość ,że mu się co chwila ulewa to jeszcze mi się krztusi :/

dziewczyny a tak sie zastanawiam czy przed wstawieniem sie na oddzial mam jakos sie przeczyscic czy oni to robia w szpitalu??? bo boje sie jakis przykrych niespodzianek,zwlaszcza ze do wc chodze raz na dwa dni!!!
Też się tym stresowałam a w nocy odeszły mi wody i nie zdążyłam nawet pomyśleć o lewatywie bo jechałam do szpitala. Na szczęście niespodzianki nie zrobiłam:-p

reklama
Do góry