reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

juz jej powiedziałam..tzn mojej mamie o wszystkim.. to mi odpaliła że narazie poczekamy .. jak jeszcze raz cos nam dowali albo bede sie zle czula mam sie pakowac Bartka pod jedna pache bobasa pod drugą i przechodzimy do nich .. bynajmniej na jakis czas.. padala mi nie martw sie dziecko damy rade!!

Ania, jak dobrze, że z mamą się ułożyło :tak: wiesz, że możesz na nią liczyć, a taka świadomość dużo daje ;-)

reklama
jak czytam że wasze dzieciaki robią jedną kupę dziennie to się łapię za głowę :szok: mój robi jakieś 6-7 dziennie! a wczoraj to pobił rekord, ponad 10.

ale twoj na cycu jest !a na cycu to tak moze byc !
moj cyca dostaje raz moze 2 dziennie ....po tej przerwie na antybiotyk nie ma prawei pokarmu ! i w sumie maly chyba dostaje tylko aby oproznic mi cyca i sie napic albo poprzytulac! tak to nan 1 i to dlatego mam jedna kupe !

Babcia zostala z wnusia??? czy byl foch???

foch byl ale zostala bo co miala zrobic :) by sprobowala nie zostac to tyle by ja widziala!!!

a jutro bedzie musiala z nia zostac na dluzej bo sie zrobil problem ale pokolei ...

pisalam o temperaturze ... teraz mi skoczyla do 37,8 ... za telefon do mamy - mam cos wziac przeciwgoraczkowego jak przekroczy 38st ...
ale na wszelki wypadek zadzwonilam do poloznej powedziala ze czym predzej do lekarza bo stan zapalny niczego dobrego nie wrozy !!! no to zadzwonilam do lekarza i rano mam sie o 8 stawic w szpitalu ... rozalski jutro nie operuje wiec sciagna go na gore zeby mnie zbadal !! powiedzial ze prawdopodobnie pojdzie w ruch jakis antybiotyk !!

Anka to sie jutro spotykamy na IP :)

Moj tez:-D:tak:normalnie w kazdej pieluszce jest kupa:tak:nie jakas mega wielka ale jest:tak:normalnie przeciwienstwo corki ktora robila jedna na tydzien:tak::-Dnadrabia za nia:-D

u nas tez praktycznie w kazdej pieluszce kupa :) ale polozna powiedziala ze to jest ok przy karmieniu piersia !! i jak by nie bylo przez kilka dni to tez sie nie martwic bo to tez normalna reakcja u takich dzieciaczkow !!

foch byl ale zostala bo co miala zrobic :) by sprobowala nie zostac to tyle by ja widziala!!!

a jutro bedzie musiala z nia zostac na dluzej bo sie zrobil problem ale pokolei ...

pisalam o temperaturze ... teraz mi skoczyla do 37,8 ... za telefon do mamy - mam cos wziac przeciwgoraczkowego jak przekroczy 38st ...
ale na wszelki wypadek zadzwonilam do poloznej powedziala ze czym predzej do lekarza bo stan zapalny niczego dobrego nie wrozy !!! no to zadzwonilam do lekarza i rano mam sie o 8 stawic w szpitalu ... rozalski jutro nie operuje wiec sciagna go na gore zeby mnie zbadal !! powiedzial ze prawdopodobnie pojdzie w ruch jakis antybiotyk !!

Anka to sie jutro spotykamy na IP :)

Czyli nie za ciekawie:-(oby tylko nie bylo to nic groznego.
No i tak calkowicie nie wyrolowalas Anooli:-Dumawialyscie sie razem w szpitalu i tak bedzie:-D

reklama
Do góry