kazdy to musi robic??poszerzasz rozstaw bioderek ,skladasz pieluchy terowe i kladasz pomiedzy nozki aby dziecko mialo nozki rozszezone ! jakos to sie tam fachowo powinno robic ,przynajmniej tak mnie uczyli za czasow Patryka - ale zapomialam jak to sie tam sklada
reklama
A
AnOoLa88
Gość
byłam wrecz przekonana ze z mama sie nie dogadam.. a tu widzisz.. z mama jest rewelacyjnie..trzeba bylo pojsc i kupala trzasnac u nich i powiedziec ze oddajesz co zostawili u was ahahhaha
a tak na powarznie to Anka ta sytuacja chyba sie zmienila z ta tesciowa od tego kredytu co?? bo pamietam nasze poczatki jak sie poznawalysmy jak wszesniej mialas zgrzyty z Mama i mowialas ze nie masz z nia kontaktu itp a tescie i ci pomagaja itp ....no patrz jak los moze byc przewrotny ! mama to jest mama zawsze ci pisalam ze sie dogadacie i dzieki Bogu ze tak jest ! a tesciow - no coz trzeba olac ,dobrze ze twoj posyla krotka pilke do matki i nie da se w kasze dmuchac !
a z tesciową było w miare ok dopóki nie wyszły na jaw te przekrety jej męża.. !!
tez sie wczesniej nas czepiala ale nie az tak!!!
ruszyla by dupsko do roboty to nie...
jak gadalismy cos tam ze ja bede chciala po pol roku isc do pracy zebysmy mogli isc na swoje to ona od razu ze z kim ja dziecko zostawie jaka ze mnie matka..
ona przy swoim mlodszym synu caly czas siedzi i co? wyrósł na maniaka komputerowego .. do tego spasiony jest jak wieprzek jakiś.. no wyobrazasz sobie chlopak ma 11 lat i 62 kg wazy!!!
to ja przed ciaża mniej wazylam..
kopciuszek2107
Fanka BB :)
kazdy to musi robic??
Z tego co wiem to chyba nie,jesli ortopeda tak zaleci to wtedy,bynajmniej tam bylo kiedys.Ja nie pielu****e dodatkowo.Jesli twoje dziecko ladnie rozklada nozki na bo9k to jest super;-)
NO i ja musze sie pochwalic
ODETCHNELAM !!!!!!!!
moje dziecko jest juz takie jakie powino byc Taki swoj
Wczorajsza doba skonczyla sie na 760 ml wypitego mleczka wiec calkiem fajnie
Dzisiaj na kontroli z gardelkiem nic zlego sie nie dzialo ,jednak eurespal mu musial pomoc bo maly odzyl i chetnie zaczol jesc - dzis je jak w zegarku co 3 godziny
Od 7 rano i mamy juz 400 ml wypitego mleczka I juz sie przebudza bo pewnie jest glodny bo o 15 byl karmiony!ODETCHNELAM !!!!!!!!
moje dziecko jest juz takie jakie powino byc Taki swoj
Wczorajsza doba skonczyla sie na 760 ml wypitego mleczka wiec calkiem fajnie
Dzisiaj na kontroli z gardelkiem nic zlego sie nie dzialo ,jednak eurespal mu musial pomoc bo maly odzyl i chetnie zaczol jesc - dzis je jak w zegarku co 3 godziny
Juz nie spi caly czas ....wczoraj od 17 buszowal az do kapieli ,jedzenia i spania czyli do ok 21
Dzisiaj od 7 do 12 tez nie spal tylko w sumie se kimal czasami po kilka minut hahaha
Ale juz nie jest tak senny i apatyczny
Budzi sie bo jest glodny czym mnie bardzo cieszy i zasuwa po 100 - 110 ml wiec calkiem fajnie
Pediatra nie miala sie do czego tak naprawde przyczepic ,ale wyniki dla spokoju kazala zrobic !
Wiec siuski zawiezlismy - cholera zle zalozylam woreczek i ledwo co nasikal do worka a wsio do okola bylo mokre ,ale powiedzieli ze pokabinuja i badania uda sie z tego zrobic ahhah
Wyniki tez zrobilismy ,laborantki sie za glowe lapaly jaki on grzeczny ,bo rozebralam nie plakal ,ukuli nie plakal tylko sie skrzywil i tyle a spuscily z niego 4 fiolki krwi!
Bo duzo tych badan mu zlecila.
Zla bylam bo jak nic mu nie jest to po uj maja go kuc ale ochlonelam i moze rzeczywiscie lepiej skontrolowac to !
A jak juz nie plakal i sie nie meczyl to juz calkiem bylam pewna ze napewno mu nie zaszkodza te wyniki.
Ubralam dalej nie plakal.
Na koniec sie usmiechnol i skradl tym serca laborantek ahhahah
Moj maly dzielny chlopczyk !
Jutro bedziemy mieli wyniki - wierze ze wsio bedzie ok
Wazne ze juz je i nie spi caly czas
W nocy jak wyciagnol 150 ml to az sie poplakalam ,Jarek go karmil i mnie budzi i mowi ,"synus chyba poczul ze sie bardzo martwisz i wyciagnol 150 mleka "
no rozklada bo lezy na mojm brzuchu jak zaba wisza mu po bokach nogi i rece;-)Z tego co wiem to chyba nie,jesli ortopeda tak zaleci to wtedy,bynajmniej tam bylo kiedys.Ja nie pielu****e dodatkowo.Jesli twoje dziecko ladnie rozklada nozki na bo9k to jest super;-)
su super ze u was sie tak swietnie uklada!!
nasz tez juz wiecej je;-)
my dzis o 6 mamy zjedzne 350ml..
a na dobe zjada ok 600-650ml
jedyne co mnie martwi to te spiecia ze robi sie czerwony..nie moze sie biedak wykupkac i robi jedna kupa na dzien...
a dr powiedziala ze bedzie zle jak nie bedzie wcale robil...
a wiem ze to o kupe chodzi i jak go masuje to puszcza baczki a raczej baki
kurde moj m dopiero wrocil zpracy zjadl i wyslalam go na zakupy..
kurde wogole nie mamy czasu dla siebie...
a jak juz mysimy ze mamy to maly zawsze sie nam budzi....
jedyne co mnie martwi to te spiecia ze robi sie czerwony..nie moze sie biedak wykupkac i robi jedna kupa na dzien...
byłam wrecz przekonana ze z mama sie nie dogadam.. a tu widzisz.. z mama jest rewelacyjnie..
a z tesciową było w miare ok dopóki nie wyszły na jaw te przekrety jej męża.. !!
tez sie wczesniej nas czepiala ale nie az tak!!!
ruszyla by dupsko do roboty to nie...
jak gadalismy cos tam ze ja bede chciala po pol roku isc do pracy zebysmy mogli isc na swoje to ona od razu ze z kim ja dziecko zostawie jaka ze mnie matka..
ona przy swoim mlodszym synu caly czas siedzi i co? wyrósł na maniaka komputerowego .. do tego spasiony jest jak wieprzek jakiś.. no wyobrazasz sobie chlopak ma 11 lat i 62 kg wazy!!!
to ja przed ciaża mniej wazylam..
Anka a olac ich ,gadaj z mama moze rzeczywiscie mama pojdzie na ten dom na wsi a wy do jej mieszkania albo na odwrot ,moze wy na ten dom itp ...bo rzeczywiscie jak tylko kase zdzieraja z was zamiast pomoc itp ...w sumie jest im na reke bo zawsze miejsze rachunki itp bo sie dokladacie ...ehhhh pamietam ta sprawe z tymi przekretami ....a jeszcze piszesz ze oni tam jaraja jak smoki ,i bedzie sie nachylac taka nad dzieckiem ...
Dobrze ze z mama sie dogadalas i mama przejzala na oczy - jestem pewna ze jak powiesz jaka sytuacja jest tam to wam pomoze moze nie odrazu ale cos napewno bedziecie mogli razem wymyslec .
Z tego co wiem to chyba nie,jesli ortopeda tak zaleci to wtedy,bynajmniej tam bylo kiedys.Ja nie pielu****e dodatkowo.Jesli twoje dziecko ladnie rozklada nozki na bo9k to jest super;-)
ja tez tak mysle ! u nas tez nie zlecaja nic jak nie ma potrzeby!
su super ze u was sie tak swietnie uklada!!
a dajesz cos mu na kolki? my dajemy nawet jak maly jest spokojny i nic go nie boli ...regularnie i od tego czasu jest normalnie spokoju.maly wali baki a nawet sie nie obudzi ,albo wali i nic se z tego nie robi ,wiec idzie mu calkiem gladko kupe tez raz dziennie walnie ,troche psiteka ale zrobi sam i to taka ze bokami wychodzi ,nie marudzi przy tym nie placze ,wiec jest spoko.
ja ci polecam Bobotic - naprawde !
reklama
A
AnOoLa88
Gość
juz jej powiedziałam..tzn mojej mamie o wszystkim.. to mi odpaliła że narazie poczekamy .. jak jeszcze raz cos nam dowali albo bede sie zle czula mam sie pakowac Bartka pod jedna pache bobasa pod drugą i przechodzimy do nich .. bynajmniej na jakis czas.. padala mi nie martw sie dziecko damy rade!!Anka a olac ich ,gadaj z mama moze rzeczywiscie mama pojdzie na ten dom na wsi a wy do jej mieszkania albo na odwrot ,moze wy na ten dom itp ...bo rzeczywiscie jak tylko kase zdzieraja z was zamiast pomoc itp ...w sumie jest im na reke bo zawsze miejsze rachunki itp bo sie dokladacie ...ehhhh pamietam ta sprawe z tymi przekretami ....a jeszcze piszesz ze oni tam jaraja jak smoki ,i bedzie sie nachylac taka nad dzieckiem ...
Dobrze ze z mama sie dogadalas i mama przejzala na oczy - jestem pewna ze jak powiesz jaka sytuacja jest tam to wam pomoze moze nie odrazu ale cos napewno bedziecie mogli razem wymyslec .
!