mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ok kochane jestescie co ja bym zrobila bez was....
pewnie panikowalabys w samotnosci podobnie jak kazda z nas bez forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok kochane jestescie co ja bym zrobila bez was....
A to bylo cos nie tak ze masz pieluszkowac podwojnie?Czemu musisz pieluszkowac skoro jest ok?My już po kontroli bioderek...na szczęście wszystko w porządku...kolejna wizyta 23 lutego no i dalej podwójne pieluchowanie...już się nie mogę doczekać kiedy zostanie sam pampers!
Z tego co wiem to nie zaszkodzi bo w niektorych szpitalach nadal stosuja lewatywy. ja nie czulam nic wiec moze i tobie sie poszczesci a pozatym nie czulabys sie skrepowana uwierz mi!!! jak masz bole to nic cie nie obchodzi nawet to ze (tak bylo u mnie) mialam koszule z rozcieciem na cycki prawie do samego łona ze cycki i wszystko ciagle wylatywalo na wierzch!!! nie zwracalam uwagi i nic mnie nie obchodzilo myslalam tylkozeby juz przec i byl koniec:-)
E tam,ja nie mialam kompa w pierwszej iazy i bylam chyba zdrowszanie balam sie porodu,zreszta teraz tez sie nie balam;-)
Do mnie dziś dzwoniła pani z poradni żeby zmienić datę wizyty. Zapytałam ją w jakim okresie to badanie powinno byc zrobione a ona mi powiedziała ze miedzy 4 a 6 tygodniem zycia dziecka. My idziemy 1 lutego a pielu****e mała różnie- czasami jedna, czasami 2 pieluszki. Bo my na tetrze lecimy. Tylko po kapieli i czasem w nocy pampkiA to bylo cos nie tak ze masz pieluszkowac podwojnie?Czemu musisz pieluszkowac skoro jest ok?
I powiedzcie mi jak to jest z tym sparwadzaniem bioderek?Kiedy trzeba isc z dzieckiem bo mi narazie nikt nic nie mowil,z corka wiem ze czekalam chyba okolo 3 miesiecy na usg bioderek wiec juz zglupialam
laski mi sie zaczyna nie podobac sytuacja !! jest mi zimno ... bola mnie piersi a lewa robi sie twarda !! mam narazie 37.1 temperature ale boje sie ze cos sie bedzie dzialo !!!
A to bylo cos nie tak ze masz pieluszkowac podwojnie?Czemu musisz pieluszkowac skoro jest ok?
I powiedzcie mi jak to jest z tym sparwadzaniem bioderek?Kiedy trzeba isc z dzieckiem bo mi narazie nikt nic nie mowil,z corka wiem ze czekalam chyba okolo 3 miesiecy na usg bioderek wiec juz zglupialam