kopciuszek2107
Fanka BB :)
A kiedy dostaje się okres po porodzie?
Dobra już wiem. 6-8tyg
Z tym jest roznieja dostalam dopiero po odstawieniu corki od cyca czyli po 9 miesiacach
Hehe, cały czas do czegos odliczamy- a to do porodu, do końca połogu, potem pewnie do pierwszych zupek;-)
Kurcze, moja mała na poczatku tez miała takie zielonkawe kupki, potem zółte a teraz takie zółto- pomarańczowe. Ale myślałam że tak może być...
Co do pediatry- dziewczyny, ile czasu mamy żeby się zapisac do przychodni? Bo my na razie nie jesteśmy nigdzie zapisane... I czy w związku z tym przyjdzie do mnie położna? Zgłupiałam trochę
Powinno sie zglosic najszybciejpolozna tez przyjezdza w miare szybko.U mnie byla nastepnego dnia po zgloszeniu,teraz w tym tygodniu powinna przyjechac z pediatra.
Myślałam, że najwcześniej się idzie do gina 6tyg po porodzie. To może ja wcześniej pójdę Posprawdza mi w środku jak się wsjo zagoiło i żeby mi antyk. wymyśliła. Ja bym nie chciała drugiego bobasa od razu. O matko chyba bym się załamała.. tzn na pewno..
Bo tak powinno bycpo 6 tygodniach powinno sie isc na kontrole i gin wtedy decyduje czy mozna sie seksic czy jeszcze nie
Z tego co piszesz to sie nie zabezpieczyliscie?