reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
nowamagdak ja nie piję w ogóle...nie weim czemu, ale mogę zyć bez kofeiny, a o alkoholu nie ma mowy w ogóle u mnie - mam postanowienia ciążowe. a lekarz jakis dziwny, bo nie powinien tak mówić! Nie ma bezpiecznej dawki alkoholu dla ciężarnych, bo nie wiadomo jak zaszkodzi dziecku - lepiej dmuchać na zimne.

też się cieszę:-D w końcu czuję, że jestem w ciąży

a ja jak czasem lykne piwa od meza ze szklaneczki to mi powtarza "jak nasze dziecko w 3 klasie dostanie pale z matematyki to powiem mu kto jest temu winien" :) no a ja to wszystko poswiece dla ... matematyki ...

Ostatnia edycja:
aaa i jeszcze jedno - idę za tydzień na wesele, i mam takie zarąąąbiste buciki z tym że wyższy obcasek. Jak tak sobie na jedną noc w nich pochodzę to mi żadne żylaki itp się nie zrobią ? czy lepiej coś niższego wytrzasnąć ?

ja cale wesele bylam na szpilkach ... dwa dni ... nie ma co sie przejmowac na zapas :) do zylakow jak i rozstepow tzreba miec predyspozycje ... mam nadzieje ze nie mam bo uwielbiam w wysokich butach chodzic i wlasciwie tylko takie mam :)

Ja nie wypiłam ani łyka alkoholu odkąd dowiedziałam się , że jestem w ciązy, choc przed ciążą tyle było okazji do świętowania, że kilka razy łyknęłam sobie piwko;/
a co do ruchów to dzisiaj pierwszy raz poczułam małego kopniaczka;) cieszę się , że to że maluch jest tak na dole to normalne-uspokoiłyście mnie, ale dla pewności zapytam się jutro mojego gina, jejku- mam taką wielką nadzieje ze zrobi mi jutro usg, może tym razem poznam płec fasoleczki...:)

Ja nie mam smaków - ale przeraziła mnie wizja ptysia z ogórkiem:szok:

Mi nogi spuchły na sam koniec wesela i ledwo co chodziłam:wściekła/y:
Ale tańczyłam za dwoch hehehe

Jestem szczęśliwa:) Leżałam i smarowałam się Perfecta Mama - brzuszek - a Martyśka mnie 4 razy kopnęła! I raz to nawet pod pępkiem!:))

reklama
Georgina znasz już płeć? |ja jeszcze nie:-( Ale mam nadzieję, że za tydzień będę wiedzieć, jak mi usg zrobią

Do góry