reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja do 2 trym uwielbiałam ogórki małosolne, o kiszonych mowy nie było, ale w sobotę byłam u Teściowej na urodzinach, zjadłam ogórka kiszonego i mam teraz smaka na niego:) Ale Ukochany obiecał mi przywieźć kiszone od Jego babci - pyszne robi:)

reklama
nowamagdak ja wróciłam wczoraj z wesela hehe i buty znalazlam eleganckie bez obcasa :)2 tygodnie temu tez byłam na weselu - więc maraton slubny zaliczony ;)

Myslicie, że w 18 tygodniu mozna czuć takie lekkie kopniaki w brzuchu, a nie samo bulgotanie albo muskanie? Bo ja czuję wyraźne kopniaczki

Ja też czuję od soboty i to są na 100% kopniaczki:-)

Hehehe to czujemy ruchy tak samo i od tej samej chwili ciąży :)
A mnie kopie jak zjem coś słodkiego hehehe...

nowamagdak ja wróciłam wczoraj z wesela hehe i buty znalazlam eleganckie bez obcasa :)2 tygodnie temu tez byłam na weselu - więc maraton slubny zaliczony ;)

Myslicie, że w 18 tygodniu mozna czuć takie lekkie kopniaki w brzuchu, a nie samo bulgotanie albo muskanie? Bo ja czuję wyraźne kopniaczki

Pewnie że czuć :-D

o kurde to dopiero wyzwanie:-).
ja z mojej poprzedniej ciazy to pamietam ryby z owocami, np tunczyk z truskawkami albo sole z musem jablkowym, ale ptys z ogorkiem to dopiero cos!
teraz nie mam szczegolnych zachcianek,ani wybuchowych polaczen jezcze nie bylo, ale musze miec duzo kwasu, jablka, ogorki kiszone,kapusta. Rozalce podbieram kwasne zelki :-), nigdy bym siebie o zelki nie podejrzewala.

Ty byś widział mojego m jak on ni te ogórki do ptysia kroił :szok:
W 2giej jeździł na rowerze przez 2 godziny za sokiem spod kapusty ze słoikiem a że nigdzie nie było to kupił gotowy i wrucił cały mokry bo lało a ja że mi taki nie smakuje:-D
Teraz mam jakieś tam zachcianki np. właśnie korniszony i jabłka ale to nic takiego.... w końcu mam z czym porównywać :-D

reklama
Ty byś widział mojego m jak on ni te ogórki do ptysia kroił :szok:
W 2giej jeździł na rowerze przez 2 godziny za sokiem spod kapusty ze słoikiem a że nigdzie nie było to kupił gotowy i wrucił cały mokry bo lało a ja że mi taki nie smakuje:-D
Teraz mam jakieś tam zachcianki np. właśnie korniszony i jabłka ale to nic takiego.... w końcu mam z czym porównywać :-D

Dagmar:crazy: Teraz mi robisz smaka na korniszony i kapuchę kiszoną:-)

Do góry