reklama
W
wika_20
Gość
nO TAK tylko moj wczoraj w nocy 5 godzin tak stekal cały czerwony itd i w koncupo 5 godzinach padl chyba ze zmeczenia ale okropnie to wygladalo jak sie tak wyginal i taki czerwony ja bezradna niewiedzialam co robic mam
no ale nie masz tego problemu z zaparciami ehh a co jecie?? I pijecie/??
generalnie miesko gotowane ziemniaki ryz buraczki maachewke
wedliny troche nabiału a pije wode herbate kawe zbozowa
a w swsieta jadłam i makowca i sernik i troche slezdika i grzybki ale tak symbolicznie
nO TAK tylko moj wczoraj w nocy 5 godzin tak stekal cały czerwony itd i w koncupo 5 godzinach padl chyba ze zmeczenia ale okropnie to wygladalo jak sie tak wyginal i taki czerwony ja bezradna niewiedzialam co robic mam
moze to było jednorazowee i dzis juz bedzie lepiej
W
wika_20
Gość
generalnie miesko gotowane ziemniaki ryz buraczki maachewke
wedliny troche nabiału a pije wode herbate kawe zbozowa
a w swsieta jadłam i makowca i sernik i troche slezdika i grzybki ale tak symbolicznie
Ja tez symbolicznie i wcale bym sie nie bala jesc i teraz tak symbolicznie ale po wczorajszym mi sie odechcialo bo wciaz niewiem od czego ma te zaprcia bo z mieszanka juz od szpitala jest przyzwyczaiony i nie mial zaparc a potem zjadlam symbolicznie i wlasnie ma .... i boje sie mu mieszanki podac no ale jest czasem taka godzina ze nie moge juz wiecej sciagnac z cyca a mały chce jesc....
Ja tez symbolicznie i wcale bym sie nie bala jesc i teraz tak symbolicznie ale po wczorajszym mi sie odechcialo bo wciaz niewiem od czego ma te zaprcia bo z mieszanka juz od szpitala jest przyzwyczaiony i nie mial zaparc a potem zjadlam symbolicznie i wlasnie ma .... i boje sie mu mieszanki podac no ale jest czasem taka godzina ze nie moge juz wiecej sciagnac z cyca a mały chce jesc....
ale to wlasnie około 2/3 tygodnia wychodza takie hocki klocki
głowa do gory
W
wika_20
Gość
ale w dzien co poradzimy a najgorsze sa noce wstawac co 3 godziny i odciagac najpierw pozniej karmic a pozniej maly sie prezy dlugie minuty godziny i jeka steka czerwony caly naburmusza sie i wigole
W
wika_20
Gość
No nic lece juz pozdrawiam was i dzieki mam nadzieje ze to minie bo to okropne jest jak patrze jak dziecko sie meczy i juz spac mu sie chce i zasypia a pozniej bol znowu go budzi i tak co minut ehhh no nic bedziemy walczyc lek dostalismy taki : infacol ponoc pomaga pozbyc sie gazow bedziemy pobowac zobaczymy
ja jem tak samo tyle ze czesto zamiast ziemniakow ryz..i jem gotowane jablka i buraki....Dziewczyny a co wy wogole jescie i pijecie??? bo ja sie boje ze te zaparcia maly ma po jedzeniu moim i jem teraz tylko ziemniaki z piersia z kurczaka gotowana i marchewka na obiad a na kolacje i snaidanie kanapki z chuda wedlina i tyle bno sie boje
jak sie napatrzylam jak on nie spal 5 godzin i sie meczyl prezyl caly czerwony i tak co 3 minuty !!!1 to myslalam ze serce mi sie rozpadnie
ja sciagam w nocy co 3 godz...z lenistwa w nocy to co 5/6 ale tak przerwa moze jeszcze byc
około 150 z obu przy dłuzszej przerwie mniej
podobno wtedy jest najwyzszy poziom prolaktyny i to dobrze wplywa na cala laktacje to sciaganie nocne....
moj tez czasami sie tak prezy i nie zawsze to oznacz kupe...
ale wtedy go biore na rece i przytulam tak zeby cycek mu dotykal bzucha i przechodzi...
reklama
G
Georgina
Gość
My u siebie, będą też moi rodzice, mama J i przyszli chrzestni Martynki:-)Jakie u was plany sylwestrowe???
My w domku oczywiście;-) przychodzą znajomi, szczerze mówiąc to najchetniej potraktowałabym sylwestra jak każdy inny dzien, żeby tylko się wyspać:-)