aga6671
Mama Hani i Tomka
A mi było dobrze w ciąży:-)
To może następne mi urodzisz?:-);-)
Bo ja tą ciążę bardzo żle wspominam....oprócz tego że Was znalazłam:-)
my sylwestra tez w domu...
przyjedzie moja mlodsze siostra z chlopakiem...
nie wiecie jak jest z piwkiem albo z lampka szampana jak sie karmi??
mozna sobie na cos pozwolic??
Ja gdzieś wyczytałam że można sobie pozwolić na lampkę wina po karmieniu jeśli następne karmienie będzie za 3 godziny bo wtedy alkohol już wyparuje z organizmu i z mleka tez!
Dziewczyny mam problem ze swoim maluszkiem niewiem czy cos zle zjadlam moze czy moze ze wypilam sok jabłkowy czy moze ze dokrmiam malego mienszanka ale maly ma straszne jak ja to ujme zaparcia prezy sie caly robi sie czerwony i nie moze zrobic kupkimeczymy sie juz dwie noce dwa dni masaz brzuszka nie pomaga ani herbatka koprkowa niby mamy jakis lek od pediatry na pozbycie sie gazow narazie dwa razy zastosowany i nic...... zobaczymy dalej czy wy tez mialyscie taki problem???????
wogole to tez mamy problem z karmieniem juz nie mam sily maly nie chcce jesc z piersi denerwuje sie wypluwa i odciagam bawie sie w laktator i butelki i tak mu daje jak nie mam co sciagnac to mienszanke i tak mały raz je cyca chwile raz z butli raz moje raz mienszanke niewiem co robic !!!!!!!!!!!!
ratunku!!!!!!!!!!
bo w nocy maly chce jesc i najpier musi poczekac az pokarm sciagne no bez sensu ehhh co robic mam?????????
A płacze przy tym prężeniu? Bo mój nawet przez sen się tak pręży i wydaje z siebie dziwne dzwięki:-)
My przy Hani w OSTATECZNOŚCI jak długo nie robiła kupy wkładaliśmy jej termometr do pupki zwilżony oliwką tak delikatnie jak przy mierzeniu temperatury! Ale to już naprawdę była ostateczność jak bardzo płakała!