reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

NO ladnie wiedzialam ze tak bedzie kochana gratuluje taka laska z Ciebie 28 to ja nigdy w zyciu nie bede miala chyba z rok bede chudla po tej ciazy wygladam jak pudzian a uda mam jak KOŃŃŃŃŃ :)
dojdziesz szybciutko!!
zobaczysz ze nie ma sie czasu dobrze pojesc nie ma sie czasu na podjadanie czekoladek i innych rzeczy poza tym wielu rzeczy nie wolno..
ja przytylam 22 kg po porodzie jak wrocilam do odmu zeszlo mi 7...
a teraz juz nie mam 13...
zostalo mi jeszcze 9 do zrzucenia..
fakt pierwsze dwa tygonie to po pol kg dziennie schodzilo..
teraz juz troszke wolniej ale zaczynam juz powoli przygotowywac swoje cialo do treningu jak przed ciaza i moze do wiosny bede mogla wskoczyc w mini:-D

ale mi zaczely teraz wychodzic rozstepy jak chudne cala ciaze nie mialam a 3 dni temu zobaczylam ze jednak pojedyncze zaczynaja wychodzic...
smaruje sie 3 razy dziennie rano AA-SPA na ujedranianie, potem reduktor rozstepow z ziajki i reduktor cellulitu a wieczorem pharmaceris foliacti...
i wiecie co??
nic nie poamaga:-D

a dzis zaserwowalam sobie slaba kawke z mlekiem..zobaczymy jak mal zareaguje...w koncu cala ciaze pilam kawe...

reklama
a ja tak siedze pije kawke i ptrze na malego..
i przypominam sobie jakie byly emocje..
jak mowilam mezowi "o nastepna dziewczyna urodzila, ale im dorze ciekawe kiedy ja??"
i sie ogladalo te bobasy...
i jak obstawialysmy daty jak niektore wrozyly:-D
a teraz czekamy na te ostatnie leniuszki ktore nie chca wyjsc z brzuszkow;-)

i jak duzo bylo czasu zeby siedziec na bb...
ile stron do nadrabiania:-D

bede milo bardzo wspominala ten czas spedzony de facto z wami:-)

Karnitynka ty sie nic nie martw jeszcze urodzisz przed nami:tak::tak::tak:
wezmie cie raz a pozadnie i bedziesz wiedziala, ze to to, a nie tak jak ja tylko mnie cos mocniej zakluje to mysle czy to to:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale dzisiaj t:zawstydzona/y:o sie boje ruszyc, zeby nie jechac na porodowke bo bym sie zaplakala, dopiero jutro po poludniu wezme sie za sprzatanie i po polnocy moge isc:tak::tak::tak:

Karnitynka ty sie nic nie martw jeszcze urodzisz przed nami:tak::tak::tak:
wezmie cie raz a pozadnie i bedziesz wiedziala, ze to to, a nie tak jak ja tylko mnie cos mocniej zakluje to mysle czy to to:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale dzisiaj t:zawstydzona/y:o sie boje ruszyc, zeby nie jechac na porodowke bo bym sie zaplakala, dopiero jutro po poludniu wezme sie za sprzatanie i po polnocy moge isc:tak::tak::tak:
Dokladnie tez wole jutro po polnocy rodzic maly jak juz tak sie zawzial to niech bedzie mial roczek do przodu :)

reklama
Do góry