reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Witam się przedterminowo :p
miałam piekną noc...normalnie nie pamietam kiedy tak dobrze spałam :)
wstałam tylko po 5 JEDEN RAZ na siusiu :)

ciekawa żem co z nessi?.. czyzby kolejna mnie wystawiła..
ALLITKA trzymasz się jeszcze? :-D

reklama
Asiu a ja mam do Ciebie pytanie odnosnie pepuszka. jak fifiemu odpadl to po jakim czasie ten pepuszek ja to nazywam kominkiem bo tak wystaje sie wciagnal do brzuszka??? bo u Julki 4 dni i tak sie lekko zawinal ale cos nie bardzo szykuje sie do schowania.
my tez mielisy od razu wklesly...
ale nam odpadl dopiero po 10 dniach,...

Ja po dotyku stwierdzam, że żaden szewek mi nie wychodzi, mam wrażenie, że się rozpuściły. Ale nie jestem fachowcem. Natomiast mam dziwnie wrażliwą łechtaczkę od momentu po porodzie i zastanawiam się co mi z nią zrobili:-):-)
moje tez sie rozpuscily ale e supelki co nie byly w ciele wypadaja...

U nas kąpiel na razie jest co 2 dni. Pediatra tak poradziła. Mała lubi kąpiele, więc nie ma problemu. Po kąpieli jest masażyk oliwką całego ciałka wg wskazówek z takiej płytki o tym:-) Też to Mała bardzo lubi. Potem przemywanie pępuszka, kremikowanie Sudocremem pachwinek i dupci, potem ubieranie Małej. I potem jedzonko i spanko. Po kąpieli raczej szybko zasypia:tak:
my kapiemy co dzien...
oliwka i masaz..bepanten na pupe, puder pod pachy:) oliwka na glowke i szczotkowanie i potem papu i.....nie chcemy spac....az do nastepnego karmienia czyli ok dwie godz wiercenia sie...;/

no mnie tez ciekawosc zzrera czy Nessi sie rozkrecila..??;-)

my dzie mielismy fatalna noc..maly prawie nie spal..zwymiotowal raz....
az sie boje ze to jakies zaczatki kolek...;/
teraz spi na rekach i kazda proba odlozenia konczy sie pobudka i marudzeniem...;/
moje rece usychaja...

no nareszcie spimy.....
od 8 rano jadl 3 razy i marudzil...
nareszcie moge ja zjesc i sie oganac....

ktoras pisala o skorce schidzacej z brzucha i siuraka..nam tez tak schodzila..polozna powiedziala ze tak moze byc z dloni stop i z brzucha pachwinek i susiaka moze tak sie luszczyc...
ja smarowalam bephantenem i juz nam sie wszystko zluszczylo...

Allitka sie jeszcze trzyma w dwupaku ale juz nóżki zaciska-byle do jutra:tak::tak::tak::tak:
Mea dzis wychodzi wiec po poludniu mozna spodziewac sie relacji:-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to witam sie z wami kochane:-)
tak przechwalilam Julke ze spaniem ze wczoraj jak poszlam przed 20 to pospala 45 minut i chciala buszowac ze mna i mezem... zasnela dopiero po 1 ale spala juz do 6 z przerwa na jedzenie a pozniej do prawie 10.

reklama
Do góry