reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A mój synuś co dziś odwalił:-D
nakarmiłam go jak zawsze i nie zasnął przy cycu, więc go ponosiłam troszkę, poklepałam, dałam smoka i położyłam - zaczął się wiercić i wypluwać smoka, więc pomyślałam sobie, że go nie uśpię. A jednak! wystarczyło zabrać smoka i spał jak zabity:-D
Teraz zasypia ze smokiem niestety ale wtedy mnie zaskoczył hehe..

Marta natłuszczam mu, ale i tak schodzi mu naskórek...poczkam i dalej będę smarować (oliwka wystarczy?)

Właśnie jak Mea? :-)

Daffi mój śpi jak mu się podoba, je jak mu się podoba i nie ma stałych godzin w ogóle...nawet nie wiem co to jest:-D
czasami śpi 2h, czasami 3h czasami nawet 4h (raz rekord 7h:szok:) ale zawsze się obudzi głodny:-D

Hej kochane u mnie bez zmian czyli zero obiawow porodu tylko te plecy z prawej bola ze az w dupie ciagnie chodze jak paralita od ponad tygodnia:( Wow Nessi ma juz porod za soba Allitka z Ania maja objawy juz i skurcze i sluz i czyszczenie a ja kurna nic chyba tu zakwitne do grudnia a moja pyza urosnie do 5 kg i tatusia nawet nie zobaczy wypas. No nic nie zrzedze juz ale ciezko zbierac ostatki na forum bo wszystkie macie juz to za soba a my niedobitki czekamy hehe

Nessi sie dzielnie spisala jak na grudniowa mamuske przystalo:-D

a ja sie pochwale...niecale 3 tyg po porodzie weszlam w swoje spodnie sprzed ciazy...:-)
jeszcze nie te w rozmiarze 26 ale 28 mam na dupie i chodze po domu i paraduje usmiechneta:-D
nie wazne ze nikogo nie ma i nikt tego nie iwdzi ale czuje sie psychcznie o niebo lepiej:-D

Mialo byc ze do lutego dociagne do grudnia to ja bym chciala mamy jeszcze 2 dziewczynki ciekawe ktory dzieciaczek bedzie styczniowy w sumie moge rodzic jutro ale jak juz tyle dotrwalam to niech sie pom polnocy urodzi bedzie mial rok do przodu a co:)

Hej kochane u mnie bez zmian czyli zero obiawow porodu tylko te plecy z prawej bola ze az w dupie ciagnie chodze jak paralita od ponad tygodnia:( Wow Nessi ma juz porod za soba Allitka z Ania maja objawy juz i skurcze i sluz i czyszczenie a ja kurna nic chyba tu zakwitne do grudnia a moja pyza urosnie do 5 kg i tatusia nawet nie zobaczy wypas. No nic nie zrzedze juz ale ciezko zbierac ostatki na forum bo wszystkie macie juz to za soba a my niedobitki czekamy hehe

Eee tam nie zrzędzisz - my gorzej zrzędziłyśmy:-D
A objawow wcale nie trzeba mieć:tak: Jak leżałam na patologii, to jedna babka stękała, leciało coś z niej i w ogóle już ją widziałam na porodówce, a i tak 1 urodziła ta, co siedziała cicho i nic jej nie było, poza tym że była w ciąży:-D
Nie martw się niedługo będzie aniołek:-)

a ja sie pochwale...niecale 3 tyg po porodzie weszlam w swoje spodnie sprzed ciazy...:-)
jeszcze nie te w rozmiarze 26 ale 28 mam na dupie i chodze po domu i paraduje usmiechneta:-D
nie wazne ze nikogo nie ma i nikt tego nie iwdzi ale czuje sie psychcznie o niebo lepiej:-D
NO ladnie wiedzialam ze tak bedzie kochana gratuluje taka laska z Ciebie 28 to ja nigdy w zyciu nie bede miala chyba z rok bede chudla po tej ciazy wygladam jak pudzian a uda mam jak KOŃŃŃŃŃ :)

Eee tam nie zrzędzisz - my gorzej zrzędziłyśmy:-D
A objawow wcale nie trzeba mieć:tak: Jak leżałam na patologii, to jedna babka stękała, leciało coś z niej i w ogóle już ją widziałam na porodówce, a i tak 1 urodziła ta, co siedziała cicho i nic jej nie było, poza tym że była w ciąży:-D
Nie martw się niedługo będzie aniołek:-)
Hihi dobre no oby oby bo jakas jestem od wczoraj niecierpliwa poki co kazalam sobie kupic mleczko w tubce zaslodze sie to mi przejdzie:)

reklama
No i u nas juz po wizycie poloznej:-)obejrzala malego z wszystkich stron,przywiozla recepte na ropiejace oczko i powiedziala ze moge jesc prawie wszystko:-)no oprocz kapuchy,grochu i innych wzdymajacych;-)z owocow jak narazie banany i jablka,smarzone moge ale bez panierki;-)martwilam sie o te jego rzadkie kuupki ale powiedziala ze takie sa normalne wiec uspokoilam sie:-)
Moja bratowa wczoraj miala cesarke:-)maly wazy 3820,58 cm wiec kawal chlopa:-)brat byl przy CC i widzial jak wyciagali mu synka z brzuszka,mowi ze nawet calkiem niezly widok,no i dzidzia jaka czysciutka:-)
Taaaa dam mam wiadomosc od Nessi!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Anoola kolejna nie poczekala!!!!

No i wspaniale:-)

Lepiej niech wezmie cie nagle a nie tak jak Daffi czy Nessi;-)jeszcze masz troche czasu.

Ja w swoje spodnie z przed ciazy weszlam w dniu wypisu do domu:tak:teraz zostala tylko oponka ale zabiore sie za nia po pologu;-)

Do góry