reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

mój Aluś sfiksował po spacerze- ciągle by jadł, a ja mam flaki a nie cycki! nawet nie wiem czy coś leci i mam serdecznie dość!
nie śpi praktycznie w ogóle tylko ryczy i je, a jak nawet zaśnie to na parę minut:confused2: nic nie zrobiłam dziś !i czuję pustkę w piersiach:-(

u mnie teraz z mlekiem nie ma problemu kochana jest go na zawolanie.. a po 2 godz mam taki nawal ze szybko mala podrzucam ale czesto jest tak ze nie zdazy dojsc do nawalu bo mala ciagle wisi na cycu i jak twoj alus spi pare minut i za chwile koncert zyczen. takze znam Twoj bol....

reklama
Dzien dobry wszytskim mamą:)Pewnnie juz nie zgladniemy do swiat bo mnustwo przygotowan przed wigilja wiec wszytskim mama i rodzina zyczymy Zdrowych Wesołych Świąt:) zeby noce były przespane i cyce pełne mleka. Ściskamy:)

fajne zyczenia przylaczam sie do czesci by noce byly przespane! mam nadzieje ze taki prezent dostane:-)

Ja także wpadam tylko na chwilkę życzyć Wam Kobietki i Waszym rodzinkom zdrowych, radosnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia :tak::-):-):-)

Ja dzisiaj od 4 na nogach :) ale wszystko przygotowane mam na świeta , skromne bo tylko dla 3 osób ale zawsze to jednak świeta :) kiedyś spedzaliśmy je z teściami, ale nie wychodziło Nam więc trzeba się było rozstać :))

Ja dzis skurcze mam na potęgę, ale dzięki Bogu nie regularne, i mówię temu swojemu Szogunowi by jeszcze dzisiaj siedział spokojnie i sie ze mna delektował potrawami, a jutro to Wola Panie Twoja :) ma chec niech wyskakuje byle szybko i bezbolesnie :D tylko dzisiaj niechaj Nam obojgu da jeszcze pojeść rarytasów i jutro deczko ciacha chociaż jakiegoś :))

To samo mówię swojemu synkowi ;)

Ja Wam również życzę Wesołych Świąt i oby ten Nowy Rok przyniósł nam wszystkim same piękne chwile, żebyśmy mogły cieszyć się macierzyństwem, a naszedzieciątka rosły zdrowo:)

Mnie na całe szczęście ominęło gotowanie, bo o 15 jedziemy do teściów i wracamy jutro wieczorkiem, a wdrugi dzeń świąt do moich rodziców:) modlę się tylko żeby Filipek nie zechciał wyjść ani dziś ani jutro, bo z tej wiochy do szpitala to cięzko będzie mi dojechać;)

kurde czemu zawsze wieczorem napierdziela mnie kregoslup i brzuch ??

mam dokładnie tak samo, wieczorkiem takie bóle z krzyża miałam że szok, miejsca w łóżku znaleść nie mogłam, a nad ranem wszystko przeszło :) a przygodę na stacji miałaś nieciekawą , nie ma to jak od rana się wkurzać.., no ale cuż- wkońcu dziś wigilia- trzeba ludzią wybaczać:)

witam sie juz na spokojnie ... ciasto przywiezione, pierogi ruskie i uszka tez ... bylam na ktg /oczywiscie na badaniu skurczow brak ... jak sie podnioslam to masakra jaki skurcz :) az sie polozna smiala ze mnie ze mam lezec plackiem :)/ potem USG /pani doktor wybitnie nie chcialo sie dzis nic porobic i tylko myknela dopplera i AFI i wpisala ze wszystko ok !!

teraz szybkie sprzatanko /to co zdazylismy od soboty nabalaganic !!/ i zostanie mi tylko upieczenie rybki !! potem juz wlasciwie mozna sie po malu szykowac do kolacji :) a po kolacji do rodzicow po prezenty :)

Witam sie kochane moje ,niewiem czy bede miala kiedy zagladnac przez swieta na BB wiec juz teraz chcialabym zlozyc Wam swiateczne zyczonka !

Gwiazdy z nieba,których nie dotkniecie!
Marzeń spełnienia, których nie osiągniecie!
Radość,w życiu tak ciężkim i tragicznym.
Uśmiechu, pustego słowa w moim słowniku!
Wiary która jest chwiejna jak wiatr za dmucha
Szczęścia niewidzialnego oczyma...

Może świata u stóp i wielu z nim przymiotników
Wiem czego Wam mogę życzyć
Bądźcie sobą przez każdą chwilkę w życiu.
Która mija nas jak wiatr i czas lecący?
Bądźcie takimi jakimi Was Bóg stworzył.
Nie znających potencjału drzemiącego -
cech ani negatywów.

Jesteście ludźmi zatem nimi pozostańcie?
Właśnie takimi których kocham najbardziej!
Z dobrem i złem w wnętrzu osobowym,
z charakterem ciężkim i nieprzetworzonym!
Gdyż pięknem jesteście takim jak pozostaliście stworzeni...
Cóż ja będę mógł później do was pienić?
Gdy każdy z Was będzie ideałem.
No bo chciałbym pisać,
o dobru i złu w nas Samych...

Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów,
w postaci cech charakteru,
Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha.
Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne!
Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego!
Zdrowia by móc w nimi brnąć
dobrego ducha wiary i myśli w dni 2010.

Aby malenstwa sie dobrze chowały
aby te co sa jeszcze w brzuszkach przywitaly ten swiat glodko i szybko !

[URL=http://img704.imageshack.us/i/ptyspage0.jpg/] [/URL]

Z kazda z Was łamie sie opłatkiem !

Witam was po bardzo dlugiej przerwie i od razu informuje, ze urodzilam coreczke Kasie 16 grudnia o 18.43 przez cc. Waga 3550kg i 57cm. Ze szpitala wrocilam w poniedzialek i na razie ciezko sie ze wszystkim ogarnac:-Da do tego sa swieta, dobrze ze tesciowa przygotowywuje wszystko. Jak tylko bede miec chwilke to napisz co u mnie i jak tam porod. A oto moja corcia kochana:

Oczywiscie WIELKIE GRATULACJE DLA POZOSTALYCH MAM!!!!
Korzystajac z okazji zycze wszystkim
SPOKJNYCH I UDANYCH SWIAT BOZEGO NARODZENA I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2010:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
•°*”˜.•°*”˜.•°* ”˜.˜”*°•.˜”*°•

_______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ

........¸o*'´`'*o¸
¸.o*'´`'*o.¸. o*'´`'*o.
|`'*o.¸.o*'´`'*o.¸.o*'|
|......|`'*o.¸.o*'|.... .|
`* o.,|..... |.... |' .o *
....... * o.¸| .o

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragniemy przesłać Wam
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla Was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzymy Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny,
Przyjaciół oraz wszystkich
Bliskich dla Was osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem
życzymy Wam również
dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was
pomyślność i spełnią się te
najskrytsze marzenia.
WESOŁYCH ŚWIĄT życzą Lenka, Natalia i Mariusz

no i przede wszystkim pociechy z Maluszków!!!:-)

Do góry