reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja jednak uważam że to przez grożenie meskim 'paluchem' sie pobała i teraz będzie grzecznie siedziec..
cóż trzeba grozic dalej minimum do stycznia :-D
no jak ja taki paluch popukal w glowke to ja sie nie dziwie :-D:-D:-D

a co do meskich palochow czy wy wiecie ze ja nadal se nie pouzywalam ?? ahahahh U gina bylam i co ? wsio ok ,zakaz zachodzenia w ciaze ahahah po cesarce ! i czekamy na pierwszy okres co by dobrac antykoncpecje ,wiec se bedziemy na gumkach jechac !
NO ale ze ja padniata zasypiam jak tylko glowe do poduchy przyloze ,to nie ma maz kiedy mnie bzykac ,odsypiam ciaze ,odsypiam pobyt w szpitalu ,odsypiam cesarke ,odsypiam nocki z malym itp ....wiec co rano wstaje i se mowie ze dzis se bzykiniemy i co ? wieczorem po prysznicu juz mnie nie ma ahahaha !

Ostatnio nawet warknelam jak mnie probowal Jarek wybudzic ahahah ....:-D:-D
dzis mi powiedzial ze wezmnie mnie na spiocha bo jak mnie wybudza to agresywana jestem ahahahahah !!!!!!!!!!;-);-);-)

reklama
A fifi wczoraj byl niegrzeczny oooooo !!!!!!!!:eek:
Marudzil jak tylko sie go polozylo ,walil baki i sie prezyl zaczol po poludniu az do wieczora - nie plakal niewiadomo jak ale wlanczal syrene co jakis czas dla przypomienia !!! po placzu szla seria bakow ! OBY TO SIE NAM NIE ZACZYNALY KOLKI :-(Obserwuje go dzisiaj i mam nadzieje ze popoludnie bedzie spokojne i wieczor i ze wczorajszy cyrk byl tylko jednorazowy !

A fifi wczoraj byl niegrzeczny oooooo !!!!!!!!:eek:
Marudzil jak tylko sie go polozylo ,walil baki i sie prezyl zaczol po poludniu az do wieczora - nie plakal niewiadomo jak ale wlanczal syrene co jakis czas dla przypomienia !!! po placzu szla seria bakow ! OBY TO SIE NAM NIE ZACZYNALY KOLKI :-(Obserwuje go dzisiaj i mam nadzieje ze popoludnie bedzie spokojne i wieczor i ze wczorajszy cyrk byl tylko jednorazowy !

moja gwiazdeczka wczoraj tez miała taki dzien:-p
niespała prawie cay dzien pod wieczor sie prezyła
ja jej masowałam brzuszek puszczała baczka i troche było spokoju:shocked2:
dzis zakupilismy espumisan jak popołudniu sie zacznie to podam
a tak wogóle to cwaniara zaczyna przyzwyzjac sie do noszenia na rekach:confused2:
ahh mineło magiczne dwa tygodnie:sorry:

Asia możesz pisac ja własnie wrócilam i chętnie posłucham o bąkach Fifolka:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anoola no to masz święta spokojne:tak::tak:
Kopciuszku witamy w domu i czekamy na relacje!!!!
Piotrusiowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia i domu-moze sie uda do swiat:-):-):-):-):-)
Mea ja sie mam zglosic do szpitala niby we wtorek-na termin!!! ale skierowania niemam bo gin uwazał, że do swiat sie uwinę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale pospacerowalam sobie i super sie czuje-przeszlo tydzien siedzialam w domu:no: wiec teraz jak ze smyczy spuszczona pochodzilam ile sie dalo!!!!!

A my się do świąt szykujemy-dzis pierozki z kapusta i grzybkami.
Wyszorowałam piekarnik, trochę ogarnełam łazienkę i teraz odpoczynek.
Jak farsz przestygnie to zabieramy się za pierożki i moze kuchnie ogarne jeszcze. Moje szczęście nic sobie z tych porządków nie robi i jaksię przeciągało, tak się dale przeciąga. Chociaż dzis bardzo malutko się rusza, zawsze było więcej tych podskoków a dziś tylko leko się przeciąga
Kurcze, fajnie się czyta o tych Waszych kruszynkach:-)
Marta, trzymaj się dzielnie, może Wam też wypozycza lampy dla Młodego?

Daffi pod prysznic i ciepla woda lac po cycach i masowac ale juz ! Maz niech odciaga jak laktator nie daje rady - mowie powaznie ! moj mi sciagal za czasow Patryka bo myslalam ze pojde pod skalpel !
sciagal z mina "co to za gowno" i komentujac " ja sie nie dziwie ze ptryk tego pic nie chce" ale dalismy rade ! uwazaj abys nie przewiala piersi teraz i aby sie ci zastuj nie zrobil ,nawal mleka na poczatku to norma ! ..kapusta czyni cuda ,.podawaj cyca malej ,a jak nie dacie rady to sie nie zalamuj nie ty pierwsza nie ty ostatnia !! mleczka w proszku tez sa dobre !

juz bylam w desperacji i jak mala nie bedzie chciala pic z cyca to mam dokarmiac ja.. kupilam nan1 ale ona tego nie chce ruszyc!!!

reklama
cześć mamuśki:) dzis jestem jakas nie tomna. jeszcze ta pogoda mnie dobija,deszcze zaczal padac i zrobilo sie ponuro:( od wczoraj zaliczam 3razyS moze cos pomoze juz mi wszystko jedno czy na swieta bede lezec w szpitalu,chce tylko zeby maly juz wyszedl. ide poczytac co tam u was sie dzialo:)

Do góry