reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a ja to sobie mysle ze najlepiej to by bylo jak bym ni stad ni zowad zaczela rodzic :) nie czekac na zadne OCT czy inne syfy ... akcja sama od siebie, szybkie rozwarcie i porod taki jak wtedy kiedy to ja przyszlam na ten swiat :) /moja mama mi tak ciagle zyczy :)/ i łod zowisci 25 grodnia - moj gin ma dyzur :) !!! a zeby tesciowa sama wokol gosci skakala ... a ja potem bede gwizdac na caly swiat bo juz bede z agatka na polozniczym i tam tylko mariusz moze wejsc !!! zadne babcie, tesciowe czy inne prababcie ...

ale ze mnie marzycielka !!!

a moze zrobimy telekonferencje ?? ja z allitka na porodowie w rydach i wy na 2 kolejnych koncach lacza :D

a na to wszystko wpada Anka w bolach ze spanikowanym Bartkiem i wrzeszczy "roooodzeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!"

Ja z drugiego końca:

''o k**** jak boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!'' :-)

a ja to sobie mysle ze najlepiej to by bylo jak bym ni stad ni zowad zaczela rodzic :) nie czekac na zadne OCT czy inne syfy ... akcja sama od siebie, szybkie rozwarcie i porod taki jak wtedy kiedy to ja przyszlam na ten swiat :) /moja mama mi tak ciagle zyczy :)/ i łod zowisci 25 grodnia - moj gin ma dyzur :) !!! a zeby tesciowa sama wokol gosci skakala ... a ja potem bede gwizdac na caly swiat bo juz bede z agatka na polozniczym i tam tylko mariusz moze wejsc !!! zadne babcie, tesciowe czy inne prababcie ...

ale ze mnie marzycielka !!!

I tego też ci życzę!!!

a moze zrobimy telekonferencje ?? ja z allitka na porodowie w rydach i wy na 2 kolejnych koncach lacza :D

a na to wszystko wpada Anka w bolach ze spanikowanym Bartkiem i wrzeszczy "roooodzeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!"

No niezłe :-D:-D:-D

tak sobie jeszcze mysle czy my sie aby nie minelysmy z powolaniem ?? moze powinnysmy pisac scenariusze do trillerow medycznych ??

Dr house na porodówce...

No wiesz nie wiadomo jakby mi taki house na porodówkę wpadł to byłby dopiero hardcore!!!

Idę spać :tak: Dobrej nocy laseczki i spokoju :-p

reklama
bozeeee przechodziłam to samo z patrykiem ,ja prawie zemdlalam przy badaniu a maz prawie zaczol sie klocic z lekarzem ! ,maly sie darl masakrycznie ,wygladalo to strasznie a pozniej maly mial na powiekach odciski caly dzien po tym badaniu!!!!!przezylam to strasznie najgorsze ze z! fifolem tez nas ta wizyta czeka gdyz lezal pod lampami i takie mamy zalecenia ze po lampach trzeba oczka sprawdzic !

no wlasnie o tym samym ostatnio myslalam hehehe przypomialam sobie twoja wiadomosc do mnie jak jeszcze nie wiedzialas ze bedziesz miala blizniaki hehehe

no masakra, a nas jeszcze czeka to samo za 5 tygodni, ale chyba Bartek to odbebni za mnie w gabinecie bo ja nie moge na to patrzec, a generalnie malo co mnie wzrusza, przez te studia, ale moim malutkim kruszyneczka takimi drucichami drapac w slicznych oczkach

nooo Joasiu ale mi to sie wydaje ze to bylo tak dawno temu... tyle mialam watpliwosci zmartwien, a teraz juz chlopaki sa na swiecie i malo tego maja juz cale 5 tygdoni ;)

Do góry