NeSSi
Moderatorka
a mea odpisze "aaaaaaaaaaaaaaaaa ja preeeeeee"
A ja Wam wyśle:
''a mi wywołująąąąąąąąąąąąąąą !!!!'':-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mea odpisze "aaaaaaaaaaaaaaaaa ja preeeeeee"
A ja Wam wyśle:
''a mi wywołująąąąąąąąąąąąąąą !!!!'':-);-)
hahaah alboa moze zrobimy telekonferencje ?? ja z allitka na porodowie w rydach i wy na 2 kolejnych koncach lacza![]()
a na to wszystko wpada Anka w bolach ze spanikowanym Bartkiem i wrzeszczy "roooodzeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!"
a moze zrobimy telekonferencje ?? ja z allitka na porodowie w rydach i wy na 2 kolejnych koncach lacza![]()
a na to wszystko wpada Anka w bolach ze spanikowanym Bartkiem i wrzeszczy "roooodzeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!"
a ja to sobie mysle ze najlepiej to by bylo jak bym ni stad ni zowad zaczela rodzicnie czekac na zadne OCT czy inne syfy ... akcja sama od siebie, szybkie rozwarcie i porod taki jak wtedy kiedy to ja przyszlam na ten swiat
/moja mama mi tak ciagle zyczy
/ i łod zowisci 25 grodnia - moj gin ma dyzur
!!! a zeby tesciowa sama wokol gosci skakala ... a ja potem bede gwizdac na caly swiat bo juz bede z agatka na polozniczym i tam tylko mariusz moze wejsc !!! zadne babcie, tesciowe czy inne prababcie ...
ale ze mnie marzycielka !!!
a moze zrobimy telekonferencje ?? ja z allitka na porodowie w rydach i wy na 2 kolejnych koncach lacza![]()
tak sobie jeszcze mysle czy my sie aby nie minelysmy z powolaniem ?? moze powinnysmy pisac scenariusze do trillerow medycznych ??
bozeeee przechodziłam to samo z patrykiem ,ja prawie zemdlalam przy badaniu a maz prawie zaczol sie klocic z lekarzem ! ,maly sie darl masakrycznie ,wygladalo to strasznie a pozniej maly mial na powiekach odciski caly dzien po tym badaniu!!!!!przezylam to strasznie najgorsze ze z! fifolem tez nas ta wizyta czeka gdyz lezal pod lampami i takie mamy zalecenia ze po lampach trzeba oczka sprawdzic !
no wlasnie o tym samym ostatnio myslalam hehehe przypomialam sobie twoja wiadomosc do mnie jak jeszcze nie wiedzialas ze bedziesz miala blizniaki hehehe