reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kochana jak oxy nie ruszy to pęcherz przekłują i tyle się będą z nami cackać :-(

Oj Martusia ja się tego cc boję, wszystko tylko nie to no i nie oxy, no i nie nacinanie i nie parte na leżąco... o kurde czego ja chce?????;-)

i co z tego ze pecherz przekloja jak szyjka nie pusci ??

no ty to bys sie mogla zdecydowac ... ja z dwojga zlego jak mam sie mordowac z szyjka to wolalabym CC i swiety spokoj !! no ale bedzie co ma byc !! oxy tez jakos przezyje mam nadzieje ...

ja dostałam przy Amelce, cały 1szy poród na oxy do partych, bo jak szczeliła żyła to akcja stop i nic nie pomagało.
Mam porównanie i dziękuję serdecznie za oxy :-(
No poza tym przez te zakrzepowce wisi nade mną jeszcze cc a o tym to ja nawet nie chce myśleć, bo tu na zawał kipne :-:)-:)-(. Po kolejne i 10te to mogli by poczekać do stycznia;-):-D

a to przynajmniej wiesz czego mozesz sie spodziewac, mi jak podpieli oxy to sie nawet nie pytali, akcji nie było a godziny leciały, ehh, teraz jak tak mysle i czytam opowiesci z porodówki to widze ze nie wszytsko było tak jak trzeba. A przeciez tam pracuja ludzie którzy sie na tym znaja a teraz czuje ze robili wszytsko zeby sobie pomóc, a potem jak juz było puzno to na cc nas wysłali i mieli z głowy.:eek:hmm

no ciekawe jak ty to robisz ze dajesz sobie w brzuch i malego nie trafiasz ?

No właśnie ostatnio prawie zarobił bo ja dziab a on nogę z 2giej strony :-( Teraz dlatego A. daje bo najpierw jego uwagę odciąga.:-D

i co z tego ze pecherz przekloja jak szyjka nie pusci ??

no ty to bys sie mogla zdecydowac ... ja z dwojga zlego jak mam sie mordowac z szyjka to wolalabym CC i swiety spokoj !! no ale bedzie co ma byc !! oxy tez jakos przezyje mam nadzieje ...

No to masarze szyjki i się zacznie, ale lepiej żeby sama oxy ruszyła jak już coś :-D

a to przynajmniej wiesz czego mozesz sie spodziewac, mi jak podpieli oxy to sie nawet nie pytali, akcji nie było a godziny leciały, ehh, teraz jak tak mysle i czytam opowiesci z porodówki to widze ze nie wszytsko było tak jak trzeba. A przeciez tam pracuja ludzie którzy sie na tym znaja a teraz czuje ze robili wszytsko zeby sobie pomóc, a potem jak juz było puzno to na cc nas wysłali i mieli z głowy.:eek:hmm

No dobrze napisałaś, robią co chcą szczególnie jak 1sze dziecko:-(

takie cos najbardziej wqrwia ... najpierw cie wymorduja a jak zaczniesz konac na lozku to cie zetna ... albo rybki albo akwarium !! jak nie idzie od poczatku to nie ma co sie meczyc tylko trzeba sie brac za ciecie ...

jedno mnie pociesza ... w tym szpitalu ilosc porodow SN jest prawie rowna do porodow CC ... wniosek -> za dlugo nie czekaja ... cos nei idzie to do ciecia ...

takie cos najbardziej wqrwia ... najpierw cie wymorduja a jak zaczniesz konac na lozku to cie zetna ... albo rybki albo akwarium !! jak nie idzie od poczatku to nie ma co sie meczyc tylko trzeba sie brac za ciecie ...

jedno mnie pociesza ... w tym szpitalu ilosc porodow SN jest prawie rowna do porodow CC ... wniosek -> za dlugo nie czekaja ... cos nei idzie to do ciecia ...

Kurde przy drugim to sie powaznie zastanowie rodzic w prywatnej klinice, kolezanka rodziła, zapłaciłą 1000zł a przynajmniej wszytscy byli na jej zawołanie dbali o nia i dziecko i naprawde sie starali. trzeba sie bedzie powaznie zastanowic:eek:

No to masarze szyjki i się zacznie, ale lepiej żeby sama oxy ruszyła jak już coś :-D

gin mi powiedzial ze jak szyjka sama nie ruszy to bedzie ciezko ... narazie nad nia pracujemy ... prostoglandyny podawane miejscowo i oksytocyna raz dziennie :) moze cos z tego bedzie :) skurcze sie pojawiaja zwlaszcza w dolnej czesci macicy ... moze cos ta szyjke rozrusza ...

Mea ty mówisz jak ordynator w Sosnowcu, TERRORYŚCI!!!
A ja chce spróbować a najlepiej to w styczniu :-p

reklama
Do góry