reklama
dagmar
Fanka BB :)
ja tez chce w styczniu tylko czemu mi ten łosiek kazal przyjsc 28 ?? musze to z moim przedyskutowac jutro ...
To jak ja mu powiedziałam, że od 27mego to mam jeszcze 14 dni i może ja tak 2-3 na spokojnie to podszedł do kalendarza i przepisał zastrzyki do 27 i powiedział, że następny to już tu na miejscu siostry podadzą

aparatka82
Zaangażowana w BB
Mea a ja tak sobie liczę.
28my szpital, 29 badania wszystkie, 30 próba oks,
31 sylwek to nam dadzą spokój no i 1.01.2010 poród. Dobrze liczę, nie?![]()
No to bedziecie miec rok starsze dzieciaczki

dagmar
No to bedziecie miec rok starsze dzieciaczki![]()
![]()
Właśnie rok młodsze i najstarsze w klasie, my cwaniary ;-)

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea a ja tak sobie liczę.
28my szpital, 29 badania wszystkie, 30 próba oks,
31 sylwek to nam dadzą spokój no i 1.01.2010 poród. Dobrze liczę, nie?![]()
no sek w tym ze ja test OCT bede miala juz w poniedzialek ... badania mam na swiezo porobione jak bylam w szpitalu ... jedyne co mi zostalo to krew na krzyzowke /ale to jak by zdecydowali o CC/ wiec roznie z tym moze byc ... chociaz z tego co czytalam w plikach tych co ci wyslalam to po tescie OCT niezawsze sie porod zaczyna ... bo to slaba dawka ... tylko ord cos zapowiedzial ze jesli wogole na test zareaguje /a przy moim totalnym braku akcji skurczowej moge nie zareagowac/ to bedzie decyzja o szybkim wywolywaniu albo CC ... tak ze nie zdziwie sie jak sie rozpakuje max we wtorek !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ide zmajstrowac jakas kolacje bo 21 wybila i trzeba bedzie tablete wziac ...
dagmar
no sek w tym ze ja test OCT bede miala juz w poniedzialek ... badania mam na swiezo porobione jak bylam w szpitalu ... jedyne co mi zostalo to krew na krzyzowke /ale to jak by zdecydowali o CC/ wiec roznie z tym moze byc ... chociaz z tego co czytalam w plikach tych co ci wyslalam to po tescie OCT niezawsze sie porod zaczyna ... bo to slaba dawka ... tylko ord cos zapowiedzial ze jesli wogole na test zareaguje /a przy moim totalnym braku akcji skurczowej moge nie zareagowac/ to bedzie decyzja o szybkim wywolywaniu albo CC ... tak ze nie zdziwie sie jak sie rozpakuje max we wtorek !!
Wiesz u mnie też nie chce słyszeć o późniejszym porodzie

Potem będą smsy "Mea ratuj bo 28 a oni mnie już na porodówe wywożą"

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wiesz u mnie też nie chce słyszeć o późniejszym porodzieale ja sobie tak liczę, że może jakiś mały cud?? nie przejmujmy się na zapas nie?
Potem będą smsy "Mea ratuj bo 28 a oni mnie już na porodówe wywożą"![]()
a mea odpisze "aaaaaaaaaaaaaaaaa ja preeeeeee"
aparatka82
Zaangażowana w BB
mam nadzieje ze juz niebawem wejde na forum a tu sie okarze ze Was nie ma

reklama
dagmar
Tak i za chwilę tel. Tu mówi położna proszę nie przeszkadzać rodzącej...
28megomam nadzieje ze juz niebawem wejde na forum a tu sie okarze ze Was nie ma![]()
ze lezycie na porodówce
![]()