reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja to juz sama nie wiem, z jednej strony bym chciała żeby Filip był juz z nami, ale z drugiej ma jeszcze czas, jest taki mały że chyba lepiej będzie jak te 2-3 tyg jeszcze w brzuszku posiedzi ii troche przytyje;) a co do mojej wagi- faktycznie dużo nie przytyłam, i dodatkowymi kilogramami się nie przejmuję, ale zgaga jak najbardziej;)

ciuszki dla małego już mam, wsumie caławyprawka kompletna, torba do szpitala spakowana zeby potem jak się juz zacznie niczego nie zapomniec, a ja w normalnych sytuacjach życiowych jestem roztrzepana a co dopiero by było jakbym pomiędzy skurczami zaczęła się pakowac :-D

a w różowe śpiochy tez chłopka można ubrać , chyba nie będzie miał Ci tego za złe;)

reklama
To nie wrozby ;-) Moja polozna ostatnio zdradzala mi tajniki rozpoznawania plci bez uzycia usg. W moim przypadku miala racje :-)

no moja zgaga juz sie czai, czuje to... ale coraz czesciej ja olewam i jem na co mam ochote. Ostatnio w sumie laskawie sie ze mna obchodzi w ciagu dnia ale za to w nocy :szok:

A meza rano nie denerwuj bo biedaczk tez czekolade bedzie musial jesc, a to niezdrowo :-D

ja własnie ją tłamszę cherbatką miętową;) a obudze M napewno :-) niech wie że z kobita w ciązy się nie zadziera:tak:

ja własnie ją tłamszę cherbatką miętową;) a obudze M napewno :-) niech wie że z kobita w ciązy się nie zadziera:tak:

jesli pomaga to ja tez dzis wyprobuje, moze pierwszy raz od kilku dni uda mi sie przespac cala noc za jednym zamachem :tak: Nie budz biedaczka :-)

lajtway po wnikliwej analizie ;-) stwierdzam ze rozowe ubranka zdecydowanie przydadza Ci sie :tak: mozesz prac i niech czekaja na dzidzie plci pieknej :-D

To nie wrozby ;-) Moja polozna ostatnio zdradzala mi tajniki rozpoznawania plci bez uzycia usg. W moim przypadku miala racje :-)
Na chlopaka pewnie powinna byc ciemna krecha;-) W sumie to pierwszy dzidzius i chcemy miec niespodzianke. To mow co tam mi wychodzi z takich obserwacji;-)Zobaczymy niedlugo czy sie sprawdzi. Moze i sa jakis tam wyznaczniki ale mi sie wydaje ze jakies odstepstwa od normy i tak zawsze sa wiec nigdy nic nie wiadomo

O, spóźniłam się z komentarzem;-) Alez ja i tak uprałabym i te różowe, hihi. Jakby co, to moge powiedziec męzowi ze to te dziewczyny z forum mi tak wywrozyly i ze to dlatego nie ma synka:-D Bo juz mi kiedys chyba Cherie mowila ze to pewnie dziewuszka bedzie

reklama
ale za cierpliwosc Was podziwiam :happy: Taka niespodzianka fajna rzecz ale ja z tych w goracej wodzie kapanych wiec o czekaniu nie bylo mowy :-p

Ok, z nadzieja na zapobiegniecie nocnej zgadze spadam na miete :tak: Kolorowych snow!!!

Do góry