reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Wróciłam, ze szpitala i....
- miałam ktg, przez godzinę i wszystko w porządku, skurcze 0% :-D:-D
- miałam badanie , szyjka wysoko, z 1,5 cm rozwarciem- jak tydzień i dwa tygodnie temu:-):-)
- usg- mała główką w dół, przepływy prawidłowe, bardzo dużo wód- jak zwykle i waży ok 3 kg, łożysko II stopień

Polecenia na przyszłość: czekamy
Jak odpłyną wody, będę krwawić lub nie będę czuć ruchów małej, jadę do szpitala i dzwonię do niego
Jak będę mieć skurcze to wiadomo, że jadę rodzić- nie wspomniał o tym ale chyba to logiczne:-D:-D:-D

Jeśli nic z powyższych nie nastąpi do niedzieli to mam przyjechać w niedzielę do szpitala - lekarz ma dyżur - i powtórzymy serię badań
Jeśli w ciągu 10 dni nie urodzę będą wywoływać

To mój plan na najbliższe 10 dni, 10 lat też tak miałam , tylko zakładano, że w ciągu 2 tyg nie mam szans urodzić , ja na drugi dzień urodziłam:-D:-D:-D

Teraz planowałam w środę :eek::eek::eek: , zaczynam czarno widzieć realizację swoich planów -

a co do torby - jak nie była spakowana tak nie jest spakowana:-D:-D:-D

EMWU, ja jestem, byłam teraz raz jeszcze w tym szpitalu i chyba zbyt ostro go potraktowałam, no nie ma co oszukiwać jest surowy i jakby tu powiedzieć mało kolorowy , przez to wydaje się z boku mało przytulny, sprzęt nie pierwszej świeżości ale fajna obsługa, wszyscy mili i grzeczni, oddział mały ( choć gmach i pomieszczenia wielkie- budynek poniemiecki)ale przez to kameralny, cisza i spokój, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona

Ja jutro mam wizytę u dżina, ciekawe co się na niej będzie działo ...... ważna dla mnie jest waga małego , ułożenie i stan wód, bo maławo ....:tak:

Faktycznie coś tu dzisiaj cichawo na forum, ; )

reklama
Do góry