reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
"Juz " po badaniach, prucz tego że lekarz spoźnił się 2 godz i zamiast o 12 weszłam do gabinetu po 14..:wściekła/y: ale usg zrekompensowało to czekanie:) Filipek ma sie dobrze, waży ok 2,400 (trochę mało wg lekarza ale może do porodu nadrobi) i mierzy ok 44-46 cm, czyli jest raczej średniaczkiem:) ciśnienie mam w normie, zero syndromów porodu, imo że Synek już nisko głową dlatego mnie często kłuje szjka. Także do terminu donosze spokojnie:)
Nadrobi nadrobi ,jeszcze ma czas :)

Asiu, masz niezmiernie urodziwego tego synka :) no nic tylko całusiać i patrzeć :)

Jaki z niego calusny chlopak ot go wzielo na calusy ahahahha :) ale jak mu ciotki tak slodza to jak nie calowac :)

Załączniki

• IMG_2810qqq.jpg
    IMG_2810qqq.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 38
A u mnie byli rodzice :) podrukowalam im zaproszenia na 40 rocznice slubu :) troche pogadalismy /mialam komu nareszcie pomarudzic/ i wlasnie sie zebrali do domku ...

a mnie napierdzielaja plecy !!! i teraz nie wiem czy to nerka /mama twierdzi ze tak/ czy to bol taki miesniowy albo tez jakies skurczowe kwestie /oby nie!!/ ale boli non stop, jak by to byly skurcze czy bole krzyzowe to by przechodzilo na chwile ...

Wlasnie Mea mialam Ci zadac to samo pytanie co Charie-Po co ty zazywasz te leki na cisnienie skoro masz takie niskie?Moze powiedz o tym ginowi to zmniejszy dawke?

cisnienie mam takie niskie popoludniu w szczycie dzialania tabletek !! Dopegyt ma szczyt dzialania 6h od polkniecia !! jak mierze w momencie brania tabletek /np rano/ to mam cisnienie 130/75 a to juz jest gorna granica przy tych lekach ... znaczy ze wiecej nie ma potrzeby ale mniej bedzie niebezpiecznie !!

A u mnie byli rodzice :) podrukowalam im zaproszenia na 40 rocznice slubu :) troche pogadalismy /mialam komu nareszcie pomarudzic/ i wlasnie sie zebrali do domku ...

a mnie napierdzielaja plecy !!! i teraz nie wiem czy to nerka /mama twierdzi ze tak/ czy to bol taki miesniowy albo tez jakies skurczowe kwestie /oby nie!!/ ale boli non stop, jak by to byly skurcze czy bole krzyzowe to by przechodzilo na chwile ...

cisnienie mam takie niskie popoludniu w szczycie dzialania tabletek !! Dopegyt ma szczyt dzialania 6h od polkniecia !! jak mierze w momencie brania tabletek /np rano/ to mam cisnienie 130/75 a to juz jest gorna granica przy tych lekach ... znaczy ze wiecej nie ma potrzeby ale mniej bedzie niebezpiecznie !!

Moj gin twierdzi ze cisnienie w tak zaawansowanej ciazy moze byc bez tabletek do 140/90,po tabletkach powinno byc nizsze.
Ja w szczycie jak to ty piszesz mam cisnienie 135/78,np dzisiaj:tak:moim zdaniem skoro ty masz takie cisnienie przed zazyciem Dopegytu to pol tabletki 2x dziennie by smialo wystarczylo.No ale co gin to inna zasada.
Mi w tamtej ciazy w koncowych tygodniach po zazywaniu lekow nie schodzilo ponizej 140/85 a zazwyczaj bywalo wyzsze.

reklama
Moj gin twierdzi ze cisnienie w tak zaawansowanej ciazy moze byc bez tabletek do 140/90,po tabletkach powinno byc nizsze.
Ja w szczycie jak to ty piszesz mam cisnienie 135/78,np dzisiaj:tak:moim zdaniem skoro ty masz takie cisnienie przed zazyciem Dopegytu to pol tabletki 2x dziennie by smialo wystarczylo.No ale co gin to inna zasada.
Mi w tamtej ciazy w koncowych tygodniach po zazywaniu lekow nie schodzilo ponizej 140/85 a zazwyczaj bywalo wyzsze.

mi sie tak juz utrzymuje od dluzszego czasu i gin o tym wie ... skoro wie i nie kazal nic zmieniac to znaczy ze tak ma byc !!

ma ktos jakis sposob na bol nerki ????????????? bo boli jak sqrwysyn !!!

Do góry