A
AnOoLa88
Gość
nie takie zarazTy zaraz swoje będziesz miała
więc póki co kradzieja będę i kradne Fifiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie takie zarazTy zaraz swoje będziesz miała
Nadrobi nadrobi ,jeszcze ma czas"Juz " po badaniach, prucz tego że lekarz spoźnił się 2 godz i zamiast o 12 weszłam do gabinetu po 14.. ale usg zrekompensowało to czekanie Filipek ma sie dobrze, waży ok 2,400 (trochę mało wg lekarza ale może do porodu nadrobi) i mierzy ok 44-46 cm, czyli jest raczej średniaczkiem ciśnienie mam w normie, zero syndromów porodu, imo że Synek już nisko głową dlatego mnie często kłuje szjka. Także do terminu donosze spokojnie
Taz ty zaraz swojego szkrabika bedziesz miala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o jejciu dziekuje
boziu jaki on jest śliczniutki
ukradne Ci go ..
mojego to raczej ciezko bedzie ukrasc ,bo on wiecznie przy mnie ;-)nie takie zaraz
więc póki co kradzieja będę i kradne Fifiego
Jeszcze troszke i tez bedzie mial hahahah Se bedzie ciomal ile wleziePokazałam mojemu, :-) powiedział, że też chce takiego chłopaka!
Wlasnie Mea mialam Ci zadac to samo pytanie co Charie-Po co ty zazywasz te leki na cisnienie skoro masz takie niskie?Moze powiedz o tym ginowi to zmniejszy dawke?
A u mnie byli rodzice podrukowalam im zaproszenia na 40 rocznice slubu troche pogadalismy /mialam komu nareszcie pomarudzic/ i wlasnie sie zebrali do domku ...
a mnie napierdzielaja plecy !!! i teraz nie wiem czy to nerka /mama twierdzi ze tak/ czy to bol taki miesniowy albo tez jakies skurczowe kwestie /oby nie!!/ ale boli non stop, jak by to byly skurcze czy bole krzyzowe to by przechodzilo na chwile ...
cisnienie mam takie niskie popoludniu w szczycie dzialania tabletek !! Dopegyt ma szczyt dzialania 6h od polkniecia !! jak mierze w momencie brania tabletek /np rano/ to mam cisnienie 130/75 a to juz jest gorna granica przy tych lekach ... znaczy ze wiecej nie ma potrzeby ale mniej bedzie niebezpiecznie !!
Moj gin twierdzi ze cisnienie w tak zaawansowanej ciazy moze byc bez tabletek do 140/90,po tabletkach powinno byc nizsze.
Ja w szczycie jak to ty piszesz mam cisnienie 135/78,np dzisiajmoim zdaniem skoro ty masz takie cisnienie przed zazyciem Dopegytu to pol tabletki 2x dziennie by smialo wystarczylo.No ale co gin to inna zasada.
Mi w tamtej ciazy w koncowych tygodniach po zazywaniu lekow nie schodzilo ponizej 140/85 a zazwyczaj bywalo wyzsze.