reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Poczytalam troche zaliczylam rozdzial o karmieniu piersia jeszcze mi na jutro pielegnacja zostala i tyle nie bede miliona poradnikow czytala bo mi sie wszystko pomiesza jeszcze tylko chcialam dokonczyc jezyk niemowlat:) MOj skarb maluje taborety na ciemny braz bo mamy meble wenge i beda pasowaly jakby jacys goscie przyszli czy nawet na tarasik na wiosne a ja sie obijam jakis ten dzien nudny. Jutro z rana jedziemy musze glowe umyc zaraz chociaz mi sie nie chce bo plery bola jak sie schylam babcia ze mnie hehe.
Asiu fakt felon trzyma dlugo my z moim przez 2 dni go przezywalismy

reklama

Załączniki

• IMG_2796aaaaaa.jpg
    IMG_2796aaaaaa.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
I wlasnie bylam zobaczyc Martynke :happy: Ksiezniczka sliczna!

A ja chcialam sie Wam pochwalic ze udalo mi sie wywalczyc zasilek macierzynski :tak: nie bylo latwo bo mieli w moich danych jakies bledy u siebie w systemie ale sie nie poddalam. Jestem z siebie dumna! :sorry:

I jeszcze mam pytanko do Mam ktore juz urodzily i maja chwilke zeby sie podzielic swoimi doswiadczeniami poszpitalnymi. Czy byly takie rzeczy w szpitalu ktorych zalowalyscie ze nie wlozylyscie do swojej szpitalnej torby? Albo jakies zbedne przedmioty?

reklama
no a ja obzarta na calego znow siedze z tym wypietym brzuchem :)

Dzisiaj polatalam po sklepach i pokupowalam wszystkie sekretne prezenty. Jutro jade razem z M i musimy pokupowac ostatnie rzeczy dla chlopcow. No ale dla niego to trzeba bylo dzisiaj .
Kupilam mu maszynke elektryczna. Nigdy nuie uzywal ale ostatnio ogladalismy program o fabryce baun'a i o tym jak te maszynki produkuja i powiedzial ,ze bedzie musial kiedys sprobowac.
Tak wiec oprezent juz mam z glowy.
Ja tez chce maszynke kupic mojemu elektryczna bo wlasnie mu sie zrabala i goli sie jednorazowkami ale od nich to znowu szyje mu wysyfia !taki jakis delikatny :-D

Do góry