ola10
Fanka BB :)
jestem w 9 miesiącu ciązy termin na 10 no może 11 gr.nie do wiary że to juz w tym tygodniu,ale póki co nic się nie dzieje, no może małe skurcze braxtona, jest to moja pierwsza ciąża, podobno ma być chłopiec cała ciąza przebiega spokojnie bez jakiś komplikacji co mnie cieszy niezmiernie choc muszę przyznać że jak czytam wasze historie to przeraża mnie to że ja tak naprawde to nic nie wiem o moim dziecku ani o ciązy
ostatnie usg miałam w 20 tyg. ciązy gdzie stwierdzono że wszystko jest ok
po czym od tego czasu co 2 3 tyg. mam spotkanie z położną która mierzy mi ciśnienie i pyta czy dziecko sie rusza, a na koniec wizyty stwierdza że ...oczywiście wszystko jest w porządku
nie wiem ani jak duży jest mój synek ani czy mam wystarczająco dużo wód płodowych kompletnie nic nawet nie zrobili mi testu na obciązenie glukoza mimo iz oboje moi rodzice maja cukrzyce
ciesze sie ze to juz koncówka ciązy i skończy się w końcu ta niepewność "czy oby na pewno wszystko jest tak świetnie jak twierdzą"
wspomnę jeszcze tylko że przez 9 miesięcy nik nie zbadał mnie tu ginekologicznie, na czwartek mam termin a nie wiem nawet czy robi sie rozwarcie czy nie
w środe mam wizytę u położnej więc zobaczę co mi powie
ostatnie usg miałam w 20 tyg. ciązy gdzie stwierdzono że wszystko jest ok
po czym od tego czasu co 2 3 tyg. mam spotkanie z położną która mierzy mi ciśnienie i pyta czy dziecko sie rusza, a na koniec wizyty stwierdza że ...oczywiście wszystko jest w porządku
nie wiem ani jak duży jest mój synek ani czy mam wystarczająco dużo wód płodowych kompletnie nic nawet nie zrobili mi testu na obciązenie glukoza mimo iz oboje moi rodzice maja cukrzyce
ciesze sie ze to juz koncówka ciązy i skończy się w końcu ta niepewność "czy oby na pewno wszystko jest tak świetnie jak twierdzą"
wspomnę jeszcze tylko że przez 9 miesięcy nik nie zbadał mnie tu ginekologicznie, na czwartek mam termin a nie wiem nawet czy robi sie rozwarcie czy nie
w środe mam wizytę u położnej więc zobaczę co mi powie