mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mamusie! w szpitalowie same przewijałyście i myłyscie pociechy ?
to ponoc zalezy od szpitala ... przewijac to trzeba samemu ale z kapiela to jest roznie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamusie! w szpitalowie same przewijałyście i myłyscie pociechy ?
ja brala wczesniej..a potem jak sie przestalo mi zalezec po 4 probach niewstrzelonych;-) to przestalam brac wszystko...ja feminatal zaczelam bac jeszcze jak sie staralismy o dziecko !! i tak mi zostalo dzieki temu mialam dosc dobra morfologie na starcie /bo ja to ogolnie zle sie odzywiam ... /
hahaha a mi nic nie cche pomoc, biore wiesiolka, pije herbate z zurawiny i lisci malin, cole pije tez czesto....
tylko mam celibat..wczesniej byl nakazany a teraz sama praktykuje zeby nie zniszczyc sobie wyniku w posiewu
moze jednak sie skusze na male co nieco z mezem i wreszcie cos ruszy
super ze juz jestescie w domku !!!!!!Witam się po przerwie
Wróciłyśmy z Alą do domu już w piątek, ale potrzebowałam troszkę czasu na wstępne ogarnięcie sytuacji Widzę, że już dużo dzieciaczków grudniowych przyszło na świat!
witamy z namihej czytam wasze forum od ok 2 tygodni i w końcu postanowiłam dołączyc. co prawda niewiele mi już zostało do porodu bo termin mam na 10 grudnia ewentualnie 11 ale co tam. ;-)
wg usg termin mam na 16..Kochana, ale Ty jeszcze troszkę czasu masz, więc może lepiej żeby Mały posiedział sobie w Twoim brzuszku:-)
Kochana, ale Ty jeszcze troszkę czasu masz, więc może lepiej żeby Mały posiedział sobie w Twoim brzuszku:-)