reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja feminatal zaczelam bac jeszcze jak sie staralismy o dziecko !! i tak mi zostalo :) dzieki temu mialam dosc dobra morfologie na starcie /bo ja to ogolnie zle sie odzywiam ... /

u mnie z odzywianiem tez kiepsko...czasem mam wyrzuty do siebie ze sie zle odzywiam i dzidzi nie daje tego co najlepsze...ale sama sie zdziwilam po badaniach krwi ze anemii nie mam bo bylam przekonana ze mam a tu nic...ogolnie to w moim jadlopisie to goruje czekolada i sok jablkowy, no i witaminki w kapsulkach:-)o ktorych tez zapominam..

no wlasnie co to za pomarancze?pierwsze slysze...ogolnie to u mnie juz choinka stoi od paru dni bo moj M sie uparl zeby juz ubrac:-Di kupilam takie aniolki z gwiazkami do naklejenia na okno wiec juz swieta w pelni u mnie:-)

A jak to się robi ?:) pierwsze przyznam słyszę :)
wbja sie gozdziki w pomarancze niebrana np we wzorki i sie zostawia:-)
tak intensywnie pachnie ja lubie ten zapaszek:-)
tylko ja ich wbjam wiecej niz na tym zdjeciu....i wbijam je zawsze w jakis wzroek wzdluz pomaranczy:)

Załączniki

• pomarancza.jpg
    pomarancza.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 39
Mea dokladnie tak jak piszesz maly bedzie w dzien na dole a tu jest stale 21 jakos a na noc troszke podgrzejemy i bedzie spal na gorze w swoim pokoiku a tam jakos 19-20 nic mu sie nie stanie:)
Natalko my wczoraj powiesilismy lampki na rurkach bo mamy takie na kwiaty metalowe do sufitu i choinke mysle ubierzemy 20 zeby w razie co moj T mial jakis nastroj jaak ja bede w szpitalu hehe
Jezeli chodzi o tabsy to ja sobie bralam bioferm jak nie bylam jeszcze w ciazy zelazo z kwasem foliowym bo niby anemie mialam a odkad wiem zem ciezarna to centrum materna no a od 30 tygodnia ginka mi kazala zmienic na centrum materna plus kwasy dha drogie to cholerstwo ale jem:) Od poczatku ciazy mam morfologie spoko.

no wlasnie co to za pomarancze?pierwsze slysze...ogolnie to u mnie juz choinka stoi od paru dni bo moj M sie uparl zeby juz ubrac:-Di kupilam takie aniolki z gwiazkami do naklejenia na okno wiec juz swieta w pelni u mnie:-)
czyli ja już też mogę!!

tylko ja ich wbjam wiecej niz na tym zdjeciu....i wbijam je zawsze w jakis wzroek wzdluz pomaranczy:)
fajowsko
też tak zrobię!!

reklama

Muszę wytestować :) tylko goździki trzeba poszukać gdzieś, nigdy nie kupowałam :)

Do góry