reklama
jak bed w domu to w Wigilie ubiore z mezem choinke i zrobie pomarancze z gozdzikami zeby mi ladnie w kcuhni pachnialo;-)cześć Laseczki!
mam pytanie (może trochę głupie:-))kiedy zaczynacie przystrajać chatki na święta???
nic poza tym nie robie....
M
madziaaa
Gość
ja feminatal zaczelam bac jeszcze jak sie staralismy o dziecko !! i tak mi zostalo dzieki temu mialam dosc dobra morfologie na starcie /bo ja to ogolnie zle sie odzywiam ... /
u mnie z odzywianiem tez kiepsko...czasem mam wyrzuty do siebie ze sie zle odzywiam i dzidzi nie daje tego co najlepsze...ale sama sie zdziwilam po badaniach krwi ze anemii nie mam bo bylam przekonana ze mam a tu nic...ogolnie to w moim jadlopisie to goruje czekolada i sok jablkowy, no i witaminki w kapsulkach:-)o ktorych tez zapominam..
NeSSi
Moderatorka
zrobie pomarancze z gozdzikami zeby mi ladnie w kcuhni pachnialo;-)
A jak to się robi ? pierwsze przyznam słyszę
ja to się już doczekać nie mogę i tak się zastanawiam czy jakbym zaczęła w tym tygodniu to nie będzie głupio-okna tylko zostawię na przyszły tydzieńjak bed w domu to w Wigilie ubiore z mezem choinke i zrobie pomarancze z gozdzikami zeby mi ladnie w kcuhni pachnialo;-)
nic poza tym nie robie....
M
madziaaa
Gość
no wlasnie co to za pomarancze?pierwsze slysze...ogolnie to u mnie juz choinka stoi od paru dni bo moj M sie uparl zeby juz ubraci kupilam takie aniolki z gwiazkami do naklejenia na okno wiec juz swieta w pelni u mnie:-)
wbja sie gozdziki w pomarancze niebrana np we wzorki i sie zostawia:-)A jak to się robi ? pierwsze przyznam słyszę
tak intensywnie pachnie ja lubie ten zapaszek:-)
tylko ja ich wbjam wiecej niz na tym zdjeciu....i wbijam je zawsze w jakis wzroek wzdluz pomaranczy
Załączniki
karnitynka1982
Fanka BB :)
Mea dokladnie tak jak piszesz maly bedzie w dzien na dole a tu jest stale 21 jakos a na noc troszke podgrzejemy i bedzie spal na gorze w swoim pokoiku a tam jakos 19-20 nic mu sie nie stanie
Natalko my wczoraj powiesilismy lampki na rurkach bo mamy takie na kwiaty metalowe do sufitu i choinke mysle ubierzemy 20 zeby w razie co moj T mial jakis nastroj jaak ja bede w szpitalu hehe
Jezeli chodzi o tabsy to ja sobie bralam bioferm jak nie bylam jeszcze w ciazy zelazo z kwasem foliowym bo niby anemie mialam a odkad wiem zem ciezarna to centrum materna no a od 30 tygodnia ginka mi kazala zmienic na centrum materna plus kwasy dha drogie to cholerstwo ale jem Od poczatku ciazy mam morfologie spoko.
Natalko my wczoraj powiesilismy lampki na rurkach bo mamy takie na kwiaty metalowe do sufitu i choinke mysle ubierzemy 20 zeby w razie co moj T mial jakis nastroj jaak ja bede w szpitalu hehe
Jezeli chodzi o tabsy to ja sobie bralam bioferm jak nie bylam jeszcze w ciazy zelazo z kwasem foliowym bo niby anemie mialam a odkad wiem zem ciezarna to centrum materna no a od 30 tygodnia ginka mi kazala zmienic na centrum materna plus kwasy dha drogie to cholerstwo ale jem Od poczatku ciazy mam morfologie spoko.
czyli ja już też mogę!!no wlasnie co to za pomarancze?pierwsze slysze...ogolnie to u mnie juz choinka stoi od paru dni bo moj M sie uparl zeby juz ubraci kupilam takie aniolki z gwiazkami do naklejenia na okno wiec juz swieta w pelni u mnie:-)
fajowskowbja sie gozdziki w pomarancze niebrana np we wzorki i sie zostawia:-)
tylko ja ich wbjam wiecej niz na tym zdjeciu....i wbijam je zawsze w jakis wzroek wzdluz pomaranczy
też tak zrobię!!
reklama
NeSSi
Moderatorka
wbja sie gozdziki w pomarancze niebrana np we wzorki i sie zostawia:-)
Muszę wytestować tylko goździki trzeba poszukać gdzieś, nigdy nie kupowałam