mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
hej jestem po wizycie u lekarza nic sie nie dzieje niezwykłego ale przynajmniej sie uspokoilam.... takze nadal czekamy tzn do jutra bo jesli dzis nie zaczne rodzic to jutro z rana do szpitalaa jesli chodzi o dane do listy to wydaje mi sie ze juz je podawalam i to dosc dawno
dane wpisujemy w tym watku: a tam nic nie pisalas ...
https://www.babyboom.pl/forum/grudz...e-do-listy-grudniowych-mam-28519/index41.html
bardzo mądra decyzja, ja wtedy nawet nie zdawałam sobie sprawy jak wielka różnica jest między dziećmi urodzonymi w styczniu a w grudniu, i pomimo, że dzieci są bardzo zdolne i często inteligencją przewyższają starsze dzieci to też często widać braki emocjonalne na innych płaszczyznach.
Ostatnio publikowano badania, że im bliżej początku roku człowiek jest urodzony tym więcej w życiu osiąga ( i nie chodziło tutaj o osiągnięcia czysto materialne) więc zapewne coś w tym jest.
Choć, jak to w życiu bywa są też odstępstwa od reguły.
Nimniej trzymam kciuki za realizację marzeń, a jeśli Agatka zdecyduje się wcześniej wyskoczyć to chyba też nie będziesz płakać :-)
plakac napewno nie bede !! bo w sumie wszystko w domu mam przygotowane na przyjscie na swiat tej naszej panienki a co do osob urodzonych w poczatkach roku to masz duzo racji ... patrze tylko po moich znajomych ... ci z poczatku roku maja jakby w zyciu troche latwiej ... i to latwiej nie jest wlasciwie niczym uzasadnione ... po prostu tak stwierdzam z wlasnych obserwacji !!