Cherie mam nadzieje z to nc groznego...
blizniaki zabojcze:-)
Laski a co kupujecie tesciom i rodzicom????NIe mam weny zwlaszcza ze tata taki chory chcialam mu kupic cos specjalnego wyjatkowego ale nic nie moge wymyslec
tesciowi maz kupil jakies kosmetyki, a tesciowa mamy z glowy bo zrobilismy losowanie komu kto kupuje prezent...
a rodzicom swoim jakis maly przent i robie im album ze zdjeciami jak bylysmy male z mojego slubu i z malym jak sie urodzi...a jak nie zdazy do beda tylko z usg3d a potem im dokleje reszte;-)
moja tesciowa wymyslila ze mamy jej nic nie kupowac bo ona tez nie bedzie kupowala bo jej szkoda kasy !! no ale jak to bedzie wygladalo ze kazdy cos z pod choimki wyjmie a ona nic ... chociaz nie bylo by mi jej zal ...
a to beda moje pierwsze swieta z rodzina meza...
i jak dobrze by poszlo to bym je spedzila w spzitalu i ominela by mnie ta imreza...
nawet nic nie zjem...
u mnie u babci zawsze bylo 20 osob, wszystkie baby gotowaly byl szum koledy i duzo smiechu...babcia jako najstarsza zawsze rozpoczynala modlitwe i skladanie zyczen...bylo tak wyjatkowo...
a tu tescie my i siostra meza z mezem...i jakos tak nie widze tych swiat...
nie wiem jak tu maja ale jak widzialam zdjecia to nie ma stolu pelnego jedzenia...
tylko jakis barszcz i kawalek ryby...
az mi sie plakc chce jak sobie pomysle ze cala moja rodzina bedzie tam...
VILL trzmam kciuki badz dzielna!!
Daff chyba juz za pozno zeby samemu sie wybirac na takie spacerki...
uwazaj na siebie!!i znajdz inne sposoby dokuczania mezowi
nie jestes przeterminowana mi lekarz ten z ujastka pwoiedzial zebym sie nie zdziwila jak urodze w styczniu bo wg nich porod w terminie to porod /- 2/3 tygodnie od terminu OM..
ale mam nadzieje ze nawet jakbym przenosila na styczen to mnie stad nie wywalicie i bede ladnie figurowac na liscie;-)