G
Georgina
Gość
Cudowne:-)to ja się pochwalę że jestem dumną ciocią
bliźniaki z in-vitro, urodzone w 30 tc, dziś mają już 2 miesiące.
Julka i Jaś :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne:-)to ja się pochwalę że jestem dumną ciocią
bliźniaki z in-vitro, urodzone w 30 tc, dziś mają już 2 miesiące.
Julka i Jaś :-)
Trzymam kciuki, szybkiego porodu i wracajcie do nas prędkoWpadłam się pożegnać
Jutro stawiam się w szpitalu i mam nadzieje że juro bedzie już "po wszystkim".
Trzymajcie się:-)
Emwu, Monia normalnie Was podziwiam jestescie tuz tuz a takie aktywne ciagle w ruchu
MOnia napisz mi gdzie bedziesz rodzic ja na Pomorzanach sie zdecydowalam bylam juz nawet po pieczatke na porod rodzinny ktory jest za free i ta osoba moze cie odwiedzac bo inne odwiedziny wstrzymane i dla dzidzi tylko ciuszki na wyjscie trzeba miec.
A swoją drogą ja już po terminie ( 2 min) a bociek cały czas nogami jeszcze siedzi w 8 miesiącu
Za to wg drugiego suwaczka już urodziłam- ja w każdym bądź razie nic na ten temat nie wiem
A ja idę się położyć spać bo mnie przerażają te regularne skurcze Coraz bardziej odczuwalne. Dobrej nocki
Monia uważaj w takim razie skoro rodzić możesz dopiero za 2 dni;D