reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Chyba chciałas napisac ze napewno bedziesz walczyla .... ja rzucilam ale moj maz niestety nie oczywiscie nie pali w domu tylko na balkonie wiec jego ciuchy wogole nie smierdza na szczescie a przyzywczail sie i od razu po papierosku idzie umyc zabki zebym nie wachala tego bo tez mam odrzut ...fajnie jakby rzucil wtedy to juz bym napewno nie wrocila a tak.... niewiadomo .... oby nie...
tak wlasnie chcialam;-)

NESSI nie nastawiaj sie tak...
polowa sukcesu zalezy od Ciebie i od Twojego podejscia...
ja bym np chciala rodzic w tym spzitalu co lezalam 3 razy...
bo znam tam wszystkich lekarzy i wszystkie polozne...

ale niestety bede tam gdzie nikogo nie znam..
i wiem ze musze polegac na swojej wytrwalosci i na tym ze jak ktos bedzie niemily to bede zlewac...
choc jest trudno bo akurat teraz stalam sie bardziej wrazliwa na wszystko...

ale musimy wierzyc w siebie i nasze dzieci ze beda chcialy wspolpracowac...;-)

reklama
Cholera ide cos zjesc i moze sie za cos wezme !! :-D
A jak nie to zaraz wroce i bede dumac nadal ze musze sie wziasc za garderobe hahah !

Witam sie z rana!!
Daffi oj biedaczko tak mi cie szkoda!! ja bym na twoim miejscu sprobowala tej rycyny!!
Wczoraj chodzilam jak z motorkiem w d... najpierw obiad a wieczorem jszcze malowanie lazienki, nie ma to jak malowanie w towrzystwie Braxtonow:tak::tak::tak:
Po skonczonej robocie mala mi tak na szyjke nacisnela, ze myslalam, ze zgine i wiecie jaki tekst uslyszalam od mojego M?? Teraz nie mozesz zaczac rodzic bo ja sobie tosty zrobilem:szok::szok::szok::szok: no masakra:no::no::no::no::no::no::no::no:

Witam sie z rana!!
Daffi oj biedaczko tak mi cie szkoda!! ja bym na twoim miejscu sprobowala tej rycyny!!
Wczoraj chodzilam jak z motorkiem w d... najpierw obiad a wieczorem jszcze malowanie lazienki, nie ma to jak malowanie w towrzystwie Braxtonow:tak::tak::tak:
Po skonczonej robocie mala mi tak na szyjke nacisnela, ze myslalam, ze zgine i wiecie jaki tekst uslyszalam od mojego M?? Teraz nie mozesz zaczac rodzic bo ja sobie tosty zrobilem:szok::szok::szok::szok: no masakra:no::no::no::no::no::no::no::no:
:-D:-D:-D
dobrze ze tylko o tosty chodzilo:-D
rozwalil mnie tekst Twojego meza....

ciekawa jestem czy oni sie boja..
bo ja jestem swiecie przekonana ze moj nie zdaje sobie sprawy z niczego jeszcze...
i ze przezyje szok jak sie maly urodzi:-)

mnie się nic nie chce... zapowiada się kolejny dzień w łóżku, dopiero się ruszę jak mąż wróci ok 17... :eek: paznokcie obcinam i piłuję od 2 dni :confused2: prasowanie się znowu zbiera... a przypływu energii nie widać :laugh2::confused2:

Nio i ja pisałam, mam do szpitala godzine drogi ale wole tam jechac niz przeżywać koszmar.
A wiem, ze w aptece można jakis tester sobie kupić w celu sprawdzenia czy to wody czy nie.

No mój M wczoraj szukał tych testów, nigdzie nie było a w aptece przy szpitalu moga mu zamówić i za kilka dni byłby do odebrania ......szok, ale testy owulacyjne i ciązowe to mają wszedzie :hmm: nawet testy na badanie domowe moczu, ale na wody nie ......

Moze masz poprostu wodniste uplawy? Kurcze i wez tu badz madry !I sluchaj sie lekarzy ! Ja sami nie wiedza co jest grane !

Szkoda ze maz nie znalazl tego testu w patekach bys miala juz problem zglowy !

upławy powinny się chyba trochę, że się tak niekompetentnie wyraże błyszczeć ?:unsure: ja zawsze miałam takie sliskawe

A po ten test to jak się wnerwie to do Wawy podjade

:-D:-D:-D
dobrze ze tylko o tosty chodzilo:-D
rozwalil mnie tekst Twojego meza....

ciekawa jestem czy oni sie boja..
bo ja jestem swiecie przekonana ze moj nie zdaje sobie sprawy z niczego jeszcze...
i ze przezyje szok jak sie maly urodzi:-)

mój wpada w panikę za każdym razem jak mnie skurcz dopadnie. i tylko patrzy na mnie z przerażeniem w oczach i: "jedziemy?" :laugh2:

reklama
Do góry