reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

.. hmm a ja mialam leniuchowac i dostalam nawet przyzwolenie od meza hehe i co kwiatki podlane juz kuchnia sprzatnieta pozamiatana itd łazienka umyta przedpokoj sprzatniety lustra pomyte itd ... zostal pokoj :tak:

a ja juz sie zmachalam ... ale chyba obiadu dzis nie zrobie hehehe albo tylko szybkie spagettii a co ...:-)

reklama
Troszkę was podczytałam i dzieki za wsparcie bo bardzo sie przyda!!!
polezalam troche ale bole w ogole nie ustepuja ani sie nie nasilaja... ja juz nie wiem jak ten bol opisac jest taki dziwny i inny.... najgorsze ze brzuch twardnieje caly czas i nie wiem czy tak moze byc czy nie.. rzekomo lekarze twierdza ze jak jest wiecej niz 10 razy na dobe to niedobrze a ja mam chyba 10 twardnien w godzine. chcialam troche wypoczac ale uroki mojej lokalizacji nie pozwalaja mi. sluzby mundurowe maja dzis cwiczenia alarmowe i syreny mi stale wyja ehhh dosc...
na moje oko to wody mi sie sacza dosc duzo tego jest i bardzo czesto.. musze pozneij zadzwonic do szpitala i spytac o wynik.
ja czuje ze ona chce wyjsc ale moja macica jakos nie do konca na to pozwala!
czytalam o tej rycynie juz 2 mi tu ją polecałyscie.. co to takiego jak dziala i co przy tym sie dzieje???

no to u mnie na pewno sa wody bo to taki ma zapach nie mily ze nos wykreca w druga strone!!!

oj to ty sie ju zpakuj na IP jak to wody ... bo skurcze i wody to juz 2 najwazniejsze objawy !!

a moj maz wymyslil wlasnie ze jedzeimy do Multikina na Fame !! dzis ostatni dzien puszczaja i o 12.45 mamy sale dla siebie !! bede sie mogla wylozyc z nogami w gorze <hahahahah> i bedzie fajnie :)

a i ciekawe jak luuuzna ... o 11 mieli ja ciac !!

.. hmm a ja mialam leniuchowac i dostalam nawet przyzwolenie od meza hehe i co kwiatki podlane juz kuchnia sprzatnieta pozamiatana itd łazienka umyta przedpokoj sprzatniety lustra pomyte itd ... zostal pokoj :tak:

a ja juz sie zmachalam ... ale chyba obiadu dzis nie zrobie hehehe albo tylko szybkie spagettii a co ...:-)

ja mam bigos, muszę się najeść teraz bo przy karmieniu go nie tknę... i fasolki po bretońsku bym zjadła :tak:

zmykam coś pouczyć się z tych nudów.

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Niestety....znikam na kilka dni...mam nadzieję że nie za długo:crazy:
Bilirubina sporo przekroczona więc jedziemy się opalać:sad::sad::sad:

Ku...czemu nas po porodzie nie zostawili tylko teraz znów!!!!!!!!!

ja mam bigos, muszę się najeść teraz bo przy karmieniu go nie tknę... i fasolki po bretońsku bym zjadła :tak:

zmykam coś pouczyć się z tych nudów.

hehehe u mnie gotuja sie golonki !! dokupimy jeszcze piwo dla meza /i moze dla mnie jakiegos lecha free czy cos ... / i popoludniu swietujemy barborke !!!

cherie i aga wy tez zlozcie mezom zyczenia barborkowe odemnie!!!

a jeszcze taka przykra wiadomosc dzis dostalam... jakies 20 minut do mnie kolezanka zadzwonila ze taka nasza znajoma rok mlodsza popelnila samobojstwo przez chlopaka bo ją zostawil!!!! zrobila to w poznaniu w akademiku!!! wspolczuje rodzinie bo tylko teraz sprwila im zmartwien i najwspanialszy na swiecie prezent Bozonarodzeniowy. ja rozumeim ze ktos mogl kochac szalenie bo sama tak mialam jak bylam z chlopakiem wczesniej kilka lat i mnie zostawil w dodatku dowiedzialam sie ze mnie zdradal na lewno i prawo!!! nie wyobrazalam sobie zyc bez niego ale przeszlam przez to jak wiele innych osob i teraz oczekuje na dizdzie i mam meza moze nie do konca doskonalego ale przeciez nikt nie jest doskonaly!

oj to ty sie ju zpakuj na IP jak to wody ... bo skurcze i wody to juz 2 najwazniejsze objawy !!

a moj maz wymyslil wlasnie ze jedzeimy do Multikina na Fame !! dzis ostatni dzien puszczaja i o 12.45 mamy sale dla siebie !! bede sie mogla wylozyc z nogami w gorze <hahahahah> i bedzie fajnie :)

a i ciekawe jak luuuzna ... o 11 mieli ja ciac !!

ja juz spakowana jestem na full czekam tylko co powiedza w szpitalu i czy kaza przyjezdzac czy nie....

luuuzna ma dac znac jak dojdzie do siebie takze na pewno wam przekaze:-)

reklama
Troszkę was podczytałam i dzieki za wsparcie bo bardzo sie przyda!!!
polezalam troche ale bole w ogole nie ustepuja ani sie nie nasilaja... ja juz nie wiem jak ten bol opisac jest taki dziwny i inny.... najgorsze ze brzuch twardnieje caly czas i nie wiem czy tak moze byc czy nie.. rzekomo lekarze twierdza ze jak jest wiecej niz 10 razy na dobe to niedobrze a ja mam chyba 10 twardnien w godzine. chcialam troche wypoczac ale uroki mojej lokalizacji nie pozwalaja mi. sluzby mundurowe maja dzis cwiczenia alarmowe i syreny mi stale wyja ehhh dosc...
na moje oko to wody mi sie sacza dosc duzo tego jest i bardzo czesto.. musze pozneij zadzwonic do szpitala i spytac o wynik.
ja czuje ze ona chce wyjsc ale moja macica jakos nie do konca na to pozwala!
czytalam o tej rycynie juz 2 mi tu ją polecałyscie.. co to takiego jak dziala i co przy tym sie dzieje???

olej rycynowy to silny środek przeczyszczający :tak: hehe, sama się nad nim zastanawiam, mam w domu bo go używam jako odżywki na brwi i rzęsy (POLECAM!), ale jakoś mam obawy co do przełknięcia go :confused2:

Do góry