reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nie ma to jak isc budzic meza i zasnac razem z nim ...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea weekend przecież, trzeba poleniuchować
ale ja tak leniu****e juz od kilku miesiecy !!! a robota w domu sama se nei robi niestety ;(
W
wika_20
Gość
Witam sie tylko na chwile zameldowac sie dalej dwupak niestety
a co do groszku to mowilam o sobie
zazdorsZcze planowanych CC ;-) Z tego co nadrobilam
... no i weekend leci ..... leniu****e sobie i ja
a mąż w kuchni robi obiadek :-)
halo!! kto powiedzial ze bede jedla groszek i mieso gotowane ?? raczej zupki lekkostrawne /zadne zabielane smietanami tylko takie delikatne/ kuraka bez skorki, pieczen duszona ... groszku nie przelkne !! gotowane mieso nie jest zle a moj maz po tej ciazy tez musi sie troszke odchudzic
a co do groszku to mowilam o sobie
zazdorsZcze planowanych CC ;-) Z tego co nadrobilam
... no i weekend leci ..... leniu****e sobie i ja
a mąż w kuchni robi obiadek :-)
ja zakupiłam dwa rozmiary. większy napewno będzie potrzebny, bo w pierwsze dni karmienia to raczej nawały, zastoje mogą być a taki biust jest mega wrażliwy więc napewno biustonosz musi być wygodny, za mały bedzie uciskał i nawet może nasilać ból. póżniej w miarę jak się laktacja ureguluje to biust się zmniejsza, obwód zreszta też, więc biustonosz mniejszy. no i jeszcze trzeba brac pod uwagę wkładkę laktacyjną.a co do stanika to jaki myslicie bedzie dobry po porodzie...moje piersi sa ogromne mam stanik 80 H i juz zaczynaja byc male,ale slyszalam ze po porodzie lepszy jest troche mniejszy bo jak duzy stanik tak piersi duze rosna do niego...
jednym słowem urosnie taki jaki ma zaprogramowane urosnąć a ciasnym biustonoszem to chyba go nie powstrzymasz;-)
W
wika_20
Gość
ja zakupiłam dwa rozmiary. większy napewno będzie potrzebny, bo w pierwsze dni karmienia to raczej nawały, zastoje mogą być a taki biust jest mega wrażliwy więc napewno biustonosz musi być wygodny, za mały bedzie uciskał i nawet może nasilać ból. póżniej w miarę jak się laktacja ureguluje to biust się zmniejsza, obwód zreszta też, więc biustonosz mniejszy. no i jeszcze trzeba brac pod uwagę wkładkę laktacyjną.
jednym słowem urosnie taki jaki ma zaprogramowane urosnąć a ciasnym biustonoszem to chyba go nie powstrzymasz;-)
Ja tez zakupiłam rozmiar wiekszy .... :-) ale tylko o 1 numerek
Asia to mam nadzieję, że jutro ładnie Wam będzie świecić słoneczko na tym pierwszym spacerku
Dziewczynki co miały ktg, czy wy wszystkie leżałyście na lewym boku, bo ja mp. na prawym Co szpital to inne zasady.
Ja leżałam na plecach ;-)
reklama
W
wika_20
Gość
Ja leżałam na plecach ;-)
A ja nie mialam ktg i pewnie do porodu miec nie bede ;/