reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Lorelei czyli w każdej pozycji można zrobić ktg, dobrze wiedzieć. Bo już myślałam, że koniecznie musi być ten lewy bok.
wika może bliżej 40 tygodnia też Ci zrobią ktg.

reklama
ja zakupiłam dwa rozmiary. większy napewno będzie potrzebny, bo w pierwsze dni karmienia to raczej nawały, zastoje mogą być a taki biust jest mega wrażliwy więc napewno biustonosz musi być wygodny, za mały bedzie uciskał i nawet może nasilać ból. póżniej w miarę jak się laktacja ureguluje to biust się zmniejsza, obwód zreszta też, więc biustonosz mniejszy. no i jeszcze trzeba brac pod uwagę wkładkę laktacyjną.

jednym słowem urosnie taki jaki ma zaprogramowane urosnąć a ciasnym biustonoszem to chyba go nie powstrzymasz;-)

to ja kupie czapki dla polrocznego malucha ... zwiarze na srodku i dowiaze sznurki !!! bo juz tyle wiekszych rozmiarow NIE MA !!!

to ja kupie czapki dla polrocznego malucha ... zwiarze na srodku i dowiaze sznurki !!! bo juz tyle wiekszych rozmiarow NIE MA !!!
mój kochany mąż polecił mi ostatnio, że gbyby bardzo urosły to przecież noszę fajne berety zawiazemy gumką i bedzie rewelacyjnie! czym ja się w ogóle przejmuję i po co tyle pieniędzy wydałam na biustonosze.

Hej laski ja tez wpadlam sie tylko weekendowo przywitac moj T pojechal na trening no i ma przywiesc wozek bo niby juz doszyli to czego brakowalo i po czapeczke ma do hurtowni zajechac mam nadzieje ze znajdzie wyobrazcie sobie ze w calym szczecinie nie ma czapki zimowej dla niemowlaka grrr szukam i nic. Na obiadek dzis robie frytki bo mi Mea takiego smaka narobilas ze nie moglam sobie odmowic do tego surowka z lodowej z sosikiem czosnkowym i filety w chrupiacej panierce z cornflaksow pierwszy raz robie oby dobre bylo a juz mi slinka cieknie:) Wieczorem do nas kolega wpad bo wczoraj nie dojechal wiec musze tu znow ogarnac bo jeden dzien a my juz mamy balagan na stoliku;/

witajcie

a ja dzis odpoczywam ,,, moj maz posprzatal caly dom.. mi zostawiajac tylko ugotowanie obiadu- zrobilam wiec kluseczki slaskie i pieczen z sosikiem,.,, ale pyszne mi wyszlo:) a teraz siedze.... moj J stwierdzil ze ja teraz to juz musze odpoczywac przed porodem:):-D

kochanie moje:-)

fakt nic mi sie nie chce -doslownie nic,,, chyba zaraz pojde machne sobie relaksujaca kapiel........

a co do rostepow........... ja nie mam ani jednego;-):sorry:

witajcie

a ja dzis odpoczywam ,,, moj maz posprzatal caly dom.. mi zostawiajac tylko ugotowanie obiadu- zrobilam wiec kluseczki slaskie i pieczen z sosikiem,.,, ale pyszne mi wyszlo:) a teraz siedze.... moj J stwierdzil ze ja teraz to juz musze odpoczywac przed porodem:):-D

kochanie moje:-)

fakt nic mi sie nie chce -doslownie nic,,, chyba zaraz pojde machne sobie relaksujaca kapiel........

a co do rostepow........... ja nie mam ani jednego;-):sorry:
pozazdrościc męża..
ja w ogóle aśce to straaasznie zazdroszczę męża..
ja pewnie po porodzie na pomoc Bartka liczyć bede mogła tak jak w ciąży.. czyli jak sie nie zaczne drzec zeby cos zrobil to ni rusz ..

MOj to jest zadowolony z obrotu sprawy mowi ze kocha te moje bimbalki haha tak je nazywa a ja to w sumie wole juz miec duze cycki bo jestem potezna niz male i taki slonik by ze mnie byl bez cycuchow tylko biustonosz znalesc to w Polsce wyzwanie ;/

MOj to jest zadowolony z obrotu sprawy mowi ze kocha te moje bimbalki haha tak je nazywa a ja to w sumie wole juz miec duze cycki bo jestem potezna niz male i taki slonik by ze mnie byl bez cycuchow tylko biustonosz znalesc to w Polsce wyzwanie ;/
no ja mam problem znaleźć ladny 85D.. a co dopiero jakis wiekszy .. a chyba trzeba bedzie sie zaopatrzyc w wiekszy .. na 'po porodzie'

reklama
no ja jeszcze staniczka nie zakupilam.... musze kpic jakas 80 E tylko wez tu znajdz@!!!!!!!!!!! no makabra .. a jak sa to jak dla mojej babci:-):-)

Do góry