reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja zakupiłam dwa rozmiary. większy napewno będzie potrzebny, bo w pierwsze dni karmienia to raczej nawały, zastoje mogą być a taki biust jest mega wrażliwy więc napewno biustonosz musi być wygodny, za mały bedzie uciskał i nawet może nasilać ból. póżniej w miarę jak się laktacja ureguluje to biust się zmniejsza, obwód zreszta też, więc biustonosz mniejszy. no i jeszcze trzeba brac pod uwagę wkładkę laktacyjną.
jednym słowem urosnie taki jaki ma zaprogramowane urosnąć a ciasnym biustonoszem to chyba go nie powstrzymasz;-)
to ja kupie czapki dla polrocznego malucha ... zwiarze na srodku i dowiaze sznurki !!! bo juz tyle wiekszych rozmiarow NIE MA !!!
mój kochany mąż polecił mi ostatnio, że gbyby bardzo urosły to przecież noszę fajne berety zawiazemy gumką i bedzie rewelacyjnie! czym ja się w ogóle przejmuję i po co tyle pieniędzy wydałam na biustonosze.to ja kupie czapki dla polrocznego malucha ... zwiarze na srodku i dowiaze sznurki !!! bo juz tyle wiekszych rozmiarow NIE MA !!!
karnitynka1982
Fanka BB :)
Hej laski ja tez wpadlam sie tylko weekendowo przywitac moj T pojechal na trening no i ma przywiesc wozek bo niby juz doszyli to czego brakowalo i po czapeczke ma do hurtowni zajechac mam nadzieje ze znajdzie wyobrazcie sobie ze w calym szczecinie nie ma czapki zimowej dla niemowlaka grrr szukam i nic. Na obiadek dzis robie frytki bo mi Mea takiego smaka narobilas ze nie moglam sobie odmowic do tego surowka z lodowej z sosikiem czosnkowym i filety w chrupiacej panierce z cornflaksow pierwszy raz robie oby dobre bylo a juz mi slinka cieknie Wieczorem do nas kolega wpad bo wczoraj nie dojechal wiec musze tu znow ogarnac bo jeden dzien a my juz mamy balagan na stoliku;/
witajcie
a ja dzis odpoczywam ,,, moj maz posprzatal caly dom.. mi zostawiajac tylko ugotowanie obiadu- zrobilam wiec kluseczki slaskie i pieczen z sosikiem,.,, ale pyszne mi wyszlo a teraz siedze.... moj J stwierdzil ze ja teraz to juz musze odpoczywac przed porodem
kochanie moje:-)
fakt nic mi sie nie chce -doslownie nic,,, chyba zaraz pojde machne sobie relaksujaca kapiel........
a co do rostepow........... ja nie mam ani jednego;-)
a ja dzis odpoczywam ,,, moj maz posprzatal caly dom.. mi zostawiajac tylko ugotowanie obiadu- zrobilam wiec kluseczki slaskie i pieczen z sosikiem,.,, ale pyszne mi wyszlo a teraz siedze.... moj J stwierdzil ze ja teraz to juz musze odpoczywac przed porodem
fakt nic mi sie nie chce -doslownie nic,,, chyba zaraz pojde machne sobie relaksujaca kapiel........
A
AnOoLa88
Gość
pozazdrościc męża..witajcie
ja w ogóle aśce to straaasznie zazdroszczę męża..
ja pewnie po porodzie na pomoc Bartka liczyć bede mogła tak jak w ciąży.. czyli jak sie nie zaczne drzec zeby cos zrobil to ni rusz ..
karnitynka1982
Fanka BB :)
MOj to jest zadowolony z obrotu sprawy mowi ze kocha te moje bimbalki haha tak je nazywa a ja to w sumie wole juz miec duze cycki bo jestem potezna niz male i taki slonik by ze mnie byl bez cycuchow tylko biustonosz znalesc to w Polsce wyzwanie ;/
A
AnOoLa88
Gość
no ja mam problem znaleźć ladny 85D.. a co dopiero jakis wiekszy .. a chyba trzeba bedzie sie zaopatrzyc w wiekszy .. na 'po porodzie'MOj to jest zadowolony z obrotu sprawy mowi ze kocha te moje bimbalki haha tak je nazywa a ja to w sumie wole juz miec duze cycki bo jestem potezna niz male i taki slonik by ze mnie byl bez cycuchow tylko biustonosz znalesc to w Polsce wyzwanie ;/
reklama