mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ale co mam jeszcze dopisać? Bo ja dalej trochę zamotana jestem ...:-)
Tak dokładnie jak w szpitalu było?
aga ja to bym chciala tak rodzic .... bol byc musi ale przynajmniej dlugo sie nie mordowalas !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale co mam jeszcze dopisać? Bo ja dalej trochę zamotana jestem ...:-)
Tak dokładnie jak w szpitalu było?
witam ;-) tak podczytuję trochę o czym tu mowa i myślę, że lewatywa to dobry pomysł aczkolwiek chyba nie należy do przyjemnych więc nie wiem jak to będzie w moim przypadku;-) póki co mnie aż tak nie czyści samoistnie....a z opowiadań wiem, że mojej mamie przytrafiła się "pachnąca" przygoda gdy rodziła mojego brata więc zapewne zdarza się to wielu kobietom ;-)
... a ja szukam sobie jakiejs bluzki na allegro (wrazie czego jakbym urodzila przed światami ) żeby miec jakaś na święta najlepiej rozpinana do karmienia albo z dekoltem.... ale nic ciekawego nie ma chyba
a wszystkie stare mam porozciagane przez moj bębenek
Jestem;
Czop ładnie odpadł, rozwarcie mam na 1.5 palca, szyjka ma 1 cm- skurczyki nieregularne. Jak skurcze będą co 4 minuty mam przyjechać
Nogi ok- dziś już nie tak opuchnięte- zrobili KTG wszystko w normie.
ide poczytać co u Was ;-)
roznie z tym moze byc
przeliczylam jeszcze raz stan chlopcow i dziewczynek na naszej liscie ... panowie prowadza 41 do 28 i nawet te 7 niespodzianek nie przelamie szali zwyciestwa ...
Ale mam do Was pyt. może któraś coś napisze....
Bo ja swój termin liczyłam z daty zapłodnienia, wiem kiedy miałam owulację i kiedy były przytulanki z mężusiem i z tego mi wychodzi na początek stycznia... A dokładnie na 7 stycznia...
I w co tu bardziej wierzyć? W badania lekarza, czy mój wyliczony termin.
Oczywiście z możliwością kilku dni w obie strony terminu. heheh:-)
Oszczędzam się;-)I szczerze mówiąc po seksie zaczęły się te skurcze. Ginka mówiła, że nie daje nam zakazu seksu i co się kochaliśmy to było OK. Żadnych skurczy po seksie. Wczoraj super seks i zapłaciłam za to skurczami Magnezu nie zażywam.
Wiem, że czas mnie nagli.Na to ze chce odwlec poród wiele sie składa, zaczynając od tego że ciąża nie była dla mnie radosną nowiną.Ehhh, dużo by gadać
Ja mam laktator canpol baby, czy dobry? Ciężko stwierdzić
Nio jestem!!!
Juz po wizycie...ale emocje były!
Godzina czekania, ale warto było..
Dzidzia waży już 3,100kg! (38 tydzień ciąży) i jest zdrowa, serduszko ok, inne parametry też.
AFI mam 9,61 (ilość wód płodowych), to chyba dobrze?
Oczywiście dzidzia ułożona tak jak ostatnio i..ustaliliśmy termin CC..!!!Mam już skierowanie do szpitala! CC będę mieć 8 grudnia ( w urodziny mojej Babci!). Stawić sie muszę już 7 grudnia o 11-stej..ojej..co oni tam cały dzień ze mną będą robić???
Czyli za 10-11 dni będzie dzidzia ze mną, chyba że coś wcześniej zmajstruje;-)
ja tam wolałabym jednak mimo wszystko dodatkowo lewatywę, nawet jeśli mnie czyści od prawie tygodnia nie chcę mieć pachnącego porodu
jutro na ktg. mam nadzieję, że mi i usg zrobi.
no i wiadomość dnia: nie zamkną szpitala w Krośnie, dyrektor złożył dymisję i została ona przyjęta, wypowiedzenia lekarzy cofnięte, także będę rodzić w miejscu, które znam, wśród znajomych lekarzy i położnych, hurra!
witam ;-) tak podczytuję trochę o czym tu mowa i myślę, że lewatywa to dobry pomysł aczkolwiek chyba nie należy do przyjemnych więc nie wiem jak to będzie w moim przypadku;-) póki co mnie aż tak nie czyści samoistnie....a z opowiadań wiem, że mojej mamie przytrafiła się "pachnąca" przygoda gdy rodziła mojego brata więc zapewne zdarza się to wielu kobietom ;-)