reklama
wstawily sie czy nie/
Bardzo ładny brzuszek, taki zgrabny, ale chyba nie opadł, przynajmniej ja tego nie widzę
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja też nie widzę żeby opadł ci brzuszek.
Oprócz tego, że mi jedno na drugim leży to jeszcze pod piersiami i w pachwinach mocno się pocę Nie lubię tego.
Oprócz tego, że mi jedno na drugim leży to jeszcze pod piersiami i w pachwinach mocno się pocę Nie lubię tego.
a mi okrutnie poca sie stopy!!!!!!!! paranoja bo ogolnie skore na pietach mam bardzo sucha i nie moge jej do ladu niczym doprowadzic........... ze o wysuszonej skorze rak nie wspomne.....
pani doktor powiedziala ze to od opuchlizny sie robi...... no ja mam nadzieje
,,,,,
pani doktor powiedziala ze to od opuchlizny sie robi...... no ja mam nadzieje
,,,,,
akozka
Misia Kosia 3.12.09
Wy się zastanawiacie czy Wam brzuszki opadły a mój ewidentnie idzie w górę :-( Dziś stwierdziłam, że pierwszy raz od wieeeelu tygodni mogę się złapać za tłuszczyk na brzuchu... mniej więcej w okolicach międzyjajnikowych Za to Mała siedzi mi pod żebrami i co rusz próbuje wspiąć się wyżej. Nie mam już do niej siły powoli... Biust mi nie leży na brzuchu - biust mi stoi wyprostowany opierając się o brzuch :-( Ogólnie cała dzidzia mieści się chyba od pępka w górę, bo inaczej tego nie widzę Czy ona kiedyś uwolni mój żołądek?!?!
No nic, zmykam spać, a właściwie posiedzieć w łóżku, bo nie ma mowy żebym się położyła przez zgagę. Pół opakowania Renni pozwala mi zasnąć, drugie pół zjadam w ciągu nocy, gdy budzę się na siku :-( A w głowie tylko jedna myśl - byle do czwartku!!!
Dobranoc Dziewuszki!
No nic, zmykam spać, a właściwie posiedzieć w łóżku, bo nie ma mowy żebym się położyła przez zgagę. Pół opakowania Renni pozwala mi zasnąć, drugie pół zjadam w ciągu nocy, gdy budzę się na siku :-( A w głowie tylko jedna myśl - byle do czwartku!!!
Dobranoc Dziewuszki!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
No mi ginka powiedziała, że brzuszek mi opadł (chociaż nikt tego nie zauważył inny) i też mam go na nogach..wygodniej jak siedzę okrakiem tak i brzuch mi między nogami wisi
Piersi też mam na brzuchu - takie ciężkie, że klapią o brzuch...
A ile rozstepów na nich ehh już mam wszędzie je...nie mam siły walczyć...
z tymi rozstepami to mi ani nie mow ... ja mam juz na udach, dupsku i piersiach !! makabra !!! juz nie wiem co z nimi robic !!! a tak dlugo byl spokoj ;(
nicto ide spac ... garsc migdalow w reke, woda mineralna na noc, pluszowa zaba i kierunek lozko !!! kapiel niewiele na opuchlizne pomogla ale ogolnie czuje sie deczko lepiej
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wstawily sie czy nie/
a mi sie wydaje ze troszke ci brzuszek opadl ... ale moze to wina zdjecia ...
luuuzna
Mama Alanka
Wstałam
Jaki sen miałam aż nie wierzę, że mogło mi się coś takiego przyśnić!
Nie przejmujcie się brzuszkami...nikt nie powiedział, że ma opaść tydzień czy dwa przed porodem - to nie reguła. U niektorych kobiet opada dopiero w dniu porodu
Ja np też nie widzę różnicy u siebie; a wiem, że mały jest niziutko. Fakt nie kopie mnie po żebrach, bo juz chyba nie sięga tymi kopaczami...nawala tylko po bokach i wypina dupeczkę nad pępkiem
mataka24 widzę podobieństwo do mojego (tylko, że ja mam większy) - nie opadł Ci tak centralnie na dół, ale wg mnie opadł po swojemu.
Kurdę kocham PKP koncert się skończył wczesniej wczoraj(przed 23), a T musiał czekać na pociąg do 0.30...i jechac do samej Wawy (gdzie nocuje u kumpla) 5 i pół godziny. Dla porównania na koncert jechali 2.5 godziny! Nocne pociągi
Jaki sen miałam aż nie wierzę, że mogło mi się coś takiego przyśnić!
Nie przejmujcie się brzuszkami...nikt nie powiedział, że ma opaść tydzień czy dwa przed porodem - to nie reguła. U niektorych kobiet opada dopiero w dniu porodu
Ja np też nie widzę różnicy u siebie; a wiem, że mały jest niziutko. Fakt nie kopie mnie po żebrach, bo juz chyba nie sięga tymi kopaczami...nawala tylko po bokach i wypina dupeczkę nad pępkiem
mataka24 widzę podobieństwo do mojego (tylko, że ja mam większy) - nie opadł Ci tak centralnie na dół, ale wg mnie opadł po swojemu.
Kurdę kocham PKP koncert się skończył wczesniej wczoraj(przed 23), a T musiał czekać na pociąg do 0.30...i jechac do samej Wawy (gdzie nocuje u kumpla) 5 i pół godziny. Dla porównania na koncert jechali 2.5 godziny! Nocne pociągi
A
AnOoLa88
Gość
Luzna wez Ty babo idż już rodzić
mONż w pracy a ja zajadam sie kanapkami..
mONż w pracy a ja zajadam sie kanapkami..
reklama
luuuzna
Mama Alanka
Słyszałyście o tej dziewczynie, co urodziła swojej koleżance? Obydwie są 'lekko' upośledzone...
No i mówią na TVN24 o tym dziecku, co udezyło główką o posadzkę:-( wody jej odeszły parę sekund przed wyjściem dziecka! Tak bynajmniej mówi ona...
No i mówią na TVN24 o tym dziecku, co udezyło główką o posadzkę:-( wody jej odeszły parę sekund przed wyjściem dziecka! Tak bynajmniej mówi ona...