reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

mea nie łam się mama podała mi info, że w programie na przyszły tydzień jest Ostry Dyżur:)
wika no wiem, że w poniedziałek skończę 40 tydzień, ale uwierz jak mi się dłuży.
Dziewczyny podziwiam Was z tym sprzątaniem, gotowaniem, praniem ja nawet jak bym chciała to nie dam rady. Kręgosłup boli, brzuch ciągnie, ledwo przechodzę z pokoj do pokoju.

reklama
Na pewno wszystko bedzie dobrze nie martw sie moj leniuszek tez sie cos malo rusza tylko dupke wypina albo jakas czkawke walnie tata to juz na fochu ze synek z mamusia spiskuja i nie chca go do swojej ekipy bo co dotknie to nic hehe

Heheh to moj tak samo co dotknie to nic to pocieszam mojego M że tak dobrze na niego działa ze go uspokaja ;-);-);-)

ehh jak dobrze ze jest ta czkawka mozna chociaz wyczuc dobrze dzieciaczka :-) a jemu to nie grozi tylko sobie trenuje płuca wiec luzik :tak:

... ale zazdroszcze wszystkimmmm mamom ..... ktore juz tule swoje skarbyyy...

posłuchaj kolęd - mi dodaja energii:laugh2:

Ciiiicha noc... :sorry: no nie wiem :laugh2: chyba ze troche bardziej energiczne "Przybiezeli do Betlejem" bede sobie w kolko puszczac :-)

emira ja ci dam trochę♥ swojej energii bo ostatnio na d... nie mogę usiedzieć, jakiś power mi się włączył. Właśnie skończyłam odkurzać mieszkanie zaraz biorę się za ciasto bo obiecałam męzowi Pleśniaka. A zresztą jutro pewnie ktoś zajrzy to się cosik słodkiego przyda...:-)

Ale u Ciebie to pewnie syndrom wicia gniazda sie wlaczyl juz :happy: W sumie u mnie tez moglby bo 37 tydz sie zaczal. Ale narazie to moje dziecko ma wiecej energii w tym ciasnym brzuszku niz ja. A na energetyczna przesylke czekam z otwartymi ramionami!!! :-) I plesniaka tez bym zjadla, eh...

reklama
Ja dziś mam na obiad kaszę gryczaną z maślanką:-)
Hmm jak dla mnie moglabym zjesc taki obiadek :-) ale dla męża to chyba nie był by dobry hehe ale juz niedlugo bede robic dwa rozne obiadki dla siebie inny dla meza inny wiadomo ... tymbardziej jak bedziemy karmiły a dla dzieciaczka jak skonczy te 5 czy 6 miesiecy jeszcze inny obiadek hehe i 3 obiady bedzie sie robilo :laugh2: wiec ciesze sie ze teraz poki co tylko jeden hehe ;-)

Do góry