reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

... a ja szukam sobie jakiejs bluzki na allegro (wrazie czego jakbym urodzila przed światami ) żeby miec jakaś na święta najlepiej rozpinana do karmienia albo z dekoltem.... ale nic ciekawego nie ma chyba:confused2::confused2::confused2:

a wszystkie stare mam porozciagane przez moj bębenek :-D

reklama
Pojawiam sie i znikam:-D:-D:-D co do badan to u nas starostwo placi za GBS i za toxo:tak::tak::tak:
Mea nie bede sie upominac tak jak anoola tylko od razu strzelac:-D:-D:-D

kurcze mam taka anezje, ze juz zapomnialam co chcialam napisac:-:)-:)-(
widziałaś ją.. obiecała nam i teraz udaje ze nie pamieta :-D :-D
i chyba sobie nie poleze...
tak źle.. tak niewygodnie.. :eek::eek::eek::eek:

zlitujcie sie ja moj ulubiony serial ogladam i to ostatni odcinek !!!

Hmm jak dla mnie moglabym zjesc taki obiadek :-) ale dla męża to chyba nie był by dobry hehe ale juz niedlugo bede robic dwa rozne obiadki dla siebie inny dla meza inny wiadomo ... tymbardziej jak bedziemy karmiły a dla dzieciaczka jak skonczy te 5 czy 6 miesiecy jeszcze inny obiadek hehe i 3 obiady bedzie sie robilo :laugh2: wiec ciesze sie ze teraz poki co tylko jeden hehe ;-)

maz i tesciowa beda musieli sie nauczyc tego co ja bede jesc !! bo co - maja mi robic smaka ????

Pojawiam sie i znikam:-D:-D:-D co do badan to u nas starostwo placi za GBS i za toxo:tak::tak::tak:
Mea nie bede sie upominac tak jak anoola tylko od razu strzelac:-D:-D:-D

kurcze mam taka anezje, ze juz zapomnialam co chcialam napisac:-:)-:)-(

napisze napisze !!! zaraz odnajde to co pisalam w poniedzialek i uzupelnie o to czego nie napisalam :)

Akozka Ty się ciesz, że mają taki zapał:-D Ale fakt - trzeba ich zapał ukierunkowac na coś pożytecznego!:-D

A z tymi telefonami tez tak miałam - z ta różnicą, że ja niby samochód sprzedawałam:laugh2:

Jeszcze parę osób zadzwoni to im zarezerwuję te pokoje i dopiero się zdziwią potem... ;-)
Ukierunkować... Ileż można wymyślać co robić?! A oni tu przez 2 tygodnie będą! AAA!!! W tym czasie to by zdążyli blok wybudować! I pomyśleć, że mają ponad 60 lat :szok:

akozka prezent na Gwiazdkę dla rodziny...tak. Mój kolega wymyślił sobie, że może Maleństwo będzie prezentem na jego urodziny!!!!

WRRR! To nawet nie jest prezent dla mnie czy Marcina! Jak w ogóle można tak pomyśleć o żywym człowieku?! Przecież to zakrawa na niewolnictwo niemalże...

Colę se walnij:-)

O ja sobie wczoraj walnęłam wieczorem. Do 0,5l szklanki nasypałam połowę lodu, dolałam wody tak do 3/4 i potem wlałam ile się dało Coli. Jaką ja zgagę miałam po tych bąbelkach i cukrze! A jakiego powera! Zasnęłam chyba o 4 dopiero... Nie wiem jak Wy dajecie radę wypić puszkę nierozcieńczoną, czy wręcz 2 litry... Naprawdę podziwiam!

Jak wpadne w szal pracy po nich to choinke z rozpedu ubiore :laugh2:

Choinka! No nieeee... przecież ja nie mam tu żadnych ozdób! Muszę jeszcze kupić to wszystko przed porodem! AAAAAA!!!

Meafajne podejscie ale moj maz raczej dlugo by nie powluk na gorszku i gotowanm miesku hehe tymbardziej z ema prace fizyczna i cos tlustego mi sie nalezy tymbardziej ze jest strasznie chuuuudy caly czas no a ja wole diete i schudnac troszke :-);-)

Meafajne podejscie ale moj maz raczej dlugo by nie powluk na gorszku i gotowanm miesku hehe tymbardziej z ema prace fizyczna i cos tlustego mi sie nalezy tymbardziej ze jest strasznie chuuuudy caly czas no a ja wole diete i schudnac troszke :-);-)

halo!! kto powiedzial ze bede jedla groszek i mieso gotowane ?? raczej zupki lekkostrawne /zadne zabielane smietanami tylko takie delikatne/ kuraka bez skorki, pieczen duszona ... groszku nie przelkne !! gotowane mieso nie jest zle :) a moj maz po tej ciazy tez musi sie troszke odchudzic :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem;
Czop ładnie odpadł, rozwarcie mam na 1.5 palca, szyjka ma 1 cm- skurczyki nieregularne. Jak skurcze będą co 4 minuty mam przyjechać
Nogi ok- dziś już nie tak opuchnięte- zrobili KTG wszystko w normie.

ide poczytać co u Was ;-)

Do góry