reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

... a ja szukam sobie jakiejs bluzki na allegro (wrazie czego jakbym urodzila przed światami ) żeby miec jakaś na święta najlepiej rozpinana do karmienia albo z dekoltem.... ale nic ciekawego nie ma chyba:confused2::confused2::confused2:

a wszystkie stare mam porozciagane przez moj bębenek :-D

reklama
Pojawiam sie i znikam:-D:-D:-D co do badan to u nas starostwo placi za GBS i za toxo:tak::tak::tak:
Mea nie bede sie upominac tak jak anoola tylko od razu strzelac:-D:-D:-D

kurcze mam taka anezje, ze juz zapomnialam co chcialam napisac:-:)-:)-(
widziałaś ją.. obiecała nam i teraz udaje ze nie pamieta :-D :-D
i chyba sobie nie poleze...
tak źle.. tak niewygodnie.. :eek::eek::eek::eek:

zlitujcie sie ja moj ulubiony serial ogladam i to ostatni odcinek !!!

Hmm jak dla mnie moglabym zjesc taki obiadek :-) ale dla męża to chyba nie był by dobry hehe ale juz niedlugo bede robic dwa rozne obiadki dla siebie inny dla meza inny wiadomo ... tymbardziej jak bedziemy karmiły a dla dzieciaczka jak skonczy te 5 czy 6 miesiecy jeszcze inny obiadek hehe i 3 obiady bedzie sie robilo :laugh2: wiec ciesze sie ze teraz poki co tylko jeden hehe ;-)

maz i tesciowa beda musieli sie nauczyc tego co ja bede jesc !! bo co - maja mi robic smaka ????

Pojawiam sie i znikam:-D:-D:-D co do badan to u nas starostwo placi za GBS i za toxo:tak::tak::tak:
Mea nie bede sie upominac tak jak anoola tylko od razu strzelac:-D:-D:-D

kurcze mam taka anezje, ze juz zapomnialam co chcialam napisac:-:)-:)-(

napisze napisze !!! zaraz odnajde to co pisalam w poniedzialek i uzupelnie o to czego nie napisalam :)

Akozka Ty się ciesz, że mają taki zapał:-D Ale fakt - trzeba ich zapał ukierunkowac na coś pożytecznego!:-D

A z tymi telefonami tez tak miałam - z ta różnicą, że ja niby samochód sprzedawałam:laugh2:

Jeszcze parę osób zadzwoni to im zarezerwuję te pokoje i dopiero się zdziwią potem... ;-)
Ukierunkować... Ileż można wymyślać co robić?! A oni tu przez 2 tygodnie będą! AAA!!! W tym czasie to by zdążyli blok wybudować! I pomyśleć, że mają ponad 60 lat :szok:

akozka prezent na Gwiazdkę dla rodziny...tak. Mój kolega wymyślił sobie, że może Maleństwo będzie prezentem na jego urodziny!!!!

WRRR! To nawet nie jest prezent dla mnie czy Marcina! Jak w ogóle można tak pomyśleć o żywym człowieku?! Przecież to zakrawa na niewolnictwo niemalże...

Colę se walnij:-)

O ja sobie wczoraj walnęłam wieczorem. Do 0,5l szklanki nasypałam połowę lodu, dolałam wody tak do 3/4 i potem wlałam ile się dało Coli. Jaką ja zgagę miałam po tych bąbelkach i cukrze! A jakiego powera! Zasnęłam chyba o 4 dopiero... Nie wiem jak Wy dajecie radę wypić puszkę nierozcieńczoną, czy wręcz 2 litry... Naprawdę podziwiam!

Jak wpadne w szal pracy po nich to choinke z rozpedu ubiore :laugh2:

Choinka! No nieeee... przecież ja nie mam tu żadnych ozdób! Muszę jeszcze kupić to wszystko przed porodem! AAAAAA!!!

Meafajne podejscie ale moj maz raczej dlugo by nie powluk na gorszku i gotowanm miesku hehe tymbardziej z ema prace fizyczna i cos tlustego mi sie nalezy tymbardziej ze jest strasznie chuuuudy caly czas no a ja wole diete i schudnac troszke :-);-)

Meafajne podejscie ale moj maz raczej dlugo by nie powluk na gorszku i gotowanm miesku hehe tymbardziej z ema prace fizyczna i cos tlustego mi sie nalezy tymbardziej ze jest strasznie chuuuudy caly czas no a ja wole diete i schudnac troszke :-);-)

halo!! kto powiedzial ze bede jedla groszek i mieso gotowane ?? raczej zupki lekkostrawne /zadne zabielane smietanami tylko takie delikatne/ kuraka bez skorki, pieczen duszona ... groszku nie przelkne !! gotowane mieso nie jest zle :) a moj maz po tej ciazy tez musi sie troszke odchudzic :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem;
Czop ładnie odpadł, rozwarcie mam na 1.5 palca, szyjka ma 1 cm- skurczyki nieregularne. Jak skurcze będą co 4 minuty mam przyjechać
Nogi ok- dziś już nie tak opuchnięte- zrobili KTG wszystko w normie.

ide poczytać co u Was ;-)

Do góry