karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja w 31 tyg mialam stopien I ciekawe od czego to zalezy.Własnie zobaczyłam ze ja w 30/31 tydzien miałam 2/3 stopien ......lozysko
hmm a na ostatnim usg ... w 35 nie pamietam co powiedziała a nie mam w tym opisie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w 31 tyg mialam stopien I ciekawe od czego to zalezy.Własnie zobaczyłam ze ja w 30/31 tydzien miałam 2/3 stopien ......lozysko
hmm a na ostatnim usg ... w 35 nie pamietam co powiedziała a nie mam w tym opisie
A teraz sie przyznaj co zazylas ze masz tyle energii! :-) Szukam wlasnie jakiegos dopalacza dla leniwych ciezarnych
Ja w 31 tyg mialam stopien I ciekawe od czego to zalezy.
ja dałam rade tylko kurze poscieracc i dwa prania zrobic..
odkurzac nie mam siły.. nie dzisiaj..
NO to niezle u mnie zdzieraja na szczescie mialam ujemny.Mi antybiogram zrobili ZA DARMO! Tz w cenie 25 zł wszystko...dziwne trochę
i w Szwecji
W poniedziałek idę na ostateczny wywiad, ostatnie badania przed porodem, itd. A wszystkie niezbędne do porodu informacje położna zbierała do systemu przez ostatnie kilka miesięcy, więc o nic nie muszą pytać przyjmując pacjentkę. Dzwonię i mówię, że rodzę, podjeżdżam i wszystko już na mnie czeka wydrukowane i gotowe. I nie ma znaczenia czy planowane czy nagłe - po prostu już jest.
Chyba zaczynam panikować powoli, że nie wyrobię się ze wszystkim. Dziś miałam zamiar iść na ostatnie zakupy, ale nie mam siły po wczorajszym. Weekend to sprzątanie, szykowanie itd. Poniedziałek w szpitalu na badaniach i w szkole, we wtorek pozałatwiać sprawy z samochodem, szkoła, resztki przygotowań... W środę przylatują Rodzice, więc już nic nie załatwię a w czwartek ciach ciach!! I nie mam kiedy nawet dokończyć prania naszych rzeczy, a tu cały kosz brudów! Marcin nie ma nawet piżamy do szpitala naszykowanej, że o innych rzeczach nie wspomnę! A jeszcze muszę wymyślić Rodzicom "zadania" na 3 dni samotności w domu, bo oni nawet 5 minut nie potrafią usiedzieć bezrobotnie... Jak nie zrobię listy to mi mieszkanie zdemolują, przemeblują, pomalują i w ogóle -ują! Panika narasta...
Ty mi o tej poloznej nie wspominaj bo miałas mi napisac co sie u niej dowiedziałas i nic!!!
foooch z przytupem, O!
wszedzie pisze ze to jest nieobowiązkowe badanie.. tylko zalecane..
a Plewka juz umie zagadac zeby nawet z zalecanego zrobić obowiązkowe.. bo postraszy troche a czego sie dla dziecka nie robi
mea a wiesz, że dzisiaj Ostry Dyżur zaraz się zaczyna a nie o 14.45? Piszę, bo wiem, że oglądasz
wika na pewno będzie dobrze. Ja też już bym chciała mieć Maleństwo przy sobie, ale muszę jeszcze trochę poczekać. Głowa do góry!
Na pewno wszystko bedzie dobrze nie martw sie moj leniuszek tez sie cos malo rusza tylko dupke wypina albo jakas czkawke walnie tata to juz na fochu ze synek z mamusia spiskuja i nie chca go do swojej ekipy bo co dotknie to nic heheTak tylko ja dopiero zmienilam ginke i bylam u niej tylko raz siedzialam co prawda 40 min zeby mogla sie zapoznac ze wszystkim z cala moja ciaza ale wierze ze wzystko jest ok... ale naprawde juz bym chciala urodzic jestem w 38 tc wiec ciaza donoszona hehe ale poprostu czasem sie zamartwiam o maluszka tymbardziej ze on malo sie rusza i to najgorsze:---( juz nie mam sil sie martwic ,... chodz moja wiara jest wielka ze wszystko bedzie dobrze:-):-):-) i tak sobie powtarzam wszytsko bedzie dobrze