reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
na paciorkowce..
nic Ci gin nie mówił? ja wolałam zrobić bo nóż a bede miala i co? czytałam że babce dziecko nawet zmarlo jak sie zaraziło..
ja 30 zł
nei za dobrze Ci
podsyłam pyzy
nie podsylaj tylko przywiez albo nie ... zamowie sobie u mamy
bo to nie jest obowiazkowe tylko zalecane..
chociaż moim zdaniem powinno byc obowiązkowe...
bo dajmy na to może ktoś nie mieć pieniedzy a bedzie mieć paciorkowca.. to mogą być kłopoty.. a tak przy porodzie zaaplikuja antybiotyk i gitarka
z tego co mowila polozna to jest to badanie obowiazkowe w rydach !! tak samo hbs i to trzecie co nie pamietam
karnitynka1982
Fanka BB :)
Powiedziala mi ze jak ujemny to 37 zl i wszystko a jakby byl dodatni to musieliby zrobic antybiogram i bym musiala jeszcze 52 zl za to zaplacic;/jak to doplacić?
Ja nic nie dopłacałam
luuuzna
Mama Alanka
Powiedziala mi ze jak ujemny to 37 zl i wszystko a jakby byl dodatni to musieliby zrobic antybiogram i bym musiala jeszcze 52 zl za to zaplacic;/
Mi antybiogram zrobili ZA DARMO! Tz w cenie 25 zł wszystko...dziwne trochę
A
AnOoLa88
Gość
Ty mi o tej poloznej nie wspominaj bo miałas mi napisac co sie u niej dowiedziałas i nic!!!nie podsylaj tylko przywiez albo nie ... zamowie sobie u mamy
z tego co mowila polozna to jest to badanie obowiazkowe w rydach !! tak samo hbs i to trzecie co nie pamietam
foooch z przytupem, O!
wszedzie pisze ze to jest nieobowiązkowe badanie.. tylko zalecane..
a Plewka juz umie zagadac zeby nawet z zalecanego zrobić obowiązkowe.. bo postraszy troche a czego sie dla dziecka nie robi
znowu produkujecie pełną parą
ja śpię na siedząco, wysprzątałam cały dom, wyodkurzałam, wymyłam podłogi, nastawiłam dwa prania (już się suszą) a teraz leżę. i zrywa mi nogą a bardzo tego nie lubię więc się chyba przejdę do teściowej a później zabiorę się za obiad. dziś kalmary z warzywami w sosie czosnkowym
A teraz sie przyznaj co zazylas ze masz tyle energii! :-) Szukam wlasnie jakiegos dopalacza dla leniwych ciezarnych
A
AnOoLa88
Gość
ja dałam rade tylko kurze poscieracc i dwa prania zrobic..A teraz sie przyznaj co zazylas ze masz tyle energii! :-) Szukam wlasnie jakiegos dopalacza dla leniwych ciezarnych
odkurzac nie mam siły.. nie dzisiaj..
reklama
W
wika_20
Gość
wika gdyby było coś nie tak z łożyskiem to ginka na pewno by Ci o tym powiedziała.
akozka prezent na Gwiazdkę dla rodziny...tak. Mój kolega wymyślił sobie, że może Maleństwo będzie prezentem na jego urodziny!!!!
Tak tylko ja dopiero zmienilam ginke i bylam u niej tylko raz siedzialam co prawda 40 min zeby mogla sie zapoznac ze wszystkim z cala moja ciaza ale wierze ze wzystko jest ok... ale naprawde juz bym chciala urodzic jestem w 38 tc wiec ciaza donoszona hehe ale poprostu czasem sie zamartwiam o maluszka tymbardziej ze on malo sie rusza i to najgorsze:---( juz nie mam sil sie martwic ,... chodz moja wiara jest wielka ze wszystko bedzie dobrze:-):-):-) i tak sobie powtarzam wszytsko bedzie dobrze