reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witajcie:)
Ledwo Was doczytałam a już musze się zbierać i obiadek robić..nie mam dziś weny więc będzie spagetti :) dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu wstałam tylko raz na siusiu:) dzięki czemu jestem bardziej wyspana niz zazwyczaj:)
współczuję dziewczyną które tak puchną- ja nie mam ani śladu jakichkolwiek obrzęków, zato wiem doskonale co to zgaga i ciągły brak energii (to po części pewnie przez brak żelaza), aleco robić...- sprzątną ći ugotować coś trzeba;)

reklama
To nie jest "tylko"! :rofl2: Ja dalam rade sniadanie zjesc i laptopa do drugiego pokoju przytargac :sorry:

A mam zamiar - wziac prysznic przed wszystkim, umyc glowe, wyskubac wszystkie zbedne wloski, uprasowac posciel, wstawic pranie, posprzatac, wyprostowac wlosy, itd... :eek:
Ja dziś w planie głównie nauka bo mam jutro zaliczenie:sorry:

Colę se walnij:-)

No wlasnie po dlugich rozmyslaniach doszlam do wniosku ze wlasnie cola by mi sie przydala, a nie mam :eek: a zeby po nia pojsc do sklepu to taaaaaaaaaka duza gora do pokonania

bedzie wiec kawa na ktora nie mam ochoty!

Albo takie remixy świąteczne:-D wiesz jingle bells w 20 wersjach:laugh2:

Jak wpadne w szal pracy po nich to choinke z rozpedu ubiore :laugh2:

ja znikam się połozyc bo juz mi sie krzyz odzywa.. !!
do pozniej ! ;)

Milego odpoczywania! a ja postaram sie nie wziac z Ciebie przykladu :-)

Kasza oczywiście na talerzu a maślanka w szklance:-) Odkąd pamiętam to takie zestawienie szamiemy:-)

No inaczej sobie tego nie wyobrazalam :tak: ale to normalne ze ma sie jakies tradycje kulinarne o ktorych w innych domach albo regionach ludzie nie maja pojecia, pewnie niejednym swoim daniem moglabym zadziwic :happy:

Dobra ja tez spadam! Bede odhaczac poszczegolne punkty na mojej liscie rzeczy do zrobienia (jaka optymistka jestem :-)) Milego popludnia cokolwiek robicie!

Pojawiam sie i znikam:-D:-D:-D co do badan to u nas starostwo placi za GBS i za toxo:tak::tak::tak:
Mea nie bede sie upominac tak jak anoola tylko od razu strzelac:-D:-D:-D

kurcze mam taka anezje, ze juz zapomnialam co chcialam napisac:-:)-:)-(

No wlasnie po dlugich rozmyslaniach doszlam do wniosku ze wlasnie cola by mi sie przydala, a nie mam :eek: a zeby po nia pojsc do sklepu to taaaaaaaaaka duza gora do pokonania

bedzie wiec kawa na ktora nie mam ochoty!

Jak wpadne w szal pracy po nich to choinke z rozpedu ubiore :laugh2:

Choinkę:-D:-D:-D:-D
Ja już pierogi zrobiłam:laugh2:

reklama
Do góry