reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

moja mama czyta wlasnie jezyk niemowlat :) powiedziala ze sie musi doszkolic !!! a nastepna to dostanie do czytania tesciowa - nie ma zmiluj sie !!!

a teraz cos przerazajacego !!

http://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/190832,noworodek-uderzyl-glowka-o-posadzke,id,t.html
o matko...!!!!
na miejscu zabiłabym te piguły które zammiast babie pomóc papiery kazały wypełniać.. tak jakby tych papierów nie dało sie po porodzie wypełnic.. !!!
paranoja..

reklama
ja juz teraz mam nerwy jak mi młody - Bartka brat mowi ze on tak bedzie slęczał nad dzieckiem ..
i teściowa to samo... albo babcia..o_O
na co ja im czy one też tak lubia jak np śpią a ktoś im patrzy na twarz.. potem sie budzą a tu czyjes duze oczy nad głową..
przeciez takie dziecko może sie nieźle wystraszyc ..

i sie wszyscy zamkneli..
tak samo z odwiedzinami..
kuzyn Bartka - ktory ma 25 lat z tekstem do nas ze mamy dac znac jak urodze i wyjde ze szpitala bo on tu zaraz przyleci..
na co Bartek
'ochooooyałeś?przez miesiac zero odwiedzin ' :-D
\przynajmniej Twoj maz potrafi odmowic a ja bede musiala sama wypraszac ludzi..
albo zamkne sie w pokoju z malym a maz se bedzie goscil..
ale chyba najlepeij jak sciagne tu mame na kilka dni to mysle ze beda sie wstydzic tu przychodzic...

ku..wa jak przeczytalam ten artykul to az mna potrzepalo...
jak mozna do takiego czegos dopuscic...

ale jak ja lezalam to byl przypadek ze dziewczyna urodzila robiac siku...ale na szczescie dziecku sie nic nie stalo...bo ktos ja puscil z lozka porodowego do wc...

niektore polozne chyba maja za mala wyobraznie...
ja bym taka od razu za wlosy i o biurko....:wściekła/y:

\przynajmniej Twoj maz potrafi odmowic a ja bede musiala sama wypraszac ludzi..
albo zamkne sie w pokoju z malym a maz se bedzie goscil..
ale chyba najlepeij jak sciagne tu mame na kilka dni to mysle ze beda sie wstydzic tu przychodzic...

ku..wa jak przeczytalam ten artykul to az mna potrzepalo...
jak mozna do takiego czegos dopuscic...

ale jak ja lezalam to byl przypadek ze dziewczyna urodzila robiac siku...ale na szczescie dziecku sie nic nie stalo...bo ktos ja puscil z lozka porodowego do wc...

niektore polozne chyba maja za mala wyobraznie...
ja bym taka od razu za wlosy i o biurko....:wściekła/y:
on jeszcze nie jest moim mężem.. :-D ale tak do siebie mówimy...:-D
ja to długo musiałam wbijac Bartkowi.. ale jak wytłumaczyłam ze to jest zima.. że ludzie ogólnie przynoszą mnóstwo zarazków ze soba a w zime jeszcze chorobsko roznoszą.. to od razu sam zapowiedzial ze nikogo tu nie wpuści.. :)

ehhh a juz nie mowe ze czesc rodziny mojego meza (i jaka czesc);-) pracuje w szpiatlu i w przychodni...
tez nie bede dopuszczala do dziecka..
niech sie bawia z dzieckiem jak bedzie dziecko umialo..
wtedy juz sie nikt nie znajdzie do pomocy jak trzeba z przedszkola odebrac..
a jak jest malutkie to napluc na dziecko by kazdy przyszedl..
ku..a ludzie sa debilni...

Rodzice mojego M zaczeli nagle dziwnie pałac do mnie ''miłością '' długo coś się ta miłość rodziła ( 6 lat w wielkich bólach), i szkoda, że jest znowu fałszywie udawana, powiem dosadnie co wnioskuję po rozmowach z teściową :)
- Ty nie dasz rady wychować dziecka, sama jeszcze wyglądasz jak dziecko, nie to co ja ........ ja już syna odchowałam (!?! 30 lat odchowane ?) :)
- Ja to chyba Agniesiu w ciązy jestem bo zjadłam cały słoik korniszonów ,ot tak przy filmie (?!? - que te passa ?)
- Może mały nie będzie chciał z wami mieszkać to przyjdzie do Nas (?!?- ahahahaha, juz leci)
-(UWAGA TERAZ NAJLEPSZE) -czy dasz mi małego na kilka dni ? niech spędzi je z dziadkami trochę czasu, (?!? - szajba pie******) :tak:
Jak szuka surykatki to nie ten adres wybrała.

reklama
Rodzice mojego M zaczeli nagle dziwnie pałac do mnie ''miłością '' długo coś się ta miłość rodziła ( 6 lat w wielkich bólach), i szkoda, że jest znowu fałszywie udawana, powiem dosadnie co wnioskuję po rozmowach z teściową :)
- Ty nie dasz rady wychować dziecka, sama jeszcze wyglądasz jak dziecko, nie to co ja ........ ja już syna odchowałam (!?! 30 lat odchowane ?) :)
- Ja to chyba Agniesiu w ciązy jestem bo zjadłam cały słoik korniszonów ,ot tak przy filmie (?!? - que te passa ?)
- Może mały nie będzie chciał z wami mieszkać to przyjdzie do Nas (?!?- ahahahaha, juz leci)
-(UWAGA TERAZ NAJLEPSZE) -czy dasz mi małego na kilka dni ? niech spędzi je z dziadkami trochę czasu, (?!? - szajba pie******) :tak:
Jak szuka surykatki to nie ten adres wybrała.
podziwiam ze wytrzymujesz.....
ja juz nie daje rady ztakimi tekstami i juz odpowidam dosadnie...

Do góry