I ja się witam z rana :-)
Właśnie piję sobie kakao i zajadam się moją babką drożdżową na śniadanie. Może mała wartościowe ale jakie dobre :-)
Nic się nie martw wagą Allitka moja córcia w podobnym okresie też mniej wiecej tyle ważyłam, a po dwóch tygodniach jej waga wynosiła już 2800, lekarz co prawda mówi, że nadal malutka, ale to i tak nieważne bo najważniejsze, że zdrowa! Podobno lepiej rodzi sie maleństwo. Poza tym te badania podają taka mniej wiecej wagę i z tego co widze to większość kolezanek urodziła większe bobasy niz to sprzet pokazywał.
Głowa do góry i nie stresuj dziecka wagą bo bedzie miec kompleksy![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Ja znajomej córce kupiłam taki zestaw z kredkami, pieczątkami i innymi malowidłami.
Właśnie piję sobie kakao i zajadam się moją babką drożdżową na śniadanie. Może mała wartościowe ale jakie dobre :-)
Doczytalam i juz sie prawie poryczalam!!:--
-( wszystkie wracaja z dobrymi wiesciami a ja..... DUPA.......... Dzidzia na USG wyszla 2tyg mlodsza, wazy tylko 2250g nawet jesli dotrwam do konca to nie dobije do 3000g.....
no i oczywiscie tablety wcinac, po ktorych jest mi zle i apetytu niemam
juz myslalam ze dowiem sie czegos optymistycznego ale......
Nic się nie martw wagą Allitka moja córcia w podobnym okresie też mniej wiecej tyle ważyłam, a po dwóch tygodniach jej waga wynosiła już 2800, lekarz co prawda mówi, że nadal malutka, ale to i tak nieważne bo najważniejsze, że zdrowa! Podobno lepiej rodzi sie maleństwo. Poza tym te badania podają taka mniej wiecej wagę i z tego co widze to większość kolezanek urodziła większe bobasy niz to sprzet pokazywał.
Głowa do góry i nie stresuj dziecka wagą bo bedzie miec kompleksy
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
LASKI, co kupić na prezent 4 letnim dziewczynkom?! tak w kwocie 30-40 zł... bo już normalnie nie mam pomysłu![]()
Ja znajomej córce kupiłam taki zestaw z kredkami, pieczątkami i innymi malowidłami.