reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

dla Wiktorii "Królestwo czterech pór roku" a dla Sandry "Xena i Mag", ze zdjęciami dziewczyn, będą mieć jakąś pamiątkę na stare lata :laugh2:
co do ksiazeczek bylam wczoraj u kuzynki meza..
i jej syn pokazywal mi ksiazeczke...taka trojwymiarowa...

i zagadalysmy sie..a naagle z ksiazeczki zorbily sie strzepy a maly sie usmiecha:-)
patrzymy a on nalozyl sobie kartki na zeby i grila zrobil jak jakis 50cent:-D

a wczoraj tez byla w odwiedzianch u nas ciotka z kuzynka meza...
i mowia "juz niedlugo bedziemy do was przychodzic i stac nad lozeczkim i robic kiti kiti" i pokazuje ze bedzie smyrac dziecko...

mi nerw od razu i mowie "My nie kupujemy pieksa!!"

nie trawie jak nad dzieckiem stoi cala banda i sie slini nad nim...
musze uchronic swoje dziecko od tego...

reklama
Witam :)
co za koszmarna noc...
o 3 w nocy dostalam takiego ssania ze zrobilam napad na lodówkę.. ;|
wtryniłam chyba ze 4 jogurty... :-D
i co? dalej nie zasnelam... aż moje kochanie w koncu zwlekalo sie do pracy na rano to mi sie oka zamknely .. a teraz juz na nogach.. ofc juz musialam zjesc bo mnie znowu przyssało..
czemuż ja tyle jem? ;|
nie chciałabym ale co poradze jak mnie przyssie porzadnie to i na wymioty zbiera.. ;/

ja mam dzis kolejny dzien robotnikow od naprawiania rynien ... wczoraj tesciowa kolo nich skakala a dzis mam ja !! a niby po jaka cholere ?? beda cos chcieli to przyjda i powiedza ... a kelnerka nie jestem zeby im kawe nosic co pol godziny !!

ide zmajstrowac jakies sniadanie ...

Współczuję Pauluś - jak się trzymasz kochana? Pewnie wspiera Cię rodzinka;-)
U mnie od wczoraj siostra pilnuje mnie, żebym czasem sama nie była jak zacznę rodzić:-D

NO I DZIŚ MÓJ TERMIN UPŁYWA:laugh2: Lubię być w mniejszościach procentowych, ale nie chcę rodzić w terminie:no::-D

a co jest z Paulus ?? czyzbym czegos nie doczytala ??

zawsze powtarzam ze termin to rzecz wzgledna :) grudzien bedzie twoj!!

oo a ja mam pomysł by zrobic kolejne podium honorowe dla mamusiek typowo z grudnia:-) jest znowu co sie ścigac hihihi od 1 grudnia masowe rozpakowywanie hehe

niezla mysl - bedzie znowu motywacja :D

a wczoraj tez byla w odwiedzianch u nas ciotka z kuzynka meza...
i mowia "juz niedlugo bedziemy do was przychodzic i stac nad lozeczkim i robic kiti kiti" i pokazuje ze bedzie smyrac dziecko...

mi nerw od razu i mowie "My nie kupujemy pieksa!!"

nie trawie jak nad dzieckiem stoi cala banda i sie slini nad nim...
musze uchronic swoje dziecko od tego...

ja powiedzialam ze jak mi ktos bedzie ciumlał do dziecka to zamorduje !!! do dziecka trzeba mowic normalnie bo to normalny czlowiek!! mowi sie jedzenie a nie papusianko, smoczeka a nie dydus, siku a nie lulu itd ... wrrr

ja powiedzialam ze jak mi ktos bedzie ciumlał do dziecka to zamorduje !!! do dziecka trzeba mowic normalnie bo to normalny czlowiek!! mowi sie jedzenie a nie papusianko, smoczeka a nie dydus, siku a nie lulu itd ... wrrr
i jestem tego samego zdania...
az sie Wam pochwale czymś..
córcia mojej kuzynki która ma 8 miesiecy sama robi kupke i siku na nocnik :-D
co prawda problem z chodzeniem jest bo poki co tylko stoi ale jak chce kupke to woła 'y y' .. a na siku kuzynka ją co godzine siada na nocnik i sie zalatwia.. :)

Monia my od poniedziałku zaczynamy NARESZCIE 9 miesiąc!!!!! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i jestem tego samego zdania...
az sie Wam pochwale czymś..
córcia mojej kuzynki która ma 8 miesiecy sama robi kupke i siku na nocnik :-D
co prawda problem z chodzeniem jest bo poki co tylko stoi ale jak chce kupke to woła 'y y' .. a na siku kuzynka ją co godzine siada na nocnik i sie zalatwia.. :)

Monia my od poniedziałku zaczynamy NARESZCIE 9 miesiąc!!!!! :)

nooo tez mnie to cieszy :)

a co do dzieci to zawsze mowie ze CHCIEC TO MOC !!!

nooo tez mnie to cieszy :)

a co do dzieci to zawsze mowie ze CHCIEC TO MOC !!!
ja juz teraz mam nerwy jak mi młody - Bartka brat mowi ze on tak bedzie slęczał nad dzieckiem ..
i teściowa to samo... albo babcia..o_O
na co ja im czy one też tak lubia jak np śpią a ktoś im patrzy na twarz.. potem sie budzą a tu czyjes duze oczy nad głową..
przeciez takie dziecko może sie nieźle wystraszyc ..

i sie wszyscy zamkneli..
tak samo z odwiedzinami..
kuzyn Bartka - ktory ma 25 lat z tekstem do nas ze mamy dac znac jak urodze i wyjde ze szpitala bo on tu zaraz przyleci..
na co Bartek
'ochooooyałeś?przez miesiac zero odwiedzin ' :-D

ja juz teraz mam nerwy jak mi młody - Bartka brat mowi ze on tak bedzie slęczał nad dzieckiem ..
i teściowa to samo... albo babcia..o_O
na co ja im czy one też tak lubia jak np śpią a ktoś im patrzy na twarz.. potem sie budzą a tu czyjes duze oczy nad głową..
przeciez takie dziecko może sie nieźle wystraszyc ..

i sie wszyscy zamkneli..
tak samo z odwiedzinami..
kuzyn Bartka - ktory ma 25 lat z tekstem do nas ze mamy dac znac jak urodze i wyjde ze szpitala bo on tu zaraz przyleci..
na co Bartek
'ochooooyałeś?przez miesiac zero odwiedzin ' :-D

moja mama czyta wlasnie jezyk niemowlat :) powiedziala ze sie musi doszkolic !!! a nastepna to dostanie do czytania tesciowa - nie ma zmiluj sie !!!

a teraz cos przerazajacego !!

http://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/190832,noworodek-uderzyl-glowka-o-posadzke,id,t.html

reklama
Cześć Kobietki ja odebrałam wczoraj wyniki:
HBS ujemny
morfologia:
czerwone 3,89
białe 7,06*
Hgb 12,8
PLT 211*
tylko nie wiem co oznaczają gwiazdki?:confused:
hm m nie wiem tez co oznaczaja gwiazdki ale wyniki super...
pozazdroscic...

ja tez nienawidzejak sie tak dzieci traktuje...
poza tym nie biore tez nikogo dzieci na rece chyba ze same chca albo ktos powie mozesz pomoc ip otrzymac..
bo uwazam ze dziecko to nie kotek zeby go kazdy dotykal...

i bede pilnowala zeby mojego tak nie nosili...
jak widze jak moi tescie jak przyjdzie syn kuzynki wyrywaja sobie go z rak do rak to mnie trzepie...

moim nie beda tak rzucac...:wściekła/y:

Do góry