reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No tam jest lekarzem siostra zakonna;-);-);-)

ooo to nie wiedzialam !! gdzie tez zakonnice wynioslo ??!!

Witam z rana:-) Byłam juz w labie na badaniach a teraz czekam az mi przyjdzie ochota na sniadanko. No i na wyjscie do sklepu po jakis chlebek.
allitka spokojnie, moj maluch tez do duzych nie nalezy. Zreszta ja sama urodzilam sie z waga 2750 a moja mama 2600 i obie mamy sie dobrze wiec jak widac wszystko zalezy od genetyki;-) Najwazniejsze to zachowac spokoj:-)
Mea tekst Twojego meza mnie powalil:-D
Wiecie co, moje Kochanie jedzie na weekend do domku i Natasia zostaje sama, pojechalabym z nim ale chyba takie wycieczki- 4 godziny samochodem- to nie na tym etapie ciazy. Czuje sie dobrze ale nie chce kusić losu.
Ok, zglodnialam, lece po bułę;-)

4h w samochodzie - nie polecam !!! ja po 2h mam z lekka dosyc !!!

Witam sie i ja po wizycie:-)znowu czekania bylo co nie miara:-(dopiero co wrocilam do domu,jestem taka glodna ze szok.
U mnie wiadomosci sa takie ze szyjka sie troche skrocila i troszke sie rozwiera,lozysko jak narazie w calkiem niezlym stanie waga wzrosla tylko o pol kg:-)gin sam sie zdziwil:tak:z tego co mowi to wytrzymam jeszcze te dwa tygodnie a potem to juz sie zobaczy;-)na termin mam nie liczyc:no:zwiekszyl dawke Dopegytu do 2x dziennie po 1,kolejna wizyta za dwa tygodnie i wtedy da skierowanie na badania.Przeplyw przez pepowine jest ok wiec mam sie nie przejmowac;-)
Ciesze sie ze wszytsko ok :) Oby jeszcze te 2 tygodnie :)

zaluj ze nie widzialas jego miny :) normalnie zdziwiony !! bo on chyba myslal ze mala to raz na czas malego kopniaczka da !!

witam w klubie ... rece jak banie /do tego prawa praktycznie bez czucia!!!/ nogi masakra !! /wchodze tylko w adidasy i jakos musze wytrzymac do konca!!

ee same dobre wieci :) a termin rzecz wzgledna :)

ale wam powiem jaki motyw byl w realu :) zapakowalismy koszyk 3 zgrzewami wody, skrzynka piwa, 8 colami i reszta duperelkow i dawaj do szybkiej kasy !! /do 10 art i dla kobiet w ciazy/ wiec najpierw pani co sie za nami ustawila w kolejce z morda na mnie ze to kasa do 10 art a nie z takim koszykiem na co ja sie grzecznie odwracam i pokazuje palcem w gore i mowie "prosze sie nauczyc czytac -> DLA KOBIET W WIDOCZNEJ CIAZY!! ... luz stoimy dalej /oczywiscie zapomnij zeby ktos nas przepuscil!!!/ w koncu moj maz stanal przed koszykiem i rozpakowuje caly ten majdan a pani kasjerka na niego z dziobem "to jest kasa do 10 art !! co pan tu robi z takim wielkim koszem!!" na co moj maz z wielkimi oczami na pania i mowi "MAM ZONE W CIAZY I NIE ZAWAHAM SIE JEJ UZYC !!!"

Meaaaaaaaaaaaaaa popłakałąm sie z twojego meza hahahahhahahah ,taz on jest przepiekny z tym swoim tekstem ahahhahah wiedzisz tez potrafi ludzi zgasic ahhah !

Witam was:-)
pojechałam do elkarza na 15:30 i opłaciło się bo byłam 1 sza:-) z tym ze po wizycie musialam odwiedzic mojego kochanego chrzesniaka:-)
a więc wieści mam takie:)
moge zaczac rodzic w kazdej chwili a moge wytrwac do terminu porodu... troszke brzuch za czesto sie stawia i skurcze sa, dlatego mam 2 razy w tyg isc na KTG.
Krew pojawila sie poniewaz learz na 100% obstawia ze czopa juz nie ma i krwawienie jest bo szyjka popuszcza... rozwarcie na prawie 3cm:-)
a teraz najlepsze.... Moja kochana córusia waży 3700g czyli bede miala malego klopsika:-)

Daffi - panna z konkretna waga a co jej tam !!!!!!!! NO i 3 cm rozwarcia swiadcza o tym ze panienka chce powolutku przywitac sie z mamusia HURA :)

reklama
no to teraz juz wiesz gdzie ja mieszkam? :-D

btw to pewnie też wiesz że i ona w ciąży :p

ale ona jeszcze nie rodzi - chyba luty jesli sie nie myle ...

Meaaaaaaaaaaaaaa popłakałąm sie z twojego meza hahahahhahahah ,taz on jest przepiekny z tym swoim tekstem ahahhahah wiedzisz tez potrafi ludzi zgasic ahhah !

oj potrafi potrafi !!!

Do góry