reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a dzis w rozmowach w toku "TIPSY CEKIN I BLYSK W OKU, BEDZIE ZE MNIE LASKA ROKU":-D:-D
az nie moge sie doczekac:-D

Łaał suuper musze obejrzeć te wytapetowane puste panny .. tipsy to wogóle masakra - ze mną do szkoły rodzenia chodziła taka panna w tipsach długich jak odemnie na śląsk.. taka to sobie może przebić pęcherz płodowy kiedy chce :-D no ale chyba przed urodzeniem dziecka je odklei no bo jeszcze krzywde mu zrobi.. heh jak z takim czymś można żyć..mówię o takich fess długich do przesady-przecież ani pozmywać ani w nosie sie podrapać, takie to leżą i chyba tylko tv oglądają /pilot oczywiście poprzebijany na wylot od pazurów :-)

W ogóle Małą czuję wszędzie, ale najbardziej w podbrzuszu, czasem właśnie mam wrażenie, że na niej siedzę:| I tak dziwnie mnie ciągnie podbrzusze jakby w dół, ale to chyba przez jej fiku miku.

W ogóle Małą czuję wszędzie, ale najbardziej w podbrzuszu, czasem właśnie mam wrażenie, że na niej siedzę:| I tak dziwnie mnie ciągnie podbrzusze jakby w dół, ale to chyba przez jej fiku miku.
ja mam wyrzuty jak leze na boku bo ona czesto przy zeberkach smiga no i chca nie chcac ja tam uciskam jak leze... no ale jak jej juz nie wygodnie to zapraszam na zewnatrz ;)

Łaał suuper musze obejrzeć te wytapetowane puste panny .. tipsy to wogóle masakra - ze mną do szkoły rodzenia chodziła taka panna w tipsach długich jak odemnie na śląsk.. taka to sobie może przebić pęcherz płodowy kiedy chce :-D no ale chyba przed urodzeniem dziecka je odklei no bo jeszcze krzywde mu zrobi.. heh jak z takim czymś można żyć..mówię o takich fess długich do przesady-przecież ani pozmywać ani w nosie sie podrapać, takie to leżą i chyba tylko tv oglądają /pilot oczywiście poprzebijany na wylot od pazurów :-)

a mialas kiedys tipsy ze tak mowisz ?? bo ja zdielam ledwo miesiac temu /zeby mi paznokcie odrosly!!/ i przyznam ze zle sie bez nich czuje !! po pierwsze tipsy NIE DRAPIA !! czego niestety nie moge powiedziec o paznokciach jak sie ma tak cienkie jak moje!! krzywde predzej swoimi paznokciami zrobisz niz tipsem !! zrobic w tym mozna WSZYSTKO od zmywania, przez szycie i wiele innych precyzyjnych rzeczy !! WIEC PROSZE TU ******* NIE OPOWIADAC Z ŁASKI SWOJEJ!! a jak czytam tekst "takie to leżą i chyba tylko tv oglądają" to mnie krew zalewa !!

jedyny znany mi mankament tipsow to to ze trzeba je co 2 tyg poprawiac !! no i kaske to ciagnie konkretnie!!

Ostatnia edycja:
nowamagdak u mnie to ten śluz jest taki gęstszy, żółty i nieładnie pachnie, tylko nic mnie nie swędzi i nie piecze. Ale mimo wszystko to chyba znak, żeby zadzwonić do lekarza, prawda?
mea ale nowamagdak miała na myśli tipsy w stylu Joli Rutowicz.

nowamagdak u mnie to ten śluz jest taki gęstszy, żółty i nieładnie pachnie, tylko nic mnie nie swędzi i nie piecze. Ale mimo wszystko to chyba znak, żeby zadzwonić do lekarza, prawda?
mea ale nowamagdak miała na myśli tipsy w stylu Joli Rutowicz.

ale wypowiedz jest "uogolniona" ... co mnie zirytowalo ...

a mialas kiedys tipsy ze tak mowisz ?? bo ja zdielam ledwo miesiac temu /zeby mi paznokcie odrosly!!/ i przyznam ze zle sie bez nich czuje !! po pierwsze tipsy NIE DRAPIA !! czego niestety nie moge powiedziec o paznokciach jak sie ma tak cienkie jak moje!! krzywde predzej swoimi paznokciami zrobisz niz tipsem !! zrobic w tym mozna WSZYSTKO od zmywania, przez szycie i wiele innych precyzyjnych rzeczy !! WIEC PROSZE TU ******* NIE OPOWIADAC Z ŁASKI SWOJEJ!! a jak czytam tekst "takie to leżą i chyba tylko tv oglądają" to mnie krew zalewa !!

jedyny znany mi mankament tipsow to to ze trzeba je co 2 tyg poprawiac !! no i kaske to ciagnie konkretnie!!
hehe, no ale pewnie nie mialas takich ze musialas dlugopisem otwierac komorke jak jedna dziewczyna w rozmowach w toku :)

[

zanim znowu pojedziesz z jakimś fantastycznym komentarzem który obraża tego który to pisał, to PRZECZYTAJ DOKŁADNIE co ktoś napisał. A napisałam dokładnie tak:
"jak z czymś takim można życ..mówię o takich fess długich do przesady"

więc sory, ale zanim coś napiszesz to przeczytaj dokładnie :confused2:

reklama

ja kiedys tipsy nosilam bardzo czesto ale nie dlugie.. takiej normalnej dlugosci ale mi np przestaly juz byc wygodne.. fakt faktem nie drapia bo ja tez mam naturalna plytke paznokcia bardzo cienka az rany robie sobie jak sie udrapne..ale to kwestia przyzwyczajenia i upodoban... jedne lepiej sobie radza inne zas w ogole :-)

Do góry