G
Georgina
Gość
Nie no czopa się nie spodziewałam:-) Wystraszyłam się, że to wody, ale to tylko w pierwszej chwili.Jak wodnisty to raczej nie czop![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no czopa się nie spodziewałam:-) Wystraszyłam się, że to wody, ale to tylko w pierwszej chwili.Jak wodnisty to raczej nie czop![]()
a dzis w rozmowach w toku "TIPSY CEKIN I BLYSK W OKU, BEDZIE ZE MNIE LASKA ROKU"
az nie moge sie doczekac![]()
ja mam wyrzuty jak leze na boku bo ona czesto przy zeberkach smiga no i chca nie chcac ja tam uciskam jak leze... no ale jak jej juz nie wygodnie to zapraszam na zewnatrzW ogóle Małą czuję wszędzie, ale najbardziej w podbrzuszu, czasem właśnie mam wrażenie, że na niej siedzę:| I tak dziwnie mnie ciągnie podbrzusze jakby w dół, ale to chyba przez jej fiku miku.
Łaał suuper musze obejrzeć te wytapetowane puste panny .. tipsy to wogóle masakra - ze mną do szkoły rodzenia chodziła taka panna w tipsach długich jak odemnie na śląsk.. taka to sobie może przebić pęcherz płodowy kiedy chceno ale chyba przed urodzeniem dziecka je odklei no bo jeszcze krzywde mu zrobi.. heh jak z takim czymś można żyć..mówię o takich fess długich do przesady-przecież ani pozmywać ani w nosie sie podrapać, takie to leżą i chyba tylko tv oglądają /pilot oczywiście poprzebijany na wylot od pazurów :-)
nowamagdak u mnie to ten śluz jest taki gęstszy, żółty i nieładnie pachnie, tylko nic mnie nie swędzi i nie piecze. Ale mimo wszystko to chyba znak, żeby zadzwonić do lekarza, prawda?
mea ale nowamagdak miała na myśli tipsy w stylu Joli Rutowicz.
hehe, no ale pewnie nie mialas takich ze musialas dlugopisem otwierac komorke jak jedna dziewczyna w rozmowach w tokua mialas kiedys tipsy ze tak mowisz ?? bo ja zdielam ledwo miesiac temu /zeby mi paznokcie odrosly!!/ i przyznam ze zle sie bez nich czuje !! po pierwsze tipsy NIE DRAPIA !! czego niestety nie moge powiedziec o paznokciach jak sie ma tak cienkie jak moje!! krzywde predzej swoimi paznokciami zrobisz niz tipsem !! zrobic w tym mozna WSZYSTKO od zmywania, przez szycie i wiele innych precyzyjnych rzeczy !! WIEC PROSZE TU ******* NIE OPOWIADAC Z ŁASKI SWOJEJ!! a jak czytam tekst "takie to leżą i chyba tylko tv oglądają" to mnie krew zalewa !!
jedyny znany mi mankament tipsow to to ze trzeba je co 2 tyg poprawiac !! no i kaske to ciagnie konkretnie!!
a mialas kiedys tipsy ze tak mowisz ?? bo ja zdielam ledwo miesiac temu /zeby mi paznokcie odrosly!!/ i przyznam ze zle sie bez nich czuje !! po pierwsze tipsy NIE DRAPIA !! czego niestety nie moge powiedziec o paznokciach jak sie ma tak cienkie jak moje!! krzywde predzej swoimi paznokciami zrobisz niz tipsem !! zrobic w tym mozna WSZYSTKO od zmywania, przez szycie i wiele innych precyzyjnych rzeczy !! WIEC PROSZE TU ******* NIE OPOWIADAC Z ŁASKI SWOJEJ!! a jak czytam tekst "takie to leżą i chyba tylko tv oglądają" to mnie krew zalewa !!
jedyny znany mi mankament tipsow to to ze trzeba je co 2 tyg poprawiac !! no i kaske to ciagnie konkretnie!!
a mialas kiedys tipsy ze tak mowisz ?? bo ja zdielam ledwo miesiac temu /zeby mi paznokcie odrosly!!/ i przyznam ze zle sie bez nich czuje !! po pierwsze tipsy NIE DRAPIA !! czego niestety nie moge powiedziec o paznokciach jak sie ma tak cienkie jak moje!! krzywde predzej swoimi paznokciami zrobisz niz tipsem !! zrobic w tym mozna WSZYSTKO od zmywania, przez szycie i wiele innych precyzyjnych rzeczy !! WIEC PROSZE TU ******* NIE OPOWIADAC Z ŁASKI SWOJEJ!! a jak czytam tekst "takie to leżą i chyba tylko tv oglądają" to mnie krew zalewa !!